Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ayni senin gibiyim tat ve koku sıfır bende tatta almıyorum işin kötüsü Pcr yaptırdım negatif antikor testi verdim sars cov 2 spike 250 pozitif çıktı bu değer ne anlama geliyor bilen var mı?
Size de çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Hayir doktorum gerek gormedi. Detayli muayene yaotu ve sinuzitte normal oldugunu söyledi, kokuyla beraber tat da tamamen gidebilirdi dedi. Ama tat aliyorum onda sorun yok.

Lalem Allah razi olsun tesekkur ederim
Amin canım benim.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Geçmiş olsun yıllardır çekiyorum bu illeti. Tıkanıklık açıldıkça koku düzelir çok uzun sürmez.
Burun spreyi ile acinca da koku cok derinden geliyodu. Ilk defa basima geldi benim.
Dun aksamdan beri epey almaya basladim kokulari. Cok sukur.
Size de gecmis olsun. Cok kotuymus

geçmiş olsun.
benim sinüzitim var ancak bu derece koku ve tat kaybı hiç başıma gelmedi.
burnum tıkansa da koku kaybı olmuyor.
bende çok ciddi başağrısı oluyor sadece.

Hayir doktorum gerek gormedi. Detayli muayene yaotu ve sinuzitte normal oldugunu söyledi, kokuyla beraber tat da tamamen gidebilirdi dedi. Ama tat aliyorum onda sorun yok.

Lalem Allah razi olsun tesekkur ederim

geçenler de aynı zamanda influencer olan bir arkadaşıma da doktor gerek yok dedi, 2 gün sonra gene gitti pozitif çıktı. bu duruma baya sinirlendi hatta ve anlattı hep. çünkü o 2 gün evde ve tamamen izoleydi. yani ilkinde de olduğu belliydi.
bence test her koşulda yaptırtmalı doktorlar.

Doktor nasıl gerek görmüyor çok ilginç. Dünyada hiç bir yerde muayene ile anlaşilabilen bir durum değil.Sinüzit varsa da covit imkansız mı oluyor,kafamda deli sorular

X xDerinMavix çok geçmiş olsun

geçmiş olsun.
benim sinüzitim var ancak bu derece koku ve tat kaybı hiç başıma gelmedi.
burnum tıkansa da koku kaybı olmuyor.
bende çok ciddi başağrısı oluyor sadece.
Bende bas agrisi fazla olmadi. Sadece one egildigimde yüzümde ve alnimda basinc oluyordu.
Muayenede sinuzit olduguma emin olunca test istemedi.
Zaten 11.gunumdu.

Tesekkur ederim.
Belirtiler sinuzittendi. Elbette imkansız degil ama ihtimal vermedi.
Bir de bana oglumdan gecti. Onun tanisi bogaz enfeksiyonuydu. Oncesinde gribal enfeksiyon oldu mu dedi. Evet dedim anlattim. Sinuzite o sebep olmuş dedi.
Dun aksam ilaclarin ilk dozundan sonra da epeyce rahatladim zaten. Suan geliyor kokular.

Son düzenleme:
Göğüs ve sırt ağrısı nasıl oluyor covidde?

1. Gün sol sırt, 2. Gün kaburga üst sırf, 3. Gün göğüs şeklinde zamanla hafifleyen bir ağrı olabilir mi? Yoksa tuttu mu tutuyor mu?

Kocam da tutturdu yok üşütmüşsündür yok yel girmiştir(?) diye. (hala cam kapı açık yaşıyoruz evimiz sıcak)

4 gün önce görüştüğümüz kişi bugün pozitif çıktı. Ailece görüştük.

Ailece temaslıyız yani, ama aşılı olduğumuz için karantina görünmüyor. Hoş sormamışlar da temaslılarını... Kendimize karantina uydurduk gibi oldu ama neyse.

Biz çift doz biontech, çocuğumuz aşısız. Hiçbirimizde başka bir semptom yok ama şu sırt ağrısı kafa karıştırıyor bende.

İlk doktora gittiğimde benden de test istemedi. Ben covidden şüphelenmiştim. İki defa gittim illa covid değilsin dedi. Sonuç olarak gece acile serum vermeye gittiğimde pcr yaptırdım ve pozitif çıktı. Koku alamayınca covid pozitif çıkıyor. hafif kokuları almaya başladım ve covidi çok şükür ailece atlattık.
Kuzenim de tüm belirtiler vardı röntgen filmi pozitif diye bağırıyordu ama testi negatif çıktı. Günlerce yattı ateş boğaz ağrısı öksürükle.
Covid vakaları fazla çıkmasın diye test yapmıyorlar bence. Ben zorla yaptırdım resmen sanki doktor kendi para verip yapacakmış gibi teste gerek yok deyip durmuştu

Ben covid testi diye diretmedim 11.gundu zaten ve covid belirtim yoktu. Geniz akintisi, yüzümde basinc hissi ve burun tikanikligim vardı.
Doktor ne sikayetiniz var deyince direkt 'bence sinuzit oldum' dedim. Emindim. Oyle de cikti :)
Suan 13.gun ve hala burun tikanikligim var. Ama koku almaya basladim sukur. Bugun kokular net.
Koku kaybimi ben kullandığım burun spreyine bagliyorum. Biraz fazla kullandim. Geçmişte daha ortada covid yokken de bu spreyi kullanırken bir kez yasamistim bu koku kaybini bu denli olmasa da.

Ayni agrilari yasadim 7 gun fln surdu esime testte gidelim dedigimde cok evhamlisin dedi ne yasadim bilmiyorum ama gecen hafta anlattiginiz sekilde agrilar yasadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…