Benim kronik hastalığım ömür boyu dikkat etmem lazım. Aşı konusuna çekimser davranıyor doktorlar. Kimi ol diyor, kimi veriler kesin değil sen bilirsin diyor
İlaçlı tomografide bir şey imzalatıldığını duymamıştım . Bende girmiştim ona ama diğerlerini bilmiyorum belki de girilen bölgeye göre değişiyordur ben gövde girmiştim . İlaç dediğiniz içerisinin görünmesi için verilen kontrast madde mi yoksa anesteziyle mi girdiniz ?Gecen hafta 2 kez ilaçlı tomografi kolonoskopi ve endoskopi yaptırdım hepsinde attığım imzalara aklınız şaşar. Hatta çok halsizim yakınım yanımda ama kendimde bilincim açık diye yakın imzasını bile kabul etmediler. Sanki yüzyıllardır bu yöntem yokmuş bir tek aşı da varmış gibi davranmayın çünkü değil.
İlaçlı tomografide bir şey imzalatıldığını duymamıştım . Bende girmiştim ona ama diğerlerini bilmiyorum belki de girilen bölgeye göre değişiyordur ben gövde girmiştim . İlaç dediğiniz içerisinin görünmesi için verilen kontrast madde mi yoksa anesteziyle mi girdiniz ?
Hmm anladım belki yeni usulde öyledir . Ben 12 sene önce girmiştim ama onda bişi içilmiyordu sadece damardan bi ilaç veriyolardı buz gibi bir his yapan. Şimdi değişmiş demekki teknoloji gelişiyor . Size de çok geçmiş olsunKontrast madde 1 sise içtim 2 de serum verildi 1 kür için. Hamile değilim yazdım ve başka imzalarda alındı. Alerji riski yüksekti alerjik olduğum için doktorda geldi.
Benim babamda her gün yüksek dozda kan sulandırıcı oluyor. aşı da 4. Dozunu da oldu . Hastalığın kendisi de aşıda pıhtılaşmaya sebep olabiliyor, aşıda antikor oluştuğuna göre bi nevi hastalığı geçirmiş oluyorsunuz . Bende her gün coraspin kullanıyorum. Yalnız babamın kalbi zayıfladı ve damar tıkanıklığı sorunu yaşıyor maalesef, doktor fakülteye yatış önerdi , gün bulamıyormuş, bende ziyaretine gideceğim.Tamam buna saygı duyarım benim esime de kan sulandırıci kullandılar 3 ay kullandı etrafımda hasta olan çoğu kişi de hastalik sürecinde kan sulandırıci kullandı kalp hastası olan yakınıma beslenme önerisi yapılmış. Net adımlar ve net kararlar ayrı bir durum sizinkine kimse birsey diyemez. Ama ztn virüs kan yapısını değiştiriyor neden şeker hastası olan var dişleri dökülen var biz bu işe ömrünü verenden ne kdr çok bilebiliriz hakim olabiliriz.
Neyse test negatif ama şu an deli bir başarısı ve 38.5 ateşle oturuyorum
Sabah ola hayrola.. herkese sağlıklı günler dilerim zira hasta olmak çok zor..
Influenza salginida var yani domuz gribi bence onun içinde test yaptırın. Çünkü tedavisi kolay ilaci var . Bence ona da baktirinNeyse test negatif ama şu an deli bir başarısı ve 38.5 ateşle oturuyorum
Sabah ola hayrola.. herkese sağlıklı günler dilerim zira hasta olmak çok zor..
Influenza salginida var yani domuz gribi bence onun içinde test yaptırın. Çünkü tedavisi kolay ilaci var . Bence ona da baktirin
Onu hiç duymadım. Ama arkadaşın belirtileri benziyor. Arkadaşım Covid oldu , esi,kendisi ve çocuğu aradan 2 -3- hafta geçti hepsi influenza oldular. Bu ara okullarda çok yaygın.bi de influenza ve covid virüsleri bir araya gelip yeni bir virüs çeşidi oluşturdular gibi bir şey duydum, söyleyen doktor çok yeni bir makalede yazıyor dedi ama kesin bilgi mi bilmiyorum.
öyle bir şey varsa herşey sıfırdan ele alınırsa yandı gülüm keten helva.
Onu hiç duymadım. Ama arkadaşın belirtileri benziyor. Arkadaşım Covid oldu , esi,kendisi ve çocuğu aradan 2 -3- hafta geçti hepsi influenza oldular. Bu ara okullarda çok yaygın.
Neden vermediler ki 1 hafta içiyorsunuz . Cok geçmis olsun. Oğlumda 4 yaşındayken olmuştu çok ağrımıştı eklemleri , ateşi filan zor düşmüştüEvet arkadaşlar influenza pozitifim fakat ilaç vermedi parol c vit bol uyku
Çok yeni film çektirdim akciğer filmi istemedim ama oksurugumude begenmedi.
Eşim iş yerinde atesi çıkıyormuş onada bulaştırdım
Gece 4 e kdr öksürmekten uyuyamadım sonra sizmisim 12de uyandım.
Biraz daha iyiyim azıcık daha.
Geçmiş olsunEvet arkadaşlar influenza pozitifim fakat ilaç vermedi parol c vit bol uyku
Çok yeni film çektirdim akciğer filmi istemedim ama oksurugumude begenmedi.
Eşim iş yerinde atesi çıkıyormuş onada bulaştırdım
Gece 4 e kdr öksürmekten uyuyamadım sonra sizmisim 12de uyandım.
Biraz daha iyiyim azıcık daha.
Neden vermediler ki 1 hafta içiyorsunuz . Cok geçmis olsun. Oğlumda 4 yaşındayken olmuştu çok ağrımıştı eklemleri , ateşi filan zor düşmüştü
Evet evet cok hasta varmış bizde o zaman zor bulmuştuk kış ayinda genelde oluyor bu hastalık ama geçen sene herkes evde olduğundan yayılmadı çocuklar arasinda okulumuzda suanda salgin gibi insallah olmaz çocuklarBilmiyorum ben 2009 da geçirmiştim o zmn hastahaneden vermişlerdi
Sanırım teminde güçlük var ve ben bir kaç gün geçirdim diye.
Evet evet cok hasta varmış bizde o zaman zor bulmuştuk kış ayinda genelde oluyor bu hastalık ama geçen sene herkes evde olduğundan yayılmadı çocuklar arasinda okulumuzda suanda salgin gibi insallah olmaz çocuklar