Geçmiş olsun yıllardır çekiyorum bu illeti. Tıkanıklık açıldıkça koku düzelir çok uzun sürmez.Bu aksamdan beri derinden derinden de olsa koku almaya basladim.
Tuhaf sekilde agir kokulari degil hafif kokulari alıyorum.
Size de cok gecmis olsun.
Size de çok geçmiş olsun.Ayni senin gibiyim tat ve koku sıfır bende tatta almıyorum işin kötüsü Pcr yaptırdım negatif antikor testi verdim sars cov 2 spike 250 pozitif çıktı bu değer ne anlama geliyor bilen var mı?
Amin canım benim.Hayir doktorum gerek gormedi. Detayli muayene yaotu ve sinuzitte normal oldugunu söyledi, kokuyla beraber tat da tamamen gidebilirdi dedi. Ama tat aliyorum onda sorun yok.
Lalem Allah razi olsun tesekkur ederim
Burun spreyi ile acinca da koku cok derinden geliyodu. Ilk defa basima geldi benim.Geçmiş olsun yıllardır çekiyorum bu illeti. Tıkanıklık açıldıkça koku düzelir çok uzun sürmez.
Kizlar önceki hafta cuma gecesi oglum ateslendi. Cumartesi sabahi atesini 39.9 olarak ölçünce hemen acile gittik. Bogaz enfeksiyonu varmis. Ilac verildi.
Neyse pazar gunu bana da bulaştı ben de halsizlesmeye basladim burnum falan tikandi.
Balgamli öksürük, felaket bi geniz akintisi...
Neyse sali günü koku kaybi olmaya basladi. Git gide artti ve hicbir kokuyu alamaz oldum. Basta covid mi acaba dedik ama oglumun tanısı belliydi.
Lakin camasir suyundan, kolonyaya kadar en agir kokular bile asla gelmiyor.
Bazi günler cok derinden parfum kokusu aldim ama genel olarak koku sifir. Baktim burun tıkanıklığının gececegi yok, bugun kbb'ye gittim.
Sinuzit olmusum. Doktorun koklamami istedigi hicbir seyin kokusunu almadim.
3 tane ilac yazdi bu aksam basliycam ilaclara.
Daha ince sinuzit geciren var mi? Bu koku ne zaman geri gelir. Cok fena boyle
Hayir doktorum gerek gormedi. Detayli muayene yaotu ve sinuzitte normal oldugunu söyledi, kokuyla beraber tat da tamamen gidebilirdi dedi. Ama tat aliyorum onda sorun yok.
Lalem Allah razi olsun tesekkur ederim
Doktor nasıl gerek görmüyor çok ilginç. Dünyada hiç bir yerde muayene ile anlaşilabilen bir durum değil.Sinüzit varsa da covit imkansız mı oluyor,kafamda deli sorulargeçenler de aynı zamanda influencer olan bir arkadaşıma da doktor gerek yok dedi, 2 gün sonra gene gitti pozitif çıktı. bu duruma baya sinirlendi hatta ve anlattı hep. çünkü o 2 gün evde ve tamamen izoleydi. yani ilkinde de olduğu belliydi.
bence test her koşulda yaptırtmalı doktorlar.
Bende bas agrisi fazla olmadi. Sadece one egildigimde yüzümde ve alnimda basinc oluyordu.geçmiş olsun.
benim sinüzitim var ancak bu derece koku ve tat kaybı hiç başıma gelmedi.
burnum tıkansa da koku kaybı olmuyor.
bende çok ciddi başağrısı oluyor sadece.
Muayenede sinuzit olduguma emin olunca test istemedi.geçenler de aynı zamanda influencer olan bir arkadaşıma da doktor gerek yok dedi, 2 gün sonra gene gitti pozitif çıktı. bu duruma baya sinirlendi hatta ve anlattı hep. çünkü o 2 gün evde ve tamamen izoleydi. yani ilkinde de olduğu belliydi.
bence test her koşulda yaptırtmalı doktorlar.
Tesekkur ederim.Doktor nasıl gerek görmüyor çok ilginç. Dünyada hiç bir yerde muayene ile anlaşilabilen bir durum değil.Sinüzit varsa da covit imkansız mı oluyor,kafamda deli sorular
X xDerinMavix çok geçmiş olsun
Bende bas agrisi fazla olmadi. Sadece one egildigimde yüzümde ve alnimda basinc oluyordu.
Muayenede sinuzit olduguma emin olunca test istemedi.
Zaten 11.gunumdu.
Doktor nasıl gerek görmüyor çok ilginç. Dünyada hiç bir yerde muayene ile anlaşilabilen bir durum değil.Sinüzit varsa da covit imkansız mı oluyor,kafamda deli sorular
X xDerinMavix çok geçmiş olsun
Yok hayir oglumdan gectigi icin nasilsa hemen gecer dedim ama gecmedi. Randevu da hemen bulamayinca 11.gun gittim.çok geçmiş olsun. ben hemen gittiniz sandım.
eskiden buğuseptiller vardı onlar iyi gelirdi hala var mı bilmiyorum
Cok gecmis olsun.Arkadsimin oglu ikigun once okulda atesi cikiyor doktora goturuyolar test yapin diye doktor gerek yok usutmus diyor sonuc evdeki herkrse bulastirdi arkadasimin durumu cok kotu
çok geçmiş olsun çocuğunuza da size de.Yok hayir oglumdan gectigi icin nasilsa hemen gecer dedim ama gecmedi. Randevu da hemen bulamayinca 11.gun gittim.
Tesekkur ederimçok geçmiş olsun çocuğunuza da size de.
Ben covid testi diye diretmedim 11.gundu zaten ve covid belirtim yoktu. Geniz akintisi, yüzümde basinc hissi ve burun tikanikligim vardı.İlk doktora gittiğimde benden de test istemedi. Ben covidden şüphelenmiştim. İki defa gittim illa covid değilsin dedi. Sonuç olarak gece acile serum vermeye gittiğimde pcr yaptırdım ve pozitif çıktı. Koku alamayınca covid pozitif çıkıyor. hafif kokuları almaya başladım ve covidi çok şükür ailece atlattık.
Kuzenim de tüm belirtiler vardı röntgen filmi pozitif diye bağırıyordu ama testi negatif çıktı. Günlerce yattı ateş boğaz ağrısı öksürükle.
Covid vakaları fazla çıkmasın diye test yapmıyorlar bence. Ben zorla yaptırdım resmen sanki doktor kendi para verip yapacakmış gibi teste gerek yok deyip durmuştu
Ayni agrilari yasadim 7 gun fln surdu esime testte gidelim dedigimde cok evhamlisin dedi ne yasadim bilmiyorum ama gecen hafta anlattiginiz sekilde agrilar yasadimGöğüs ve sırt ağrısı nasıl oluyor covidde?
1. Gün sol sırt, 2. Gün kaburga üst sırf, 3. Gün göğüs şeklinde zamanla hafifleyen bir ağrı olabilir mi? Yoksa tuttu mu tutuyor mu?
Kocam da tutturdu yok üşütmüşsündür yok yel girmiştir(?) diye. (hala cam kapı açık yaşıyoruz evimiz sıcak)
4 gün önce görüştüğümüz kişi bugün pozitif çıktı. Ailece görüştük.
Ailece temaslıyız yani, ama aşılı olduğumuz için karantina görünmüyor. Hoş sormamışlar da temaslılarını... Kendimize karantina uydurduk gibi oldu ama neyse.
Biz çift doz biontech, çocuğumuz aşısız. Hiçbirimizde başa bir semptom yok ama şu sırt ağrısı kafa karıştırıyor bende.