Gozunuz aydın çok geçmiş olsun çok güzel bir haber buKizlar babam 17.gunun sonunda dun hastaneden cikti.
Ablam ilk dozu olunca olmuştu ağrı boyle tek tarafı kürek kemiğinden aşağıya kaburgalarıGece yazmıştım bu mesajı kol ağrısından uyuyamamistim sonra ağrı sırtıma ve boynuma kadar arttı sabaha kadar uyuyamadım şuan kolum ve boynum geçti ama sırtımda kaldı. Daha önceki iki asida sadece kol ağrısı vardı ama bu kadar değildi. Bu şekilde 3. Dozda etki yaşayan oldu mu?
Ayni yerler ağrıyor benim de hala geçmedi iki asida bunları yasamamistimAblam ilk dozu olunca olmuştu ağrı boyle tek tarafı kürek kemiğinden aşağıya kaburgaları
Biontech mi olmuşdunuz?Bende üçüncü dozu olcam ama.korkuyorum ilkinde sadece iki gün kolum ağrıdı ikincide hem kolum ağrıdı hem şekerim düştü sürekli yattım uyandığımda da tıka basa yeyince kendime gelmiştim ama sadece 1 gün sürdü 3. Doz olanlar yazarsa neler oluyor ona göre normal diyelim yaşadıklarimiza
Benim 2 asida kol ağrısı olmuştu bir de basdonmesi. Dun 3. Dozu oldum gündüz sBende üçüncü dozu olcam ama.korkuyorum ilkinde sadece iki gün kolum ağrıdı ikincide hem kolum ağrıdı hem şekerim düştü sürekli yattım uyandığımda da tıka basa yeyince kendime gelmiştim ama sadece 1 gün sürdü 3. Doz olanlar yazarsa neler oluyor ona göre normal diyelim yaşadıklarimiza
Asilarimin 3 u de biontekBenim 2 asida kol ağrısı olmuştu bir de basdonmesi. Dun 3. Dozu oldum gündüz s
aat 12 ye geliyordu. Akşam saat 10 civarı kolumda ağrı başladı gece omzuma ve sırtıma yayıldı eşimde de oldu bugun kol ve omuz agrimiz geçti bende sırt ağrısı devam ediyor
Cok tesekkur ederimGozunuz aydın çok geçmiş olsun çok güzel bir haber bu
Benimde ikisi biontech hayirlisi ben ağustosta olmuştum ikinci aşıyı siz 3. Aşıyı kaç ay sonra oldunuzAsilarimin 3 u de biontek
Bi sormakda fayda var1 ay oluyor kovit atlattım üçüncü doz aşı çıkmış bana da olmalı mıyım bilmiyorum
3. Dozu yeni varyant icin istiyolar, ise yarayacak mi onu bilmeden olun diyolar buarada.. cunku ilk 2 doz yeni varyantya ise yaramiyor dendi.1 ay oluyor kovit atlattım üçüncü doz aşı çıkmış bana da olmalı mıyım bilmiyorum
Omicron 3. dozdan kaçabilir demiş Uğur Şahin son açıklamasında. Kaçabilir ama yine de yaptırın mı demek istiyor anlayamadım. Her hastalıktan korur demiş bir de. Le Monde'a açıklama yapmış ama orjinal metni bulmaya çalışacağım, belki olduğu gibi cevrilmemistir Türkçe'ye. Haber kaynağı bu:3. Dozu yeni varyant icin istiyolar, ise yarayacak mi onu bilmeden olun diyolar buarada.. cunku ilk 2 doz yeni varyantya ise yaramiyor dendi.
Hatta asili olmayanlar yeni varyanta karsi daha dayanikli dediler
Kisaca ne dediklerini yazik kendileride bilmiyor artik
Kendileri bilmiyolar zaten, sadece 2 doz yetmiyor 4-6 ay arasi islevi zaten bitiyor omicronada etkili degil dediler. Maksat herkes 3. Yu olsun dertleri oOmicron 3. dozdan kaçabilir demiş Uğur Şahin son açıklamasında. Kaçabilir ama yine de yaptırın mı demek istiyor anlayamadım. Her hastalıktan korur demiş bir de. Le Monde'a açıklama yapmış ama orjinal metni bulmaya çalışacağım, belki olduğu gibi cevrilmemistir Türkçe'ye. Haber kaynağı bu:
BioNTech CEO'su Uğur Şahin: Omicron varyantı, üçüncü doz aşıdan kaçabilir
Yani ben şunu anlamıyorum. Hem etkili değil diyorlar hem de olun mutlaka. Tamam omicronun tüm varyantlardan daha hafif geçtiğini falan okumustum, virüs artık iyi yönde evriliyor, çok bir zaman değil bahara bitmiş gitmiş olacak. Zaten iki yıllık omurunu de tamamlıyor o vakitler. Bugüne kadar hiçbir salgın iki yildan fazla sürmedi deniliyor.Kendileri bilmiyolar zaten, sadece 2 doz yetmiyor 4-6 ay arasi islevi zaten bitiyor omicronada etkili degil dediler. Maksat herkes 3. Yu olsun dertleri o
Dedim ya kendileride bilmiyor.. ama maksat herkes asilariYani ben şunu anlamıyorum. Hem etkili değil diyorlar hem de olun mutlaka. Tamam omicronun tüm varyantlardan daha hafif geçtiğini falan okumustum, virüs artık iyi yönde evriliyor, çok bir zaman değil bahara bitmiş gitmiş olacak. Zaten iki yıllık omurunu de tamamlıyor o vakitler. Bugüne kadar hiçbir salgın iki yildan fazla sürmedi deniliyor.
Etkisiz ama siz yine de olun ne demek. Bu şey gibi, yoğurt bozuk ama sen yine de ye. Mantığım almıyor. İnsanların olmasını istiyorsan çok etkili dersin. İlk ve ikinci dozda etkisi söyle iyi böyle iyi dediler mesela. Bu şekilde kimse olmak istemez ki. O zaman insanlar olmasınlar diye mi böyle konusuluyor?Bende kafa karışıklığı yaratmaktan başka bir şey yapmadı bu açıklama. Le Monde da zaten üyelik istiyor haberin devamı için. Okuyabildiğim kısımda "Büyük Britanya ve Güney Aftika'dan gelen verilere göre 3. doz %70-75 oranında koruma sağlıyor" demiş.
Umarım covid salgını bitip gittiğinde ekonomi de toparlamaya başlar artık.
Bende inaktif aşıların omicronda daha etkili olduğuna yönelik bi çalışma görmüştüm . Ama bilemiyorum tabi çok okumadım oturup açıkçası3. Dozu yeni varyant icin istiyolar, ise yarayacak mi onu bilmeden olun diyolar buarada.. cunku ilk 2 doz yeni varyantya ise yaramiyor dendi.
Hatta asili olmayanlar yeni varyanta karsi daha dayanikli dediler
Kisaca ne dediklerini yazik kendileride bilmiyor artik
Dedim ya kendileride bilmiyor.. ama maksat herkes asilari
Olsun.. simdide
Kucuk
Cocuklara sardilar onlar olsun diyolarbak burdada asiyi savunanlar vardi artik yoklar.. cunku bu asi
Meselesi virusu filan gecti guc savasi haline geldi.
Korkunc paralar akti ilac sirketlerine
Asi dusmani ilan edildik vallaOlmayanlara çok hakaret edildi yazık.
Yeni varyanta, ne ise yaratip yaramayacagini bilmiyolar. Insanlar asi olmaya devam etsin diyede 3. Ise yarayacak diyolar sadece.Bende inaktif aşıların omicronda daha etkili olduğuna yönelik bi çalışma görmüştüm . Ama bilemiyorum tabi çok okumadım oturup açıkçası