- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
Evet benim kızımda delta oldu 15.gün bugün dünden beri aradım teste gerek yok normal yaşamınıza dönebilirsiniz dendi biz negatifdik anne-baba dünden beri esnek davrandık e şimdi bulaşma ihtimali var mi hâlâBeni arayan 2 Dr da delta varyantı olduğumu söylediler. Karantina süremin 14 gün olduğunu ve karantinam bitince test yaptırmama gerek olmadığını söylediler. Test yaptırmadım. Hes kodum 15. Gün yeşil oldu. Karantina sürem otomatik olarak bitti. Normal Covid in karantina süresi 10 günmüş. Çevremdeki kişiler de aynen bu şekilde oldu. Uygulamada farklılık yoktur sanırım. Hes kodunuzu kontrol ettiniz mi? Hes kodunuz halen kırmızı mı? Sizin karantina sürenizin 19 gün olması ilginç. Bir de delta plus varyantı varmış. Acaba sizin varyant o olabilir mi ki?
Bulaştırıcılık Yokmuş ama bazen vücutta halen ölmüş virüs kalıntıları olabiliyormuş. Bu yüzden, karantina bittikten sonra yapılan testlerde bir süre ölmüş virüsler görülebileceği için test pozitif olabilirmiş. Bu nedenle, karantina sonrasındaki testlere bakmıyorlarmış.Evet benim kızımda delta oldu 15.gün bugün dünden beri aradım teste gerek yok normal yaşamınıza dönebilirsiniz dendi biz negatifdik anne-baba dünden beri esnek davrandık e şimdi bulaşma ihtimali var mi hâlâ
Evet benim kızımda delta oldu 15.gün bugün dünden beri aradım teste gerek yok normal yaşamınıza dönebilirsiniz dendi biz negatifdik anne-baba dünden beri esnek davrandık e şimdi bulaşma ihtimali var mi hâlâ
Bu paylaşımınızın kaynağı neresidir? Bu, delta varyantının ilk çıktığı zamandı. Sonrasında güncellendi ki biz şuan karantinada değiliz
İl il değikiklik göstermesi gerçekten çok ilginç. Hes kodunuz ne renk görünüyorMardin il sağlık 20günden önce izin vermiyor ancak test yaparsan çıkabilirsin dediler . 14 gün normal covid geçirenler için geçerli dediler
Bu paylaşımınızın kaynağı neresidir? Bu, delta varyantının ilk çıktığı zamandı. Sonrasında güncellendi ki biz şuan karantinada değiliz
Enabızda renkler görünmüyor . Öbür uygulamayı kullnmıyorum yarın soracağım aradıklarndaİl il değikiklik göstermesi gerçekten çok ilginç. Hes kodunuz ne renk görünüyor
Çok teşekkür ederizÇok geçmiş olsun evet salgın var çocuklarda bu dönem maalesef.
Hes uygulamasında, hes kodu sorgulama hes kodunuzu sorgularsanız görebilirsiniz. Zate hes uygulamasında ana ekranda karantina süreniz ve kaçıncı günde olduğunuz görünüyordurEnabızda renkler görünmüyor . Öbür uygulamayı kullnmıyorum yarın soracağım aradıklarnda
Bende olmadı ama olanların olduğunu okumuştum facedeki grupta. Mutlaka Dr u arayın, durumunuzu sorun. Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar herkese çok gecmiş olsun, bende deltaya yakalananlardanim. Aşısız ve hamileyim, ağır geçiriyorum. Nefes darligim var,ve bisey sormak istiyorum aranizda kalp agrisi yasayan oldumu? Agri kesiciye ragmen gecmeyen bi agrim var.
Çok geçmiş olsun bende geçen ay yakalandım normalde pıhtılaşma sorunum olduğu için kan sulandırıcı kullanıyordum kadın doğumcunuz ile görüşün size ilaç takviyesi yapsın ve kan sulandırıcı veriliyor genelde çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinArkadaşlar herkese çok gecmiş olsun, bende deltaya yakalananlardanim. Aşısız ve hamileyim, ağır geçiriyorum. Nefes darligim var,ve bisey sormak istiyorum aranizda kalp agrisi yasayan oldumu? Agri kesiciye ragmen gecmeyen bi agrim var.
Devlet memuru musnuz? Tanıdığım memur arkadaşta deltaydi 20 gün karantinaya aliniyor.Eve gelen ekipler normal covidin 14 deltanın 19 gün sürdüğünü söyledi. 10günde karantinası süren hiç duymadım çevremde. Görümcem 20 gün başka bir arkadaşım 24 gün karantinada kaldı. İkisi de delta geçirdi o yüzden bana verilen bilgide bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. il sağlık müdürlüklerinden gelen görevliler veriyor bilgileri . İllere göre değişiyor o zaman uygulama. Hemşiremiz de aynı bilgiyi söyledi telefonda.
10 günde negatife dönmüyor ki lanet hastalık
((((
Oy nolur doktora gidin.Kalp ağrısına ağrı kedici fayda etmez benceArkadaşlar herkese çok gecmiş olsun, bende deltaya yakalananlardanim. Aşısız ve hamileyim, ağır geçiriyorum. Nefes darligim var,ve bisey sormak istiyorum aranizda kalp agrisi yasayan oldumu? Agri kesiciye ragmen gecmeyen bi agrim var.
Çok geçmiş olsun. Doktora gidin lütfen. Bende ağrı olmadı ama çok çarpıntı olmuştu saatlerce süren, gece boyu uyutmayan. Kuzenimde ağrı olmuştu o doktora gittiğinde pıhtılaşması yüksek çıkmıştı. Siz bir hastaneye gidip muayene olun.Arkadaşlar herkese çok gecmiş olsun, bende deltaya yakalananlardanim. Aşısız ve hamileyim, ağır geçiriyorum. Nefes darligim var,ve bisey sormak istiyorum aranizda kalp agrisi yasayan oldumu? Agri kesiciye ragmen gecmeyen bi agrim var.
Cumartesi bitiyor karantinam. Şimdi görevli ile konuştum sistem çok karıştırıldı dedi.Hes uygulamasında, hes kodu sorgulama hes kodunuzu sorgularsanız görebilirsiniz. Zate hes uygulamasında ana ekranda karantina süreniz ve kaçıncı günde olduğunuz görünüyordur
Kalp ağrısını göğüs ağrısı yapıyor bende astım hastasıyım kalp krizi sandığm ağrılar göğüsten kaynaklı demişlerdi. Muhtemelen ciğerlere indi. Bende aşı olmadığım için ciğerlere indi malesef . Trombofili hastasıyım kan sulandırıcı da kullanıyorum.Arkadaşlar herkese çok gecmiş olsun, bende deltaya yakalananlardanim. Aşısız ve hamileyim, ağır geçiriyorum. Nefes darligim var,ve bisey sormak istiyorum aranizda kalp agrisi yasayan oldumu? Agri kesiciye ragmen gecmeyen bi agrim var.
Yok ifşa olmamak için öyle yazdım. mesleğe göre belirlenmiyor karantina süresi. Şuan delta 19 ,normal covid 14 gün karantinada kalıyorDevlet memuru musnuz? Tanıdığım memur arkadaşta deltaydi 20 gün karantinaya aliniyor.