azcik yenilenin. ciddiyim. bakin devletler kurallari gevsetiyor. sizde gevseyin :) bu gune geri dönün. dün söylenenler dünde kaldi. bugun asili kimseye karantina yokmus. yani demek oluyor ki bugun tasiyici degilsiniz.
dün tasiyici olmus olabilirsiniz ama artik öyle degil
kendinizi mesela maskeyi arada cikarmaya alistirin felan. size de yazik. seneye maskeler zorunlu olmayacak.
Hanımlar biz sizinle ne yapacağız?
Aşıyı birbirinizi yargılamadan yaftalamadan konuşabilmelisiniz, yan etkilerini, neden olduğunuz veya olmadığınızı konuşabilecek olgunlukta insanlar olduğunuzu düşünüyorum.
Şuna bence kimse cevap vermesin. Cuma günü üye olmuş 80 mesajı var 80i de bu başlıkta. Kafayı aşıyla bozmuş. Kimse cevap vermezse kendi kendine giderAsili temaslilar belirli gunlerde test yaptirip negatif oldugunda karantinaya girmiyor. Cunku artik eksilen isgucunu kaldiracak guc yok. Bilgilerinizi tam edinmenizi tavsiye ederim.
Evet 5 gündü sanırım, belirti vermesi bekleniyor ve beş günün sonunda test yapılıyor, negatif çıkarsa karantina olmuyor.Asili temaslilar belirli gunlerde test yaptirip negatif oldugunda karantinaya girmiyor. Cunku artik eksilen isgucunu kaldiracak guc yok. Bilgilerinizi tam edinmenizi tavsiye ederim.
Laf sokmak için kullandığınız bir kavrama olumlu bir yönden bakmanız imkansız. Asker gibisiniz maşallah derken gayet de ironi içeriyordu mesajınız. Algım gayet açık, ne demek istediğinizi anlayabiliyorum. Diğer üyelere de soralım, onlar ne anlamışlar?yok bazi kisiler goygoy yapmayi tercih ediyor niyeyse..
ayrica askerleri kötülüyorsun iftirasini asla kabul etmiyorum.
kimsenin haddi degil böyle birseyi evirip cevirip bana yakistirmak.
Yapma tontriko kaç hamile kadın öldü,kaç bebek annesiz kaldi, her gün ana haberlerde gösteriyor,yakinlari feryat figan hiç mi görmedin ?Ben zaten hamileler neden oluyor bu asiyi anlamis degilim..dogurup
Oyle vurulsunlar- ki kimse onlara hemen vurulacaksin demiyor. daha yetiskinler icin olan iyi kotu yanlari tam belirlenmemisken.. bir agri kesici icerken bile 40
Kez dusunurken.. yeni cikmis bir asiyi vurulmak cok mantikli
Gelmiyor bana.. Allahim cocuklarimizi korusun
suna derken? haddini bil!Şuna bence kimse cevap vermesin. Cuma günü üye olmuş 80 mesajı var 80i de bu başlıkta. Kafayı aşıyla bozmuş. Kimse cevap vermezse kendi kendine gider
Aşılılarda taşıyor deniyor hem. Ama aşı hasta olmakdan koruyorsa test değil taşımasına engel lazımBen asi karsiti degilim.. ama insanlara yaklasim
Ve sistem yanlis.. her yeri actilar suan sonra kisa dogru diyecekler yine cogaldi diye..ve suan asililardan test istenmemesi sadece asi olunmasi icin.. baska bir aciklamasi olamaz
kafayi asiyla bozan sensin.Şuna bence kimse cevap vermesin. Cuma günü üye olmuş 80 mesajı var 80i de bu başlıkta. Kafayı aşıyla bozmuş. Kimse cevap vermezse kendi kendine gider
Lokumla yüklenen çipinden ip’ni ve adresini buldum. Mahkemede görüşürüz
Eki Görüntüle 2918860
Ben devletlerin bu sacma tutumunu elestiriyorum, bunda haksiz degilim bunu sizlerde biliyorsunuzYapma tontriko kaç hamile kadın öldü,kaç bebek annesiz kaldi, her gün ana haberlerde gösteriyor,yakinlari feryat figan hiç mi görmedin ?
Aşililarin karantinaya girmemesi,test verme zorunluluğu olmamasi,sosyal hayatta kolaylık tanınması vs. hiç biri "aşı kötüdür" sonucunu doğurmaz,niye hep bu sorgulanıyor.
Yıllar boyu aşılı,aşisiz herkes eve mi kapansın,yoksa aşılı aşisiz herkes topluma mi karişsin ? Hangisini istiyorsun ? Çark bir şekilde dönecekse bunu da elbette toplum sağlığıni düşünen,bugünkü veriler ışığında dünyada uygulanan ve tavsiye edilen tek yöntemi uygulayanlar döndürecek. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek,her şeye karşı çıkanlar değil.
Asililarda hasta olabiliyor tasiyor bulastiriyor ama onlardan test istenmiyor.. elestirdigim tamda bu noktaAşılılarda taşıyor deniyor hem. Ama aşı hasta olmakdan koruyorsa test değil taşımasına engel lazım
Hanımlar merhaba test sonuçları kaç saatte belli oluyor? En son 1 yıl önce test yaptırmıştım ve ertesi gün belli olmuştu hala o şekilde mi acaba
Benimki yaklaşık 6 saat kadar sürdübildiğim kadarıyla 2 saat içinde geliyor.
Maske 2 defa ayni arabada bulastan korudu diger 2 kisiye bulasti
Iranda hastalik patladiginda son kalanlari almistim ilk gunlerde tek koruyucum medikal 3 katli maskelerdi.
Begenmedigimiz cin bu hastaligi maske disiplini ile asti.
Ve bazi kesimler tarafindan bu ciddiyet delilik olarak goruluyor.
Yazik cok yazik ya.
Benimki yaklaşık 6 saat kadar sürdü
Olabilir bende epey bekledim sabah saatleri olmasına rağmengeçenlerde bir arkadaşımın da uzun sürdü bekleyişi. çok giden olmaya başladı sanırım