Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet arkadaşlar influenza pozitifim fakat ilaç vermedi parol c vit bol uyku
Çok yeni film çektirdim akciğer filmi istemedim ama oksurugumude begenmedi.
Eşim iş yerinde atesi çıkıyormuş onada bulaştırdım:KK43:
Gece 4 e kdr öksürmekten uyuyamadım sonra sizmisim 12de uyandım.
Biraz daha iyiyim azıcık daha.

ya geçmiş olsun :KK43:
bu sene herkes dışarıda olunca tüm grip türleri de bayram etti.

ya geçmiş olsun :KK43:
bu sene herkes dışarıda olunca tüm grip türleri de bayram etti.

Ben hastahanede kaldığımda bulaştı ya cunku 1 gece de başladı tam 5. Gece ve hiç birseyim yoktu göğsümden gelen oksurukle basladi
Ama çok aşırı kalabalıktı hem servisler - bence yatan hasta için çok riskli. Hemde tetkik alanları.
Ne ziyaretçi ne de gerçekten gerekmiyor ise refakatçi alınmamalı.

Ben hastahanede kaldığımda bulaştı ya cunku 1 gece de başladı tam 5. Gece ve hiç birseyim yoktu göğsümden gelen oksurukle basladi
Ama çok aşırı kalabalıktı hem servisler - bence yatan hasta için çok riskli. Hemde tetkik alanları.
Ne ziyaretçi ne de gerçekten gerekmiyor ise refakatçi alınmamalı.

valla ufak tefek sorunlarım var ama bu yoğunlukta gitmemeye karar verdim ben de.
ne ben kalabalık edeyim ne başıma iş gelsin.

Maske koruyor mu o da tartisma konusu oldu… birde bunun acik havada kapali mekanda polemigi vardi. Pcr testi isteyecklerse bence asili asisiz herkesten isteyecekler ucaklarda..kimsenin hastaligi tasiyip tqsimadigi belli degil
Pcr testinide 48 saat once falan veriyorsun, e diyelim ki ben testi verdim sonrasinda gittim bi kalabalikta oturdum yemek yedim vs virusu kaptim.
Ucaga binerken 48 saat once verdigim test negatifti ama o 48 saat icinde virusu kaptim bindim uçaga.
Bunun baska yontemleri lazim.
Aşili aşisiz herkes icin gecerli olmali.

Pcr testinide 48 saat once falan veriyorsun, e diyelim ki ben testi verdim sonrasinda gittim bi kalabalikta oturdum yemek yedim vs virusu kaptim.
Ucaga binerken 48 saat once verdigim test negatifti ama o 48 saat icinde virusu kaptim bindim uçaga.
Bunun baska yontemleri lazim.
Aşili aşisiz herkes icin gecerli olmali.
Evet ya bu benim aklıma gelir hep

Benim kronik hastalığım ömür boyu dikkat etmem lazım. Aşı konusuna çekimser davranıyor doktorlar. Kimi ol diyor, kimi veriler kesin değil sen bilirsin diyor
Evet malesef covid pıhtılaşma yapıyor ben de pozitif olunca d dimer testim inanılmaz arttı hala kan sulandırıcı kullanıyorum allah korusun

Bu covid cok garip birsey 🙄
Asagi yukari 3haftadir hastayim (grip ). Tam iyiye giderken dün aksam üsüme basladi ve sesim degisti. Dün sabah pcr testi olmustum. 3.günde bir oluyorum isten dolayi. Sabaha pozitif ciktim. Nerden bulasti hicbir fikrim yok
Geçmiş olsun

Bu covid cok garip birsey 🙄
Asagi yukari 3haftadir hastayim (grip ). Tam iyiye giderken dün aksam üsüme basladi ve sesim degisti. Dün sabah pcr testi olmustum. 3.günde bir oluyorum isten dolayi. Sabaha pozitif ciktim. Nerden bulasti hicbir fikrim yok
Gecmis olsun. Ne is yapıyorsunuz ki 3 gunde bir pcr oluyorsunuz?

Benim bu gece de çok kötü gidiyor kusma da başladı her yerim ağrıyor influenza ve kusma olur mu ya :KK43:

Oluyor yani bu sene olan çocuklarda mide bulantısı ,kusma duydum. Keske ilacını alabilseydiniz. Cok geçmiş olsun.

Yarın bir seyler yapicam böyle olmayacak
Midem durdu öksürük basladi allahim sen sabır ver.
Daha midemden patoloji sonucunda çıkmadı ilaç içmeye de korkuyorum her kustugumda aklım çıktı:KK43:

Yarın bir seyler yapicam böyle olmayacak
Midem durdu öksürük basladi allahim sen sabır ver.
Daha midemden patoloji sonucunda çıkmadı ilaç içmeye de korkuyorum her kustugumda aklım çıktı:KK43:

Geçmiş olsun Bunu herkese söylüyorum size de söyleyim öksürük için sarmisakli yağ yapın ayak altına sürün çok faydalı.

X