Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaslar size bi soru sorucam. Bi fikri olan benimle paylasabilirmi lutfen
Bu corona ve variyantlari, tum dunyayi kasip kavururken her kitadan can aldigi yayinlanirken afrikayi hic ele aldiklarini gormedim
Oraya gitmiyomu bu virus ya

Arkadaslar size bi soru sorucam. Bi fikri olan benimle paylasabilirmi lutfen
Bu corona ve variyantlari, tum dunyayi kasip kavururken her kitadan can aldigi yayinlanirken afrikayi hic ele aldiklarini gormedim
Oraya gitmiyomu bu virus ya
En son omicron orda çıktı ya . Orada da var tabiki

Alman sağlık bakanı omicron ile koronanin grip gibi olacağını söylüyor umarim haklıdır.
Fahrettin Koca da omicron Turkiyeye geldi ama korkulacak bir sey yok, daha fazla bulasici ama etkisi daha hafif gibi bir ifade kullandı.

Eşim ben kızım (kızıma yaptırmadık) test olmaya gittik neyse gerçekten insanlar ya çok cahiller ya da umurlarında değil
Maske yok deli gibi öksürüyor cinlerim tepeme çıktı..yahu biz enayi miyiz maske takıyoruz hijyene mesafeye uyuyoruz..sonucumuz negatif çıktı ama sinirlerimiz hopladı yani..

Aşı karşıtı değilim. Çocuklarıma ücretli ücretsiz bütün aşıları yaptırdım. Kendim de 2 doz Biontech oldum. 3. doz için hemen randevu alabiliyorum. Peki Almanya’da 30 yaş üstüne Biontech aşısı bulunamadığı için Moderna yapıyorlarmış. Randevu bulmak zaten sıkıntı. Bizim ne ayrıcalığımız var da hemen aşıya ulaşabiliyoruz? Buna mantıklı açıklama bulan var mı?

Ailem avusturyada babam 3.dozu oldu 3ude Bionthech, kardeşin tek doz j&j olmuştu ama onada 2.doz Bionthech yaptılar.
Banada 3.doz cikti 4 ay oldu daha 2.dozu olali suanda yaptırmayacağım

Ailem avusturyada babam 3.dozu oldu 3ude Bionthech, kardeşin tek doz j&j olmuştu ama onada 2.doz Bionthech yaptılar.
Banada 3.doz cikti 4 ay oldu daha 2.dozu olali suanda yaptırmayacağım
Benim ailem de Almanya’da. Onlardan aldığım bilgiler bu yönde.

Merhaba çok gecmiş olsun bu mesajın üstünden 11 gün geçmiş ..Tat koku duyularınız düzeldimi merak ettim.Ben 10.günümdeyim hala gelmedi de...

Merhaba çok gecmiş olsun bu mesajın üstünden 11 gün geçmiş ..Tat koku duyularınız düzeldimi merak ettim.Ben 10.günümdeyim hala gelmedi de...
Tat daha iyi ama koku yüzde 40 oranında geldi diyebilirim. Alerjik astım hastasıyım kokulara ciddi hassasiyetim vardı. Şöyle diyeyim 3 kat altımda balkonda içilen sigara beni odamda rahatsız ediyordu cam kapı açık olunca. Şimdi burnumun dibinde olursa alıyorum. O kadar hassasiyet sonrası bu durum hoş oldu aslında :)

Günaydınlar şimdi baktımda mhrs'den şöyle bir yazı çıkıyor bende.
Biz 4 doz aşı olduk 2 sinovac 2 biontech bundan dolayı aşı hakkımız yok herhalde..

Saygıdeğer vatandaşımız aşı süreciniz tamamlanmıştır.

Evet omicron daha zararsiz deniyor ama tekrar asi olunmasi gerekiyormus cunku en fazla 4-6 ay etkisi varmis asinin. Olanlardanda kalp
Rahatsizligi cikanlar varmjs

Twitterde istanbulsa cikam omicron kişisi yazdi. Cokta kolay değil dedi, hastanede yatmış boğuluyorum diye. Geceb yine dua edin cok kötüyüm hastaneyedeym yine yazmis. Ara ara bakiyorum. Daha hafif ya da daha ağır yine kişinin bünyesine bağlı sanirim

Eşimle bu sabah 3. Dozu olduk. Ben 2.asiyi 5.5 ay önce olmuştum.
Gece yazmıştım bu mesajı kol ağrısından uyuyamamistim sonra ağrı sırtıma ve boynuma kadar arttı sabaha kadar uyuyamadım şuan kolum ve boynum geçti ama sırtımda kaldı. Daha önceki iki asida sadece kol ağrısı vardı ama bu kadar değildi. Bu şekilde 3. Dozda etki yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…