Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evet benim kızımda delta oldu 15.gün bugün dünden beri aradım teste gerek yok normal yaşamınıza dönebilirsiniz dendi biz negatifdik anne-baba dünden beri esnek davrandık e şimdi bulaşma ihtimali var mi hâlâ

Bulaştırıcılık Yokmuş ama bazen vücutta halen ölmüş virüs kalıntıları olabiliyormuş. Bu yüzden, karantina bittikten sonra yapılan testlerde bir süre ölmüş virüsler görülebileceği için test pozitif olabilirmiş. Bu nedenle, karantina sonrasındaki testlere bakmıyorlarmış.

Mardin il sağlık 20günden önce izin vermiyor ancak test yaparsan çıkabilirsin dediler . 14 gün normal covid geçirenler için geçerli dediler

Bu paylaşımınızın kaynağı neresidir? Bu, delta varyantının ilk çıktığı zamandı. Sonrasında güncellendi ki biz şuan karantinada değiliz

Arkadaşlar herkese çok gecmiş olsun, bende deltaya yakalananlardanim. Aşısız ve hamileyim, ağır geçiriyorum. Nefes darligim var,ve bisey sormak istiyorum aranizda kalp agrisi yasayan oldumu? Agri kesiciye ragmen gecmeyen bi agrim var.

Bende olmadı ama olanların olduğunu okumuştum facedeki grupta. Mutlaka Dr u arayın, durumunuzu sorun. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun bende geçen ay yakalandım normalde pıhtılaşma sorunum olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum kadın doğumcunuz ile görüşün size ilaç takviyesi yapsın ve kan sulandırıcı veriliyor genelde çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Devlet memuru musnuz? Tanıdığım memur arkadaşta deltaydi 20 gün karantinaya aliniyor.

Çok geçmiş olsun. Doktora gidin lütfen. Bende ağrı olmadı ama çok çarpıntı olmuştu saatlerce süren, gece boyu uyutmayan. Kuzenimde ağrı olmuştu o doktora gittiğinde pıhtılaşması yüksek çıkmıştı. Siz bir hastaneye gidip muayene olun.

Hes uygulamasında, hes kodu sorgulama hes kodunuzu sorgularsanız görebilirsiniz. Zate hes uygulamasında ana ekranda karantina süreniz ve kaçıncı günde olduğunuz görünüyordur
Cumartesi bitiyor karantinam. Şimdi görevli ile konuştum sistem çok karıştırıldı dedi.
Sizin dediğiniz gibi Bir ara 10 olmuş evet ama şimdi öyle değil dendi. Hatta pozitif olanlar 10 gün temaslılr 14 gün karantinadaymış çok fazla şikayet olmuş. İnsan delirir gerçekten. Delta en uzun pozitif süren varyant olduğu için karantina 19 günden önce bitmiyor dediler. Ama cumartesiye kdar bu durum her an değişebilir dediler .

Kalp ağrısını göğüs ağrısı yapıyor bende astım hastasıyım kalp krizi sandığm ağrılar göğüsten kaynaklı demişlerdi. Muhtemelen ciğerlere indi. Bende aşı olmadığım için ciğerlere indi malesef . Trombofili hastasıyım kan sulandırıcı da kullanıyorum.
112 arayıp çıkabilirsiniz dışarı . Aksi durumda durumunuz kötü dahi olsa polisler ceza yazabiliyor. Çok geçmiş olsun umarım hafif geçer . Vitamin falan veriyorlar hamile covid hastalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…