Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Suan haberde aciklamasi vardı.
1 bebekmis. Sorusturma acilmis.
Adamin cumlesi: 'Bundan cikan sonuc su, asi zararsiz ve etkin.'

Suan haberde aciklamasi vardı.
1 bebekmis. Sorusturma acilmis.
Adamin cumlesi: 'Bundan cikan sonuc su, asi zararsiz ve etkin.'
1 bebek üzerinden mi yayınlayacakmış bilimsel makaleyi? Tabi kendisi dışında herkes aptal ya. 1 bebek için bebekler diye konuşmamayı öğrensin önce bence. Ayrıca bu 1 bebek 1 aylık mı 6 aylık mı? Yüksek doz mu normal doz mu? Bu kadar kesin ce çoğul konuştuktan sonra bu şekilde kivirabilecegini düşünüyorsa ve gerçekten kıvırırsa çok yazık olacak bundan sonra.

Tam(!) aşılı olup da vefat edenlerin aşı kayıtlarının silindiğine dair iddialar dolaşmaya başladı.

1 bebek üzerinden mi yayınlayacakmış bilimsel makaleyi? Tabi kendisi dışında herkes aptal ya. 1 bebek için bebekler diye konuşmamayı öğrensin önce bence. Ayrıca bu 1 bebek 1 aylık mı 6 aylık mı? Yüksek doz mu normal doz mu? Bu kadar kesin ce çoğul konuştuktan sonra bu şekilde kivirabilecegini düşünüyorsa ve gerçekten kıvırırsa çok yazık olacak bundan sonra.
Katiliyorum.

Alışkınlar 2 yıldır evirip çevirdikleri her laflarına inandırdılar milleti. Ne olacak buna da inandırırız bunları demişlerdir.

Arkadaşlar alerjik olup biontech aşı olan varmı artık aşı olmak istiyorum ama yan etki korkum var buda anksiyeteme bağlı , alerjikden kastım alerjik rinit , astım gibi cevaplarsanız çok mutlu olurum ..

Sebebini bilmiyorum.
Arkadasima agri kesici, kan sulandirici ve favipiravir icerikli ilac verilmis. Sistemde ikisi var favipiravir yok. Ekran goruntusu atmisti geçenlerde.
O ilacın dozu ve yan etkileri hakkında ciddi şüpheler ve sorgulamalar başladı.
Sağlık Bakanlığı bunları gidermek yerine sistemde gizliyor demek.
Bu durumda bu kişilerin de soruşturma geçirmesi gerekir.

O ilacın dozu ve yan etkileri hakkında ciddi şüpheler ve sorgulamalar başladı.
Sağlık Bakanlığı bunları gidermek yerine sistemde gizliyor demek.
Bu durumda bu kişilerin de soruşturma geçirmesi gerekir.
Arkadasim geçireli epey oldu. Suan degistiyse onu bilemiyorum.

Arkadaşlar alerjik olup biontech aşı olan varmı artık aşı olmak istiyorum ama yan etki korkum var buda anksiyeteme bağlı , alerjikden kastım alerjik rinit , astım gibi cevaplarsanız çok mutlu olurum ..
Bendede mevsimsel alerji vardı iki sino ac oldum Haziran ayında. Salı günü de biontek tek doz oldum üçüncü aşımı. Ama biontek beni mavetti . Bütün yan etkilerini yaşadım. Ayağımda kasılma ,iştahsızlık ateş soğuk terleme mide bulantısı eklem ağrısı kalp çarpıntısı halsizlik. Resmen süründürdü beni. Bugün iyiyim. Bende çok korkuyordum zannedersem korkanlarda yan etki artıyor. Çevremde hemen hemen herkes biontek oldu onlarda yan etki hiç görülmedi ama ben mahvoldum pisikolojik iydi gerçekmiydi bilemiyorum.

Bendede mevsimsel alerji vardı iki sino ac oldum Haziran ayında. Salı günü de biontek tek doz oldum üçüncü aşımı. Ama biontek beni mavetti . Bütün yan etkilerini yaşadım. Ayağımda kasılma ,iştahsızlık ateş soğuk terleme mide bulantısı eklem ağrısı kalp çarpıntısı halsizlik. Resmen süründürdü beni. Bugün iyiyim. Bende çok korkuyordum zannedersem korkanlarda yan etki artıyor. Çevremde hemen hemen herkes biontek oldu onlarda yan etki hiç görülmedi ama ben mahvoldum pisikolojik iydi gerçekmiydi bilemiyorum.
Bol antikorlar inşAllah .. bende ilaç anaflaksi geçmişi var o yüzden kararsız kaldım yaptırsan bi türlü yaptırmasan bi türlü valla artık bitse gitsede kurtulsak

Sebebini bilmiyorum.
Arkadasima agri kesici, kan sulandirici ve favipiravir icerikli ilac verilmis. Sistemde ikisi var favipiravir yok. Ekran goruntusu atmisti geçenlerde.
Ağustosta eşimle covid geçirdik. Bize sadece favipiravir bıraktılar kan sulandırıcı sorduğumda aile hekimine sorun dediler. Reçete edilmediği için sisteme girilmiyor sanırım. Sistemde görünmüyor evet.

Her yeni günümüz bir önceki günü aratıyor. Allah yardımcımız olsun.Zaten zor durumdaydık iyice dibe mi çekileceğiz şimdi 😔
İnşallah öyle olmaz , ama yurt dışında herhangibir böyle bir değişiklik olduğunda , ardından Tr de etkileniyor . Burda su anda petrol sıkıntısı var. Tır şoförleri yokluğu yüzünden diyorlar . Benzınliklerde acayip sıra var ve benzin yok .
Marketlerde bazı önemli alacağımız su, tuvalet kağıdı , et , sebze hiç biri yok . ya da az.

Astim geçmişim var ilaç gıda kimyasal maddelere alerjim var biontech oldum damar yolu açtılar 2ci gün kol ağrısı dışında bir sorun yaşamadım 3 gün geçti hiç parol falan içmedim 2 aşımı tamamladım

X