- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ishal yapmıştı çok, o sebeple vermiştim. Kastan kaybediyor olabilirsiniz. Beslenmeye dikkat edin lütfen.64 kilo başladığım covid macerama an itibariyle 60 kilo olarak devam ediyorum . 10 senedir hiç bu kadar kilo vermemiştim . Sabah akşam hiç birşey yemesem acıkmıyorum o ayrı ama neden bu kadar hızlı kilo verdim onu anlamadım.
Ben şahsen belirtisiz geçiriyorum, testi kendi isteğimle yaptırdım aşılı olduğım için mecbur değildim. Yaptırmasaydım karantinaya girmeyecektim ve belkide başkalarına bulaştıracaktım. Belkide bulaştırdım çünkü bana nerden, nezaman kimden bulaştığını bilmiyorum, belirtim olmadığı için çok önceden kapmışda olabilirim. Ama artık bence bunların önemi kalmadı. Temasız olmayan yoktur sanırım. Okullar açılalı ilk başlardaki gibi izole yaşamiyoruz. Birşekilde herkese bulaşacak bence. İnşallah sorunsuz, hasarsız atlatır herkes.Burda da boyle, esimin is yerinde de ayni sey soylendi ve uygulandi.
10 gun once yanlarinda ki muhendis pozitif cikti esim ise gitmeye devam etti.
Belirti verirseniz teste gidersiniz dendi.
E bu adam aşilı, asiyi gectim kovit atlattigini bile anlamadan geciren yakinlarim var.
Esim kovit olsa belirti vermese yaya yaya gezecek guzelce.
Herkes illaki birileriyle temas ediyordue bir sekilde, ben her ne kadar cok fazla disari cikamadam da eşim ise gidiyor.Ben şahsen belirtisiz geçiriyorum, testi kendi isteğimle yaptırdım aşılı olduğım için mecbur değildim. Yaptırmasaydım karantinaya girmeyecektim ve belkide başkalarına bulaştıracaktım. Belkide bulaştırdım çünkü bana nerden, nezaman kimden bulaştığını bilmiyorum, belirtim olmadığı için çok önceden kapmışda olabilirim. Ama artık bence bunların önemi kalmadı. Temasız olmayan yoktur sanırım. Okullar açılalı ilk başlardaki gibi izole yaşamiyoruz. Birşekilde herkese bulaşacak bence. İnşallah sorunsuz, hasarsız atlatır herkes.
Dediğim gibi aşılı olup temaslı olanlar karantinaya girmiyor. Belirtisi olmayan teması olsada test yaptırmayabilir, positif olduğunu bilmez bu durumda. O yüzden positif olduğunu bile bile kısmına çok katılmıyorum. Ha belirtisi vardır, ona rağmen aşılı olduğu için teste gitmez ozaman doğru ama kimseyi yargılamayayız çünkü aşılıdan kimse test istemiyor prosedür böyle. Yapacak bişey yok bu durumda.Herkes illaki birileriyle temas ediyordue bir sekilde, ben her ne kadar cok fazla disari cikamadam da eşim ise gidiyor.
Pandeminin basindan beri defalarca temasli olduk is arkadaslariyla falan.
Esim her seferinde 2 3 gun bekleyip teste gitti ne olur ne olmaz diye.
Pozitif oldugunu bile bile sokaga cikan insanlar varken hic atlatmayacak olmayi dusunmek biraz ironik oluyo sanirim artik.
Zaten artik ölen ölür kalan saglar bizimdir yönetiminede dondu iş
Geçmiş olsun öncelkle ,Hiç belirtiniz yoksa neden teste gerek duydunuz ,birde yaşınız kaç acebaBen şahsen belirtisiz geçiriyorum, testi kendi isteğimle yaptırdım aşılı olduğım için mecbur değildim. Yaptırmasaydım karantinaya girmeyecektim ve belkide başkalarına bulaştıracaktım. Belkide bulaştırdım çünkü bana nerden, nezaman kimden bulaştığını bilmiyorum, belirtim olmadığı için çok önceden kapmışda olabilirim. Ama artık bence bunların önemi kalmadı. Temasız olmayan yoktur sanırım. Okullar açılalı ilk başlardaki gibi izole yaşamiyoruz. Birşekilde herkese bulaşacak bence. İnşallah sorunsuz, hasarsız atlatır herkes.
O okullar içime sinmedi hiç.9 ucu pis değnek.Açsan bi türlü açmasan bi türlüOkullar açıldı Vakalar patladı resmen .kim beni arasa, Kimle konuşsam pozitif .
Bende merak edyorum nerelerde aceba nasılBide kızlar @ Niloyatospikk nere gitti
Hayir pozitif oldugunu bile bile derken, mesela yakaliyorlar adam pozitif baya pozitif yani karantinada olmasi gerekirken gitmis pazar tezgahi acmis.Dediğim gibi aşılı olup temaslı olanlar karantinaya girmiyor. Belirtisi olmayan teması olsada test yaptırmayabilir, positif olduğunu bilmez bu durumda. O yüzden positif olduğunu bile bile kısmına çok katılmıyorum. Ha belirtisi vardır, ona rağmen aşılı olduğu için teste gitmez ozaman doğru ama kimseyi yargılamayayız çünkü aşılıdan kimse test istemiyor prosedür böyle. Yapacak bişey yok bu durumda.
Niloyanin uyeligi yonetim tarafindan iptal edilmis sanirimBide kızlar @ Niloyatospikk nere gitti
Ama bulaştırdıkları adamları düşünmeleri lazımHayir pozitif oldugunu bile bile derken, mesela yakaliyorlar adam pozitif baya pozitif yani karantinada olmasi gerekirken gitmis pazar tezgahi acmis.
Belirtisi oldugu halde dukkanim kapanmasin is yerim kapanmasin diye teste gitmeyen insanlar var.
İlk ikisi sinovac miydi?Hanımlar benim hes sisteminde 4.doz biontech aşı tanımlanmış 9 - 16 Ekim aralığında yapılması için. Hiç duymadım 4.doz aşıyı daha önce.
Bilgisi olan var mı?
Umrunda olsa onu yapmaz zatenAma bulaştırdıkları adamları düşünmeleri lazım
Hanımlar benim hes sisteminde 4.doz biontech aşı tanımlanmış 9 - 16 Ekim aralığında yapılması için. Hiç duymadım 4.doz aşıyı daha önce.
Bilgisi olan var mı?
Bnm kardeşmde kanser hastası 4 doz tanımlandı bu hafta olucak 2 sinovac 2 biontech olucak toplamHanımlar benim hes sisteminde 4.doz biontech aşı tanımlanmış 9 - 16 Ekim aralığında yapılması için. Hiç duymadım 4.doz aşıyı daha önce.
Bilgisi olan var mı?
Evet. İkisi sinovacİlk ikisi sinovac miydi?
Evet. İkisi de sinovac4.dozu dr lara falan acmislarsi 1 2 ay once ilk 2 asiniz sinovacmiydi
Sanırım benimki de sinovac aşıları yüzünden. 4.doz olacağımBnm kardeşmde kanser hastası 4 doz tanımlandı bu hafta olucak 2 sinovac 2 biontech olucak toplam
Kızımın sınıfında positif vaka görüldü ve kendisindede ateş başladı. Diğer kızımında burnu akıp öksürğü vardı. Ailece test yaptıralım dedik çünkü 60yaş üstü ailelerimiz ile görüşüyoruz, onlara bulaştırmaktan korktuk. Testde 4ümüz positif çıktık.Geçmiş olsun öncelkle ,Hiç belirtiniz yoksa neden teste gerek duydunuz ,birde yaşınız kaç aceba