İnşallah çok teşekkür ederiz dua eder misiniz bizeGeçmiş olsun. Insallah kolaylikla atlatır.
Tabi ki ne demek . Geçenlerde 75 yaşındaki amcam ve yengem atlattı . Allahin izniyle geçecektirİnşallah çok teşekkür ederiz dua eder misiniz bize
Çok amin biran önce atlatsın annem ve korona olanlarTabi ki ne demek . Geçenlerde 75 yaşındaki amcam ve yengem atlattı . Allahin izniyle geçecektir
İnşallah kolay atlatsın anneniz ve tüm hastalar. Vücut resmen savaş veriyor çok acayip bişey. Bakımı iyi olsun bol kekik çayı, bal, limon sarımsak çörek otu tüketilmesini tavsiye ederim. Ben tek kaldım ne bulduysam onu yedim şimdi tüm değerlerim düşmüş sağlığımı kazanmaya çalışıyorum.. tekraren şifalar diliyorumAnnem korona çok korkuyorum bişey olur diye tabi 2,5 yaşındaki kızımda bende ve eşimde bişey yok..
Annem korona çok korkuyorum bişey olur diye tabi 2,5 yaşındaki kızımda bende ve eşimde bişey yok..
Bittabi geçmiş olsun çokİnşallah çok teşekkür ederiz dua eder misiniz bize
Sizede çok geçmiş olsunİnşallah kolay atlatsın anneniz ve tüm hastalar. Vücut resmen savaş veriyor çok acayip bişey. Bakımı iyi olsun bol kekik çayı, bal, limon sarımsak çörek otu tüketilmesini tavsiye ederim. Ben tek kaldım ne bulduysam onu yedim şimdi tüm değerlerim düşmüş sağlığımı kazanmaya çalışıyorum.. tekraren şifalar diliyorum
Ben de şeye takıldım omicronu belirtileri ve atlatma surecinin diger varyantlara göre daha kolay, daha gribal oldugundan bahseden ülkeler var.Gecen gun tanidigim bir amca damar sorunlari yasayarak acile gitti ve yogun bakimda kaldi.. asiliydi ve muhtemelen asidan oldu diyolar.. yaw kim verecek bunun hesabini? Artik 6 ayda bir asi olmak gerekiyormus..ozgurluklerimz bir bir elimizden aliniyor…cocuklarimiz maskeli.. hani cocuklara birsey olmuyordu? Ne dso ye ne saglik bakanina kimseye guvenim yok artik..hayatimizi elimizden aldilar. Ne kadar luks icindeymisiz meger. Olay artik korona virusten cikti cok baska bir hal aldi. Onlar planlarini yaparken, dilerim Allahin daha ustun bir plani vardir ve baslarina gecirir planlarinj
Daha gecen ama su asiyi bulan alman Turk kari koca aciklama yapti.. omicron icin yeni asiya ihtiyac var diye ama korkmaniza gerek yok, daha kolay atlatilabilecek vs vs. Nerden biliyolarsa? Bu zamana kadar hangi varyant ciksa, ne gibi bir etkisi olacak bilmiyoruz dediler simdi baska konustular. Ayrica bu asiyi bulan turk mucitlerimiz(!) kendileri bile asi olmamisken tum dunyayi zorunda kiliyolar.Ben de şeye takıldım omicronu belirtileri ve atlatma surecinin diger varyantlara göre daha kolay, daha gribal oldugundan bahseden ülkeler var.
Ama neden sanki her şey dahs kötüye gidiyormuş gibi davraniyorlar?
Belki bulaş hizi fazla hastaneler bir yüku daha kaldiramayacak vs bunu anliyorum ama sanki artık bir seyler icin korku pompalamak hoşlarina gidiyor sanki birilerinin bilmiyorum.
Yaşayıp göreceğiz sanırim ne olduğunu.
Eskiden pik vs derlerdi bi düşüse gecerdi falan, simdi kimsenin pik dedigi falanda yok son gaz devam
Virusler yapi olarak mutasyona ugrayarak zayiflar, yani omicron dedikleri zayiflamis bir virus demek ki daha kolay atlatilacak dediklerine göre, aşı ben iki doz oldum 3.yu olurmuyum bilemiyorum emin degilim.Daha gecen ama su asiyi bulan alman Turk kari koca aciklama yapti.. omicron icin yeni asiya ihtiyac var diye ama korkmaniza gerek yok, daha kolay atlatilabilecek vs vs. Nerden biliyolarsa? Bu zamana kadar hangi varyant ciksa, ne gibi bir etkisi olacak bilmiyoruz dediler simdi baska konustular. Ayrica bu asiyi bulan turk mucitlerimiz(!) kendileri bile asi olmamisken tum dunyayi zorunda kiliyolar.
Dun gordum daha almanyada asi zorunlu oldu, asi olanlara QR kodu veriliyor, is yerleri vs zorluyor yani. Adamin biri sahte QR kodu satin almis ve bu ortaya cikinca issiz kalmis maddi durumu olmayinca cocuklarini elinden almaya kalkmislar. Once cocuklarini esini sonrada kendini oldurmus.
Daha parcalanan nice aileler var belli ki.. hani demokrasi vardi? Zaten asili olanlarlar varyantlari cikariyo dediler. Insanlqrin suru bagisikligina ihtiyaclari var.. yoksa her sene 2-3 kez baska bir varyant cikacak deniyor. Pik mik yok, cunku canlari ne isterse onu soyluyolar gibi geliyor bana.
Onceleri insanlr deli gibi korkarken suan bosvermis cok kisi var, cunku cogu asi olanlarda gorduler ki surekli asilanmalari gerekiyor sisteme gore.. 6 ayda bir yani..
Diyorum ya, artik bu is virusten koronadan cikti bir guc savasi haline geldi..
Yalniz Asiyi bulanlar aşı oldu.Daha gecen ama su asiyi bulan alman Turk kari koca aciklama yapti.. omicron icin yeni asiya ihtiyac var diye ama korkmaniza gerek yok, daha kolay atlatilabilecek vs vs. Nerden biliyolarsa? Bu zamana kadar hangi varyant ciksa, ne gibi bir etkisi olacak bilmiyoruz dediler simdi baska konustular. Ayrica bu asiyi bulan turk mucitlerimiz(!) kendileri bile asi olmamisken tum dunyayi zorunda kiliyolar.
Dun gordum daha almanyada asi zorunlu oldu, asi olanlara QR kodu veriliyor, is yerleri vs zorluyor yani. Adamin biri sahte QR kodu satin almis ve bu ortaya cikinca issiz kalmis maddi durumu olmayinca cocuklarini elinden almaya kalkmislar. Once cocuklarini esini sonrada kendini oldurmus.
Daha parcalanan nice aileler var belli ki.. hani demokrasi vardi? Zaten asili olanlarlar varyantlari cikariyo dediler. Insanlqrin suru bagisikligina ihtiyaclari var.. yoksa her sene 2-3 kez baska bir varyant cikacak deniyor. Pik mik yok, cunku canlari ne isterse onu soyluyolar gibi geliyor bana.
Onceleri insanlr deli gibi korkarken suan bosvermis cok kisi var, cunku cogu asi olanlarda gorduler ki surekli asilanmalari gerekiyor sisteme gore.. 6 ayda bir yani..
Diyorum ya, artik bu is virusten koronadan cikti bir guc savasi haline geldi..
Deseler bile, guvenimiz sarsildi. Basta ak dediklerine sonra kara diyolar..yorucu olansa dedigin gibi korku salmak..baslarda ne kadar cok istiyordum bende asi bulunsun insanlar feraha cikalim.. ama bunu demek istememistm.Virusler yapi olarak mutasyona ugrayarak zayiflar, yani omicron dedikleri zayiflamis bir virus demek ki daha kolay atlatilacak dediklerine göre, aşı ben iki doz oldum 3.yu olurmuyum bilemiyorum emin degilim.
Ama artik bu korku pompalanmasindan biktim, mesela biri ciksin desin ki evet aradigimiz mutasyonlardan biri bu, bu iyi bir mutasyon ama biraz daha gayret etmeli dikkat edilmeli.
Drlarin hemsirelerin hastanelerin uzerindeki yuku biraz hafifletmeliyiz lutfen kimse kendini gevsetmesin elimizden geldigince tedbirli olalim ki bu insanlarada yardimimiz dokunsun dese gercekten gerekirse 2 ay sokaga cikmam zaten cikmiyorumda pek.
Ama insanlar artik anksiyete oldu, ruh sagligimiz bozuldu gercekten.
Birtek bununla ugrasmiyoruz ki ekonomik krizi bir yandan virusu vir yandan issizlik bir yandan, biri ciksin duzgun bir aciklama yapsin artik.
Kelle sayar gibi bugun 3 kisi yarin 5 kisi demek kimseye bir sey ifade etmiyor.
Birileri ciksin herkesin anlayacagi dilde bir aciklama yapsin artik.
Ne belli? O ekrana cikip asi oluyorumculara guvenimde kalmadi, hepsi yalanciYalniz Asiyi bulanlar aşı oldu.
Deseler bile, guvenimiz sarsildi. Basta ak dediklerine sonra kara diyolar..yorucu olansa dedigin gibi korku salmak..baslarda ne kadar cok istiyordum bende asi bulunsun insanlar feraha cikalim.. ama bunu demek istememistm.
Basta dediler cocuklara zarari yok simdi cocuklarimiz
Maskeli.. birde hic sorunu olmayan insanlar kalp
Krizinden öldü, ya da yogun bakima girdiler.
Madem bu kadar korkunc neden yaza dogru hersey gevsetiliyor? Mental olarak yorulduk
Aynen oyle.. eskidende vardi arada 20 yasinda birinin olmesi kalp krizinden ama simdi cok fazla..ben asi karsiti degilim ama bu durum cok baskaKucuk bir ilde yaşıyorum. Her gün istisnasiz kalp krizi haberi duyuyorum. Hep de 30 40 yas arasi gencecik insanlar.
Insan ister istemez daha önce neden yoktu bu diyor.
Ben de asi karsiti değilim ama bu asiya güvenmiyorum.Aynen oyle.. eskidende vardi arada 20 yasinda birinin olmesi kalp krizinden ama simdi cok fazla..ben asi karsiti degilim ama bu durum cok baska
Şimdi de Bill gates 2022 ortalarında salgının bitmesini öngörüyorum demişBen de asi karsiti değilim ama bu asiya güvenmiyorum.
Tabi ki önceden de vardi kalp krizi geciren gencler ama duyar şaşırırdık. Suan her Allahin gunu genc kalp krizi ölümü duyuyorum.