Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Asili temaslilar belirli gunlerde test yaptirip negatif oldugunda karantinaya girmiyor. Cunku artik eksilen isgucunu kaldiracak guc yok. Bilgilerinizi tam edinmenizi tavsiye ederim.

yok bazi kisiler goygoy yapmayi tercih ediyor niyeyse..
ayrica askerleri kötülüyorsun iftirasini asla kabul etmiyorum.
kimsenin haddi degil böyle birseyi evirip cevirip bana yakistirmak.

Asili temaslilar belirli gunlerde test yaptirip negatif oldugunda karantinaya girmiyor. Cunku artik eksilen isgucunu kaldiracak guc yok. Bilgilerinizi tam edinmenizi tavsiye ederim.
Şuna bence kimse cevap vermesin. Cuma günü üye olmuş 80 mesajı var 80i de bu başlıkta. Kafayı aşıyla bozmuş. Kimse cevap vermezse kendi kendine gider

Evet 5 gündü sanırım, belirti vermesi bekleniyor ve beş günün sonunda test yapılıyor, negatif çıkarsa karantina olmuyor.
yok bazi kisiler goygoy yapmayi tercih ediyor niyeyse..
ayrica askerleri kötülüyorsun iftirasini asla kabul etmiyorum.
kimsenin haddi degil böyle birseyi evirip cevirip bana yakistirmak.
Laf sokmak için kullandığınız bir kavrama olumlu bir yönden bakmanız imkansız. Asker gibisiniz maşallah derken gayet de ironi içeriyordu mesajınız. Algım gayet açık, ne demek istediğinizi anlayabiliyorum. Diğer üyelere de soralım, onlar ne anlamışlar?

Yapma tontriko kaç hamile kadın öldü,kaç bebek annesiz kaldi, her gün ana haberlerde gösteriyor,yakinlari feryat figan hiç mi görmedin ?

Aşililarin karantinaya girmemesi,test verme zorunluluğu olmamasi,sosyal hayatta kolaylık tanınması vs. hiç biri "aşı kötüdür" sonucunu doğurmaz,niye hep bu sorgulanıyor.

Yıllar boyu aşılı,aşisiz herkes eve mi kapansın,yoksa aşılı aşisiz herkes topluma mi karişsin ? Hangisini istiyorsun ? Çark bir şekilde dönecekse bunu da elbette toplum sağlığıni düşünen,bugünkü veriler ışığında dünyada uygulanan ve tavsiye edilen tek yöntemi uygulayanlar döndürecek. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek,her şeye karşı çıkanlar değil.

Ben asi karsiti degilim.. ama insanlara yaklasim
Ve sistem yanlis.. her yeri actilar suan sonra kisa dogru diyecekler yine cogaldi diye..ve suan asililardan test istenmemesi sadece asi olunmasi icin.. baska bir aciklamasi olamaz
Aşılılarda taşıyor deniyor hem. Ama aşı hasta olmakdan koruyorsa test değil taşımasına engel lazım

Şuna bence kimse cevap vermesin. Cuma günü üye olmuş 80 mesajı var 80i de bu başlıkta. Kafayı aşıyla bozmuş. Kimse cevap vermezse kendi kendine gider
kafayi asiyla bozan sensin.
aciyorum sana gercekten.
önceki yorumunda benim cipli oldugumu yazarak akil sagligi yerinde olmadigini ispat eden birisin. insanlara su diye hitap eden uslubu bozuk haddini sinirini asmis bir zavallisin.

Ben devletlerin bu sacma tutumunu elestiriyorum, bunda haksiz degilim bunu sizlerde biliyorsunuz

Nötr olan, sorgulama yetkisini yitirmemis kisiler ..olanlarin farkindasiniz degilmi ? asisizlarin veya asiya güvenmeyenlerin nasil asiya tapanlar tarafindan saldiriya ugradigini?

Amerikada dahi duydum asi olmus kisilerin asisizlarin ölmesini dahi istedigini.

Bunlar anormal.

Bu insanlar akillarini sebze meyveleri ilaclayarak yitirmis olanlardir. Kendi ölmesin diye baskasinin ölmesini isteyen kisilerdir. Korkudan delirmis kisilerdir.

Bana veya sorgulayan asiya güvenmeyene burda saldiran her insan akli meleklerini yitirmis kisilerdir.

Bunlardan uzak durun..
Akil da vermeyin birsey de anlatmaya calismayin!

Siteden bir arkadaşın 8 yaşındaki çocuğu corona oldu evdeydi ama durumu kötüleşince hastaneye gitti şu an tekrar evinde. Korkuyordu başına geldi ben de iyice korkmaya başladım . Yarın okul var . Allah çocuklarımızı korusun

görünen o ki en başta bu hastalığa inandığımız için deliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…