- 18 Ağustos 2016
- 4.812
- 19.808
Ayni agrilari yasadim 7 gun fln surdu esime testte gidelim dedigimde cok evhamlisin dedi ne yasadim bilmiyorum ama gecen hafta anlattiginiz sekilde agrilar yasadim
30 eylülde eklem ağrısı ve tat koku kaybı şikayetiyle test yaptırdım ve delta varyanti pozitif çıktım. Hemen kendimi karantinaya aldim. Çift doz biontech aşım var. 1 gün sonra grip belirtileri basladi sesim boguklasti burnum tıkandı ve o gun filyasyon ekiplerine aradılar belirtileri sordular anlattım. İlaç için henüz onay alan bir ilaç değil ve yan etkileri fazla olabilen bir ilaç genelde durumu ağır olanlar kullanıyor deyince bende istemedim çünkü eklem ağrılarım geçti ve tat koku kaybimda hemen geri geldi. Halsizlik iştahsızlık gibi sıkıntım hiç olmadı ağır bir sogukalginligi gibi geçiriyorum. 3.gunden sonra tek belirtim sesimin boguklasmasi burun tikanikligi ve geniz akintisi bu arada sinüzitimde var ve sinuslerim dolu olmasına ragmen burnumun akmamasi biraz sıkıntı oldu. Bugün 13. günüm ses boguklasmasi tamamen gecmesede daha iyi burun tikanikligimda geçti gibi biraz geniz akıntısı var ama hala korkuyorum bilmiyorum psikolojik mi ama nefesim daralıyor gibi hissediyorum gece uykuda birseyim yok burnumdan gayet rahat nefes alıyorum ama gündüz uyanık olduğum vakit sanki nefes alamıyorum ve heran kendimi dinliyorum nefes alabiliyor muyum diye
Geçmiş olsun benim de delta varyantıydı. Size kaç gün karantina verdiler? İlk insan delta duyunca psikolojik olarak korkuyor, ben hiç aşı olmadım halsizlik iştahsızlık ve uyuma isteği vardı en çok. Kilo kaybım oldu sadece. O da beni mutsuz etmedi açıkçası :) Şimdi çok iyiyim bu kışı rahat geçiririz umarım30 eylülde eklem ağrısı ve tat koku kaybı şikayetiyle test yaptırdım ve delta varyanti pozitif çıktım. Hemen kendimi karantinaya aldim. Çift doz biontech aşım var. 1 gün sonra grip belirtileri basladi sesim boguklasti burnum tıkandı ve o gun filyasyon ekiplerine aradılar belirtileri sordular anlattım. İlaç için henüz onay alan bir ilaç değil ve yan etkileri fazla olabilen bir ilaç genelde durumu ağır olanlar kullanıyor deyince bende istemedim çünkü eklem ağrılarım geçti ve tat koku kaybimda hemen geri geldi. Halsizlik iştahsızlık gibi sıkıntım hiç olmadı ağır bir sogukalginligi gibi geçiriyorum. 3.gunden sonra tek belirtim sesimin boguklasmasi burun tikanikligi ve geniz akintisi bu arada sinüzitimde var ve sinuslerim dolu olmasına ragmen burnumun akmamasi biraz sıkıntı oldu. Bugün 13. günüm ses boguklasmasi tamamen gecmesede daha iyi burun tikanikligimda geçti gibi biraz geniz akıntısı var ama hala korkuyorum bilmiyorum psikolojik mi ama nefesim daralıyor gibi hissediyorum gece uykuda birseyim yok burnumdan gayet rahat nefes alıyorum ama gündüz uyanık olduğum vakit sanki nefes alamıyorum ve heran kendimi dinliyorum nefes alabiliyor muyum diye
Yeni korona geçirdiniz sanirim geçmiş olsun korona geçirenler için sistem ne zaman aşi randevusu veriyor siz aşı olmak isteseniz hemen yapiyorlar miGaliba aşı olmayan delta varyantı 19gün karantina kalıyor sadece. Aşı olmadık ya illa bir tecrit durumu olacak.
sağlık bakanı her 4 kişiden 3kişi 2 doz aşılı diye açıklama yapmış hani bitmedi salgın??? geçen seneden daha hızlı yayılıyor üstelik
Yeni korona geçirdiniz sanirim geçmiş olsun korona geçirenler için sistem ne zaman aşi randevusu veriyor siz aşı olmak isteseniz hemen yapiyorlar mi
bende ayni durumdayım o yüzden soruyorum hiç aşi olmadim geçen haftalarda bütün korona belirtilerini gösterdim ama teste çikmadi şimdi aşi olsam ya korona geçirdiysem diye endişe ediyorum
Ara ara kontrol edin.Eki Görüntüle 2931963
Bu uyarı veriyor e-nabız hesabımda. 6 ay aşı mecburiyetimiz yok diye biliyorum , emin değilim.
Teşekkürler cevap için süre belirtmemişler ağır geçirenler için 3 ay hafif geçirenler için bir ay diye duymuştumEki Görüntüle 2931963
Bu uyarı veriyor e-nabız hesabımda. 6 ay aşı mecburiyetimiz yok diye biliyorum , emin değilim.
Regli zamani olmanın bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Ablamda alerji var sizin ne bilmiyorum onda ürtiker var. Bir sıkıntı olmadi 2.dozdam sonra biraz ateş bastı. Bende hafif kol ağrısı oldu. Alerjim yok..şimdi herkeste farklı etki gösteriyor. Kendi ailemde olumsuz birşey görmedimmerhaba poztf arkadaşlara şfa dilyorum diğer arkadaşlara inş uğramaz diyorum , sizlerden bi ricam var , tüm ailemde hastalıklar olduğu için 4 doz oldular ben panık ve anksiyetem alerjimden dolayı korkudan hep erteledim şükür bugüne dek korunduk ama etrafımızı sardı mahalle çoğunluk korona bundan daha çok korku sarıyo hatta zaman zaman psikolog desteği alıyorum o derece , ama artık aşı olmam gerek buna karar verdim sizlere sorum regl dönemi aşı etkilermi sorun olurmu yüksek alerjili olup sorun yasayan oldumu aşıdan artık kafayı yiyeceğim yoksa yardımcı olursanız çok sevinicem bian önce randevu alıp olmak istiyorum
teşekkğr ederm bol antkorlar inş bende akerjij astım ilaç alerjisi kimyasal maddelere deterjan parfumm vs .. alerjim yüksekRegli zamani olmanın bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Ablamda alerji var sizin ne bilmiyorum onda ürtiker var. Bir sıkıntı olmadi 2.dozdam sonra biraz ateş bastı. Bende hafif kol ağrısı oldu. Alerjim yok..şimdi herkeste farklı etki gösteriyor. Kendi ailemde olumsuz birşey görmedim
Anneannemin bircok seye alerjisi var. Daha once antibiyotige bagli anafilaksi yasadi. Antibiyotikleri vs hic kullanamiyor.merhaba poztf arkadaşlara şfa dilyorum diğer arkadaşlara inş uğramaz diyorum , sizlerden bi ricam var , tüm ailemde hastalıklar olduğu için 4 doz oldular ben panık ve anksiyetem alerjimden dolayı korkudan hep erteledim şükür bugüne dek korunduk ama etrafımızı sardı mahalle çoğunluk korona bundan daha çok korku sarıyo hatta zaman zaman psikolog desteği alıyorum o derece , ama artık aşı olmam gerek buna karar verdim sizlere sorum regl dönemi aşı etkilermi sorun olurmu yüksek alerjili olup sorun yasayan oldumu aşıdan artık kafayı yiyeceğim yoksa yardımcı olursanız çok sevinicem bian önce randevu alıp olmak istiyorum
istiyerekmi yoksa benim gibi kaygı korku sebebiylemi olmuyosunuz , anksiyete hayatı çok zorluyo böyle durumlarda hep kötüyü düşündürüyoAnneannemin bircok seye alerjisi var. Daha once antibiyotige bagli anafilaksi yasadi. Antibiyotikleri vs hic kullanamiyor.
Alerjiyle alakali butun raporlarini alip gitmis dr'a. Almanya'da yaşıyor bu arada.
Biontech oldu ve sonrasinda hastanede bekletmis dr.
Hic bir yan etki yasamadigini söylüyor.
Insallah siz de yasamazsiniz.
Ben de hem alerjik hassas bunyeli hem de anksiyete hastasiyim. Asi olmadim. Ama benim olma niyetim de yok.
Isteyerek olmuyorum. Ama olacak olsam da kaygi sebebi ile olmam :)istiyerekmi yoksa benim gibi kaygı korku sebebiylemi olmuyosunuz , anksiyete hayatı çok zorluyo böyle durumlarda hep kötüyü düşündürüyo
inanki beni anlattın:) aynı bende aldım saat bende etrafım hep korona tam unutuyorum bişi görüp duyup yine kaygı hep korona korkusu daha kötü olduğu iin aşıyı olmak istiyorum ama sorular sorular ... siz kaç yaşındasınızIsteyerek olmuyorum. Ama olacak olsam da kaygi sebebi ile olmam :)
Haklisiniz. Ben yeni yeni sakinlesmistim ama bu aralar yine artti kaygi seviyem.
Covid başladığından beri devamli saturasyon olcmeye baslamistim. Sonunda akilli saat aldim yarim saatte bir devamli olcuyor. Baktim sorun yok biraz rahatladim derken suan yine artıyor.
Aslında korkum covid degil benim. Covidin sebep olabilecegi kan pihtilasmasindan korkuyorum. Cunku trombosit değerlerim normal sınırın epey uzerinde.inanki beni anlattın:) aynı bende aldım saat bende etrafım hep korona tam unutuyorum bişi görüp duyup yine kaygı hep korona korkusu daha kötü olduğu iin aşıyı olmak istiyorum ama sorular sorular ... siz kaç yaşındasınız