- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
Evet evet izledim.Tıklayınca youtubeda açılıyor. Baska sitelerde oynatilmasi engellenmis. Tiklarsaniz youtubeda acip izleyebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet izledim.Tıklayınca youtubeda açılıyor. Baska sitelerde oynatilmasi engellenmis. Tiklarsaniz youtubeda acip izleyebilirsiniz.
1 bebek üzerinden mi yayınlayacakmış bilimsel makaleyi? Tabi kendisi dışında herkes aptal ya. 1 bebek için bebekler diye konuşmamayı öğrensin önce bence. Ayrıca bu 1 bebek 1 aylık mı 6 aylık mı? Yüksek doz mu normal doz mu? Bu kadar kesin ce çoğul konuştuktan sonra bu şekilde kivirabilecegini düşünüyorsa ve gerçekten kıvırırsa çok yazık olacak bundan sonra.Suan haberde aciklamasi vardı.
1 bebekmis. Sorusturma acilmis.
Adamin cumlesi: 'Bundan cikan sonuc su, asi zararsiz ve etkin.'
Katiliyorum.1 bebek üzerinden mi yayınlayacakmış bilimsel makaleyi? Tabi kendisi dışında herkes aptal ya. 1 bebek için bebekler diye konuşmamayı öğrensin önce bence. Ayrıca bu 1 bebek 1 aylık mı 6 aylık mı? Yüksek doz mu normal doz mu? Bu kadar kesin ce çoğul konuştuktan sonra bu şekilde kivirabilecegini düşünüyorsa ve gerçekten kıvırırsa çok yazık olacak bundan sonra.
Bu iddia epeydir var.Tam(!) aşılı olup da vefat edenlerin aşı kayıtlarının silindiğine dair iddialar dolaşmaya başladı.
1 bebek üzerinden mi yayınlayacakmış bilimsel makaleyi? Tabi kendisi dışında herkes aptal ya. 1 bebek için bebekler diye konuşmamayı öğrensin önce bence. Ayrıca bu 1 bebek 1 aylık mı 6 aylık mı? Yüksek doz mu normal doz mu? Bu kadar kesin ce çoğul konuştuktan sonra bu şekilde kivirabilecegini düşünüyorsa ve gerçekten kıvırırsa çok yazık olacak bundan sonra.
Sebep ne acaba?Bu iddia epeydir var.
Bildigim kadariyla pozitif cikinca verilen ilaclar da sisteme islenmiyor. Arkadasim gecirdi ve ilac sistemde yok.
Sebebini bilmiyorum.Sebep ne acaba?
O ilacın dozu ve yan etkileri hakkında ciddi şüpheler ve sorgulamalar başladı.Sebebini bilmiyorum.
Arkadasima agri kesici, kan sulandirici ve favipiravir icerikli ilac verilmis. Sistemde ikisi var favipiravir yok. Ekran goruntusu atmisti geçenlerde.
Arkadasim geçireli epey oldu. Suan degistiyse onu bilemiyorum.O ilacın dozu ve yan etkileri hakkında ciddi şüpheler ve sorgulamalar başladı.
Sağlık Bakanlığı bunları gidermek yerine sistemde gizliyor demek.
Bu durumda bu kişilerin de soruşturma geçirmesi gerekir.
Bendede mevsimsel alerji vardı iki sino ac oldum Haziran ayında. Salı günü de biontek tek doz oldum üçüncü aşımı. Ama biontek beni mavetti . Bütün yan etkilerini yaşadım. Ayağımda kasılma ,iştahsızlık ateş soğuk terleme mide bulantısı eklem ağrısı kalp çarpıntısı halsizlik. Resmen süründürdü beni. Bugün iyiyim. Bende çok korkuyordum zannedersem korkanlarda yan etki artıyor. Çevremde hemen hemen herkes biontek oldu onlarda yan etki hiç görülmedi ama ben mahvoldum pisikolojik iydi gerçekmiydi bilemiyorum.Arkadaşlar alerjik olup biontech aşı olan varmı artık aşı olmak istiyorum ama yan etki korkum var buda anksiyeteme bağlı , alerjikden kastım alerjik rinit , astım gibi cevaplarsanız çok mutlu olurum ..
Bol antikorlar inşAllah .. bende ilaç anaflaksi geçmişi var o yüzden kararsız kaldım yaptırsan bi türlü yaptırmasan bi türlü valla artık bitse gitsede kurtulsakBendede mevsimsel alerji vardı iki sino ac oldum Haziran ayında. Salı günü de biontek tek doz oldum üçüncü aşımı. Ama biontek beni mavetti . Bütün yan etkilerini yaşadım. Ayağımda kasılma ,iştahsızlık ateş soğuk terleme mide bulantısı eklem ağrısı kalp çarpıntısı halsizlik. Resmen süründürdü beni. Bugün iyiyim. Bende çok korkuyordum zannedersem korkanlarda yan etki artıyor. Çevremde hemen hemen herkes biontek oldu onlarda yan etki hiç görülmedi ama ben mahvoldum pisikolojik iydi gerçekmiydi bilemiyorum.
Bende de var. Onun için sinovac daha emin dediler. 3 doz sinovac oldum.Bol antikorlar inşAllah .. bende ilaç anaflaksi geçmişi var o yüzden kararsız kaldım yaptırsan bi türlü yaptırmasan bi türlü valla artık bitse gitsede kurtulsak
Arkadaşlar , virüs , aşılar derken ve şimdi ekonomik kriz geliyor , ne yazıkki ülkelere !
Ağustosta eşimle covid geçirdik. Bize sadece favipiravir bıraktılar kan sulandırıcı sorduğumda aile hekimine sorun dediler. Reçete edilmediği için sisteme girilmiyor sanırım. Sistemde görünmüyor evet.Sebebini bilmiyorum.
Arkadasima agri kesici, kan sulandirici ve favipiravir icerikli ilac verilmis. Sistemde ikisi var favipiravir yok. Ekran goruntusu atmisti geçenlerde.
İnşallah öyle olmaz , ama yurt dışında herhangibir böyle bir değişiklik olduğunda , ardından Tr de etkileniyor . Burda su anda petrol sıkıntısı var. Tır şoförleri yokluğu yüzünden diyorlar . Benzınliklerde acayip sıra var ve benzin yok .Her yeni günümüz bir önceki günü aratıyor. Allah yardımcımız olsun.Zaten zor durumdaydık iyice dibe mi çekileceğiz şimdi
Astim geçmişim var ilaç gıda kimyasal maddelere alerjim var biontech oldum damar yolu açtılar 2ci gün kol ağrısı dışında bir sorun yaşamadım 3 gün geçti hiç parol falan içmedim 2 aşımı tamamladımArkadaşlar alerjik olup biontech aşı olan varmı artık aşı olmak istiyorum ama yan etki korkum var buda anksiyeteme bağlı , alerjikden kastım alerjik rinit , astım gibi cevaplarsanız çok mutlu olurum ..