- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.254
Nerede yaşıyorsunuz acaba?İnşallah öyle olmaz , ama yurt dışında herhangibir böyle bir değişiklik olduğunda , ardından Tr de etkileniyor . Burda su anda petrol sıkıntısı var. Tır şoförleri yokluğu yüzünden diyorlar . Benzınliklerde acayip sıra var ve benzin yok .
Marketlerde bazı önemli alacağımız su, tuvalet kağıdı , et , sebze hiç biri yok . ya da az.
Londra da yaşıyorum . Birazdan markete gideceğim bakayım reyonlar dolmuşmu .Nerede yaşıyorsunuz acaba?
Geçmiş olsun.Aşınız var mı?Nasıl geçiyor?Çokmu şikayetiniz?Arkadaşlar ben covid olmuşum yine
Aşı hiç olmadım . İlk gün boğaz ağrısı kuru öksürük ve 38 ateş ile yattım dinlendim ateş ertesi günde 37 38 devam etti doktora gittim test yaptık ve tahlilleri yaptık şimdi kahve kavanozunu kokluyorum en ufak koku yok parfümleri kokluyorum yok . Evden çalışıyorum . Çocuklar da iyi. Az önce evi süpürdüm. Her gün işimi yaptım . İştahsızlık var sadece .Geçiş olsun.Aşınız var mı?Nasıl geçiyor?Çokmu şikayetiniz?
Cok gecmis olsun.Aşı hiç olmadım . İlk gün boğaz ağrısı kuru öksürük ve 38 ateş ile yattım dinlendim ateş ertesi günde 37 38 devam etti doktora gittim test yaptık ve tahlilleri yaptık şimdi kahve kavanozunu kokluyorum en ufak koku yok parfümleri kokluyorum yok . Evden çalışıyorum . Çocuklar da iyi. Az önce evi süpürdüm. Her gün işimi yaptım . İştahsızlık var sadece .
Çok geçmiş olsun inşallah kötü gecirmezsiniz ilki ile bunun arasinda ne kadar süre var acabaAşı hiç olmadım . İlk gün boğaz ağrısı kuru öksürük ve 38 ateş ile yattım dinlendim ateş ertesi günde 37 38 devam etti doktora gittim test yaptık ve tahlilleri yaptık şimdi kahve kavanozunu kokluyorum en ufak koku yok parfümleri kokluyorum yok . Evden çalışıyorum . Çocuklar da iyi. Az önce evi süpürdüm. Her gün işimi yaptım . İştahsızlık var sadece .
Teşekkür ederim. mayısta belirtilerim olmuştu, test yapmamıştım doktor gerek yok demişti, koku gittiği için tahmin etmiştim sonradan, faranjit teşhisi koymuştu doktor o zaman. Belki de gerçekten faranjitti.Çok geçmiş olsun inşallah kötü gecirmezsiniz ilki ile bunun arasinda ne kadar süre var acaba
Çinko takviyesi koku-tat konusunda yardımcı oluyor diye okumuştum. Doktorunuza bir danışın isterseniz.Aşı hiç olmadım . İlk gün boğaz ağrısı kuru öksürük ve 38 ateş ile yattım dinlendim ateş ertesi günde 37 38 devam etti doktora gittim test yaptık ve tahlilleri yaptık şimdi kahve kavanozunu kokluyorum en ufak koku yok parfümleri kokluyorum yok . Evden çalışıyorum . Çocuklar da iyi. Az önce evi süpürdüm. Her gün işimi yaptım . İştahsızlık var sadece .
Doktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.Çinko takviyesi koku-tat konusunda yardımcı oluyor diye okumuştum. Doktorunuza bir danışın isterseniz.
Çok geçmiş olsun.
Doktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.
kendini izole et dinlen dedi. İlaç tavsiye etmedi
İnşallah öyle olmaz , ama yurt dışında herhangibir böyle bir değişiklik olduğunda , ardından Tr de etkileniyor . Burda su anda petrol sıkıntısı var. Tır şoförleri yokluğu yüzünden diyorlar . Benzınliklerde acayip sıra var ve benzin yok .
Marketlerde bazı önemli alacağımız su, tuvalet kağıdı , et , sebze hiç biri yok . ya da az.
Çinko takviyelerini bir araştırın isterseniz.Doktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.
Kaynimin koku ve tat kaybi 1 senedir duzelmedi.Çinko takviyelerini bir araştırın isterseniz.
Kaynimin koku ve tat kaybi 1 senedir duzelmedi.
Gecen yil agustos ayinda gecirmisti.
Ben koku gittiğinde burnumdan da nefes alamıyorum diye eski usul vicks aldırdım buharinda kendimi tuttum iki gün birde tad da yoktu bende onda da naneli şeker çok tükettim iki gün sonra gelmişti belki tesaduf ama deneyin isterseniz çok geçmiş olsun tekrardanDoktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.