- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
Bol antikorlar inşEvet. İkisi sinovac
Evet. İkisi de sinovac
Sanırım benimki de sinovac aşıları yüzünden. 4.doz olacağım
Allah beterinden korusun bende yüksek alerjim nedeniyle aşı olmakdan korkuyorum ama koronadanda korkuyorum bugüne dek şükür korunduk ama korktuğuma uğratmaz Rabbim inşAllahKızımın sınıfında positif vaka görüldü ve kendisindede ateş başladı. Diğer kızımında burnu akıp öksürğü vardı. Ailece test yaptıralım dedik çünkü 60yaş üstü ailelerimiz ile görüşüyoruz, onlara bulaştırmaktan korktuk. Testde 4ümüz positif çıktık.
Ben 39 yaşındayım, eşim 44. İkimizde iki doz biontech olmuştuk.
Çok şükür sorunsuz geçiriyoruz 2 gün kaldı karantinamızın bitmesine.
Bende korkuyorum . Kalp krizinden korkuyorum yan etkilerden endişe ediyorum. Kardeşim muaf oldu aşıdan. Onda yan etki yaptı. Kortizon tedavisi görüyordu . eşim de olalım artık diyo tam zamanında kovid oldum 6 ay korur mu beni acaba doğal antikor ? Aşı hakkım tanımlanmış bile. Daha önce kovid hastalarına aşı yapılmaz deniyordu ben mi yanlış hatırlıyorum.Allah beterinden korusun bende yüksek alerjim nedeniyle aşı olmakdan korkuyorum ama koronadanda korkuyorum bugüne dek şükür korunduk ama korktuğuma uğratmaz Rabbim inşAllah
Artık kovid geçirenleree 1 ay içinde yapılıyo aşı , bana çoktan tanımlandı ama orda bile uyarı var yüksek alerjiniz nedenyle hastanede yaptırın yazıyo …valla iki ucu bo…lu değnek derlerya tam öyle sankiBende korkuyorum . Kalp krizinden korkuyorum yan etkilerden endişe ediyorum. Kardeşim muaf oldu aşıdan. Onda yan etki yaptı. Kortizon tedavisi görüyordu . eşim de olalım artık diyo tam zamanında kovid oldum 6 ay korur mu beni acaba doğal antikor ? Aşı hakkım tanımlanmış bile. Daha önce kovid hastalarına aşı yapılmaz deniyordu ben mi yanlış hatırlıyorum.
Haber 13 temmuz 2021 bunu yetkililer illaki biliyordur sonuçta her iki aşı kovid 19 a karşı geliştirildi böyle bi haber karşılığında bi açıklama getirirlerdi herhaldeAy Allahım neye inanalım bunu geçen ablam da demişdiWHO: "Farklı Aşıları Yaptırmak Tehlikeli Olabilir"
Dünya Sağlık Örgütü (WHO) uzmanı Soumya Swaminathan, ilk ve ikinci doz ya da üçüncü doz olarak farklı üreticilerin aşılarının yaptırılması konusunda uyarıda bulundu. Swaminathan, bunun tehlikeli olabileceğine işaret etti.www.amerikaninsesi.com
Amin inşallahAllah beterinden korusun bende yüksek alerjim nedeniyle aşı olmakdan korkuyorum ama koronadanda korkuyorum bugüne dek şükür korunduk ama korktuğuma uğratmaz Rabbim inşAllah
Zaten kesin dille söylemiyorlar.Ama yetkililer dünyanın bıraktığı sıtma ilacını 1 sene daha kullandıHaber 13 temmuz 2021 bunu yetkililer illaki biliyordur sonuçta her iki aşı kovid 19 a karşı geliştirildi böyle bi haber karşılığında bi açıklama getirirlerdi herhalde
Bu konuyu bakanlik sitesinden alintilayarak aciga kavusturmak isterim:Mardin il sağlık 20günden önce izin vermiyor ancak test yaparsan çıkabilirsin dediler . 14 gün normal covid geçirenler için geçerli dediler
Test yaptırdınızmı.Kizlar önceki hafta cuma gecesi oglum ateslendi. Cumartesi sabahi atesini 39.9 olarak ölçünce hemen acile gittik. Bogaz enfeksiyonu varmis. Ilac verildi.
Neyse pazar gunu bana da bulaştı ben de halsizlesmeye basladim burnum falan tikandi.
Balgamli öksürük, felaket bi geniz akintisi...
Neyse sali günü koku kaybi olmaya basladi. Git gide artti ve hicbir kokuyu alamaz oldum. Basta covid mi acaba dedik ama oglumun tanısı belliydi.
Lakin camasir suyundan, kolonyaya kadar en agir kokular bile asla gelmiyor.
Bazi günler cok derinden parfum kokusu aldim ama genel olarak koku sifir. Baktim burun tıkanıklığının gececegi yok, bugun kbb'ye gittim.
Sinuzit olmusum. Doktorun koklamami istedigi hicbir seyin kokusunu almadim.
3 tane ilac yazdi bu aksam basliycam ilaclara.
Daha ince sinuzit geciren var mi? Bu koku ne zaman geri gelir. Cok fena boyle
Çok çok geçmiş olsun Derincim.Kizlar önceki hafta cuma gecesi oglum ateslendi. Cumartesi sabahi atesini 39.9 olarak ölçünce hemen acile gittik. Bogaz enfeksiyonu varmis. Ilac verildi.
Neyse pazar gunu bana da bulaştı ben de halsizlesmeye basladim burnum falan tikandi.
Neyse sali günü koku kaybi olmaya basladi. Git gide artti ve hicbir kokuyu alamaz oldum. Basta covid mi acaba dedik ama oglumun tanısı belliydi.
Bazi günler cok derinden parfum kokusu aldim ama genel olarak koku sifir. Baktim burun tıkanıklığının gececegi yok, bugun kbb'ye gittim.
Test yaptırdınızmı.
Sinüzit olmuştum, ama koku kaybı yaşamamıştım.
Lalem Allah razi olsun tesekkur ederimÇok çok geçmiş olsun Derincim.
Hem oğluna hem sana hem de tüm hastalara Allahım acil şifalar versin inşallah.
Anladım. Çok geçmiş olsun.Hayir doktorum gerek gormedi. Detayli muayene yaotu ve sinuzitte normal oldugunu söyledi, kokuyla beraber tat da tamamen gidebilirdi dedi. Ama tat aliyorum onda sorun yok.
Ayni senin gibiyim tat ve koku sıfır bende tatta almıyorum işin kötüsü Pcr yaptırdım negatif antikor testi verdim sars cov 2 spike 250 pozitif çıktı bu değer ne anlama geliyor bilen var mı?Kizlar önceki hafta cuma gecesi oglum ateslendi. Cumartesi sabahi atesini 39.9 olarak ölçünce hemen acile gittik. Bogaz enfeksiyonu varmis. Ilac verildi.
Antikor testi nasil yaptiriliyor bende korana yim sanirim bütün belirtiler var ama teste çıkmıyor henüz aşi da olmadım hastalığım geçtikten sonra aşi olmak istiyorum ama korona olduktan sonra ne kadar geçmesi lazim bilmiyorum antikorum fazla çikarsa aşiyi ertelesem mi antikor testi devlette yapiliyormuAyni senin gibiyim tat ve koku sıfır bende tatta almıyorum işin kötüsü Pcr yaptırdım negatif antikor testi verdim sars cov 2 spike 250 pozitif çıktı bu değer ne anlama geliyor bilen var mı?
Ben sirf merakimdan ozel lab.da yaptirdim. 250 tl gibi bir sey odedim.Antikor testi nasil yaptiriliyor bende korana yim sanirim bütün belirtiler var ama teste çıkmıyor henüz aşi da olmadım hastalığım geçtikten sonra aşi olmak istiyorum ama korona olduktan sonra ne kadar geçmesi lazim bilmiyorum antikorum fazla çikarsa aşiyi ertelesem mi antikor testi devlette yapiliyormu
Şehi hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş ben özelde 150 ye yaptırdım ama sendika indirimi ile. Normalde 250 dedilerAntikor testi nasil yaptiriliyor bende korana yim sanirim bütün belirtiler var ama teste çıkmıyor henüz aşi da olmadım hastalığım geçtikten sonra aşi olmak istiyorum ama korona olduktan sonra ne kadar geçmesi lazim bilmiyorum antikorum fazla çikarsa aşiyi ertelesem mi antikor testi devlette yapiliyormu
Bu aksamdan beri derinden derinden de olsa koku almaya basladim.Ayni senin gibiyim tat ve koku sıfır bende tatta almıyorum işin kötüsü Pcr yaptırdım negatif antikor testi verdim sars cov 2 spike 250 pozitif çıktı bu değer ne anlama geliyor bilen var mı?