Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

asili annenin yeni dogan bebeginde dahi nörolojik hastaligi tespit edildi. ayaklari titriyor yavrunun.

bircok asili insanin yüz felci gelisti. ayaklari tutmuyor zor yürüyor. bunlar tvye niye cikmiyor?

türkiyede niye kimse konusmuyor bunlari?
niye pfizerin sitesinde yanetkiler arasinda türkiye ülkesi diye bir ülke yok?
okadar korkutulmuslar ki insanlar asidan vazgececek hepimiz ölecegiz hastalik daha da cogalacak diye asiyi tanriymiscasina savunuyor tapiyorlar. sorgulamak günah yasak! tapan fanatik insanlar kör olur mantikli düsünemezler.

avrupada ve amerikada sürekli protesto ediyor insanlar. ettikleri zaman sonrasi da vaka patlamalari yasanmadi.

niye insanlar hergün stres altinda birakiliyor ölüm sayilarini tvlere cikararak ? bir insani sürekli stres altinda yasatir ve korku pompalarsan zaten cesit cesit hastaliklari cikar.

kac insanin psikolojisi daha bozulsun?
amaclari ne?
hastaliksa sorun ozaman böyle yönetmezsin!

Ben zaten hamileler neden oluyor bu asiyi anlamis degilim..dogurup
Oyle vurulsunlar- ki kimse onlara hemen vurulacaksin demiyor. daha yetiskinler icin olan iyi kotu yanlari tam belirlenmemisken.. bir agri kesici icerken bile 40
Kez dusunurken.. yeni cikmis bir asiyi vurulmak cok mantikli
Gelmiyor bana.. Allahim cocuklarimizi korusun

millet yalan mi söyleyecek asidan sonra hastalandim sakat kaldim veya yakinlarim vefat etti diye?

kac cesit dilden forumlari arastiriyorum asili insanlar söylüyor bunu!

cevremdeki asili insanlarin ayaklarinda bacaklarinda morarmalar kizariklar olusuyor. onlar asiya dahi kondurmuyor bunu.
insanlarin resmen beyni yikanmis gibi bir hal aldi ortalik..
yazik gercekten.

hastalansalar covid oldum diye korkuyorlar. ama asidan sonra birsey olsa asiya kondurmuyorlar.

Neyse herkese bol antikorlar dilerim. Cunki asili insanlar test edilmeyecek ve karantinaya girmeyecek malum.. isiniz daha da zorlasacak sonucta.

Birseye körü körüne tapan insanlar sorunu herdaim yanlis yerde arayacak :)

Neyse herkese bol antikorlar dilerim. Cunki asili insanlar test edilmeyecek ve karantinaya girmeyecek malum.. isiniz daha da zorlasacak sonucta.

Birseye körü körüne tapan insanlar sorunu herdaim yanlis yerde arayacak :)
Anlatamazsin bazi seyleri ama cevap verin dedigin seye cevap veremezler

Lokumla çipler yerleştirildi bile geçmiş olsun. Midelerine madeni parayı yaklaştırırlarsa çipin mıknatıs gibi çektiğini fark edeceklerdir
Kendi dağıttıkları lokuma itimatları yok daha. Bir de neye güvenip o mitingi yaptılar anlam veremedim.
Madem virüs yok, hastalanmayacaksınız, ne diye lokumdan korkuyorsunuz derler adama.

Virüs kaparlarsa kılıfı da hazır şimdi. Biz maskesiz, mesafesiz doluştuk demezler. Lokumdan oldu derler.
Mis gibi kafalar ya.
seneye sizin yapacaginiz heryer kapansin maskeler geri dönsün onuncu dozumuzu istiyoruz mitingi izleyecegiz bu gidiste tabi okadar dozu kaldirabilirseniz..

seneye sizin yapacaginiz heryer kapansin maskeler geri dönsün onuncu dozumuzu istiyoruz mitingi izleyecegiz bu gidiste tabi okadar dozu kaldirabilirseniz..
Bilinçli bir insan olarak pandemi bitene kadar herhangi bir mitingte veya bir toplulukta yer almayacağımın sözünü verebilirim. Sağduyulu her insan da benimle aynısını düşünüyordur merak etmeyin. Ben ki olur da birinin sebebi olurum diye, halen çift maskeyle dolaşıyorum. Ne düğüne, ne bayrama katılıyorum halen. Herkesi bir sanıyorsunuz. Ama değiliz, bizler canın kıymetini iyi biliriz.
Şimdiye kadar katıldığım tek kalabalık Ösym sınavlarıydı, onda da ülkemizin geleceği olan çocuklar içindi. Keyfime girmedim maskesiz oturulan salonlara.
Bir de benim olduğum aşı sizi zerre ilgilendirmiyor, sizi tanımıyorum ve hakkımda yorum yapmanızı doğru bulmuyorum ve istemiyorum. Lütfen bir daha şahsımla ilgili haddi aşan yorumlarda bulunmayınız.

azcik yenilenin. ciddiyim. bakin devletler kurallari gevsetiyor. sizde gevseyin :) bu gune geri dönün. dün söylenenler dünde kaldi. bugun asili kimseye karantina yokmus. yani demek oluyor ki bugun tasiyici degilsiniz.
dün tasiyici olmus olabilirsiniz ama artik öyle degil

kendinizi mesela maskeyi arada cikarmaya alistirin felan. size de yazik. seneye maskeler zorunlu olmayacak.

bayan en son antikorunuzla mutluluklar dileyip gitmemiş miydin sen ya? Biz seni ciddiye almıyoruz ve aramızda aşı karşıtlarının inanılmaz komik argümanlarıyla goygoy yapıyoruz. Senlik bir durum yok. Bu vaktini ve enerjini büyük resmi görmeye harca

sen hala yenilenmedinmi yoksa

ouuv itaatkarliginiza bayildim.asker gibisiniz masallah. imza atsaydiniz altina.
yalniz topluluklara asili bir insan olarak katilabilirsiniz artik. haberiniz yokmu acaba?

ouuv itaatkarliginiza bayildim.asker gibisiniz masallah. imza atsaydiniz altina.
yalniz topluluklara asili bir insan olarak katilabilirsiniz artik. haberiniz yokmu acaba?
Asker olmakta kötü bir şey yok. Ancak gurur duyarım. Disiplinli, kararlı ve onurlu bir yaşam şekli.
Kendi fikri bile olmayan, kararsız, disiplinsiz bir insan olacağıma asker olurum daha iyi.
Asker olmayı da olumsuz bir şey gibi lanse edip, laf sokmak için kullanmanız da ayrıca yersiz ve üzüntü veren bir şey. Kimseye yakıştıramam böyle bir şeyi.

benim yorumumda askerleri kötüleyen bir cümle gecmiyor ki. bu sizin uydurmaniz bagdastirmaniz. iftira atmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…