Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
forumlardaki aşı karşıtlığı ego savaşına döndü artık. sen olmuyorsan olma. başkası istiyorsa olsun.
tutup millete saçma sapan komplo teorileri ile korku salmak anormal bir yaklaşım.
ha ben hiçbir zaman komplo teorisyenlerini anlamam zaten.
madem gizli saklı böyle işler dönüyor ve sen de bu düzene karşısın, nasıl oluyor da her detaydan haberin var. hem de o insanların karşısındayken, onları kötülerken ?
bence bu teorisyenler de hiç de iyi niyetli olmayan grupların parçaları.
teori uydurmaktan kolay ne var.ben de yazarım bu silikon vadisi tehlikeli insan iş gücünü bitirecekler herşeyi robotlar yapacak bir süre sonra da bizi yönetecekler yazsam tonla katılan kişi bulurum. :KK45: hatta ben seçilmiş kişiyim desem de mürid bile bulurum.insanları yönlendirmek kolay

bu aşı konusunda tartışmak boş.
inananlarin yakinlari asi sonrasi hastalansa veya vefat etse dahi virus yüzünden oldu diyecek. asiya kondurmayacak. inanmayanlar da o asiyi suclayacak.

devletler iyi iş başardı bu konuda.

bence her iki taraf da fanatik olmamali. bir konuya körü körüne inaninca at gözlügü takmis oluyorsunuz cunki.

bu da her iki taraf icin zararli olabilir..herzaman sorgulama payi birakmali körü körüne inanmamali.

bende asi olmadim olmaya düsünmüyorum simdilik.
ilerde fikrim degisebilir. ama suan böyle iyiyim.
pandemi ilan edecek bir durum göremedim son birbucuk yildir cevremde. o yüzden olaylarin bu hale gelmesine anlam veremiyorum. ama dünya benim cevremden ibaret degil tabiki. baskasi farkli seyler yasamis olabilir ve ona göre bir bakis acisi gelistirmis olabilir elbette. ama o da bilmeli ki onun cevreside dünyadan ibaret degil.

ortada psikolojik siddet var son birbucuk yildir devletlerden insanlara yönelik.
ve sonuc olarak dünyanin heryerinde post travma stres bozuklugu gelisecek insanlarin kendilerinde.
bizi baya kaotik bir gelecek bekliyor bence.. umarim öyle gelismez yinede.

ayrica karsilikli anlayis önemli.
asi olmak istemeyenler veya olanlar da kendilerince iyi niyet besliyor cunki. asi olma diyen karsisindakinin sagligini düsünüyor asi ol diyen de ayni sekilde. herkes kendi bakis acisindan bakiyor sonucta. ama niyet ayni.

bu arada "asi karsitlari" diye damga vurulan insanlar arasinda da doktorlar,virologlar, avukatlar hatta vefat etmis basbakanlar var.

öyle bir karmasanin icindeyiz ki kimse kimseyle dalga gecmemeli bence.
travma sonrasi unutkanlik oluyor o yüzden hatirlatma yapayim. turgay yildiz bilirsiniz belki tiyatro sanatcisi asi olmak istemeyen , "cahil, asi karsitlari" olarak adlandirdigi insanlarla alay etti. sonra asinizi olun diye uyardi ve kendisi iki doz sonrasi kalp krizinden vefat etti.
twitter hesabinda paylasimlari vardi kendisinin. sonra silindi o paylasimlari.

asi olanlari asi olmayanlara karsi kullaniyorlar.
birini yeterince ezersen ve inandigi sorguladigi konularla dalga gecersen ozaman o kisi birgün susar ve kendisinden süphe duyar hatta sorgulamayi da birakir ve sürüye uyar.

birakin olmak istemeyen olmasin. tek dogru asi olanlarin dogrusu degil. sonucta asisini olmus olanlar da vefat ediyor.

ama dünyada pandemi var asi olursak kurtuluruz diyen insanlarin masumlugu bende de olsa keske..en temizi asini ol gerisini hic düsünme. assizlar isten mi atiliyor hak hukuk kalmiyor mu hic umurlarinda degil öylelerin.
ama helal. diyorum ya iyi is basardilar. sözkonusu saglik olunca hakkin da elinden alinir hukuk da kalmaz gerisi de gelir.

ilk mesajlarimdan biri. baya sinirlerimi bozulmuslar foruma girdim gireli megersem :KK70:

teori uydurmaktan kolay ne var.ben de yazarım bu silikon vadisi tehlikeli insan iş gücünü bitirecekler herşeyi robotlar yapacak bir süre sonra da bizi yönetecekler yazsam tonla katılan kişi bulurum. :KK45: hatta ben seçilmiş kişiyim desem de mürid bile bulurum.insanları yönlendirmek kolay

haha bak mürid bulmak en en kolayı

yooo gayet mutluyuzzz sinirlerimiz de sapasağlamm.sizinkiler bozuk mu acaba?
Kendini bu kadar önemsemek de ne bileyim...
Sevdiğim birkaç üyenin dışında nickleri aklımda bile tutmuyorum ben ya hu. Dün takıştığıma bugün şekerim diyebilirim, o kadar tanımıyorum yani. :deli:
Hayır üye olalı da 2 gün olmuş. Ne gibi bir maziniz olabilir şu sitede? :KK54:

world economic forumda robotlarin ilerde cogu seyi yapacagini yaziyor zaten. bunlari gelistirme asamasindalar :)
elon musk da insansi robot üretecek.
teori degil yani bunlar :)
secilmis kisiyim deseniz sorgulmayan kisileri ancak kendinize cekersiniz ve yönlendirirsiniz..

Kendini bu kadar önemsemek de ne bileyim...
Sevdiğim birkaç üyenin dışında nickleri aklımda bile tutmuyorum ben ya hu. Dün takıştığıma bugün şekerim diyebilirim, o kadar tanımıyorum yani. :deli:
Hayır üye olalı da 2 gün olmuş. Ne gibi bir maziniz olabilir şu sitede? :KK54:
ben 2 saat önce gördüm ilk defa mesela :KK45:

world economic forumda robotlarin ilerde cogu seyi yapacagini yaziyor zaten. bunlari gelistirme asamasindalar :)
elon musk da insansi robot üretecek.
teori degil yani bunlar :)
secilmis kisiyim deseniz sorgulmayan kisileri ancak kendinize cekersiniz ve yönlendirirsiniz..
eskiden okuduğum bir mizah dergisi vardı.orda öğreten adam karakteri vardı.bana sizi hatırlattı gece gece :KK45:

ben 2 saat önce gördüm ilk defa mesela :KK45:
Ben kimseyi görmüyorum Ceycey hanımcığım. Bakıyorum, güzel, aklı başında, imla kurallarına uygun yazılmışsa yorum, beğeniyi basıp geçiyorum. :KK53: Kimin yazdığının ne önemi var? Eğer çok beğenirsem ve ekleme de yapmak istersem alıntılıyorum üyeyi, o kadar.
Sevdiğim üyeler de var tabi de koskoca forumun hepsini seviyor değilim normal olarak. :deli: Onlar dışında kimseyi takip etmiyorum, enerjim yok enerjim.

Arkadaşlar Sinovac'ın ilk dozundan beri acayip saçım dökülüyor, dün de 2.dozunu oldum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Ben kimseyi görmüyorum Ceycey hanımcığım. Bakıyorum, güzel, aklı başında, imla kurallarına uygun yazılmışsa yorum, beğeniyi basıp geçiyorum. :KK53: Kimin yazdığının ne önemi var? Eğer çok beğenirsem ve ekleme de yapmak istersem alıntılıyorum üyeyi, o kadar.
Sevdiğim üyeler de var tabi de koskoca forumun hepsini seviyor değilim normal olarak. :deli: Onlar dışında kimseyi takip etmiyorum, enerjim yok enerjim.

imla kuralları
beğenme
çok beğenince alıntılama
sevme
takip etme

benden bahsediyor, dağılın :halay:

kflgklşfdkgdş

alay etmiyorum sizle.sadece ısrarla fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmanızı kabul etmiyorumm.
ben kimseye israrla fikirlerimi kabul ettirmem.
elime gecen bilgileri paylasiyorum.
israrla birilerine birsey kabul ettirmeye calissaydim ailemden hickimse asili olmazdi suan :)

X