Esiniz 1.5 yildir covid yogun bakimda calisiyor olsaydi hic bir sekilde iyi kotu paylasiminiz olmasaydi izin ztn yok bu yorumlari okusaydiniz ne hissederdiniz?
Aa pardon pandemi yoktu ztn
esila hanim sizi anliyorum merak etmeyin. hepimizi dünyaca etkiledi bu durum sonucta.
pandemi yok degil. var. ilan edildi sonucta dünya capinda. benim demek istedigim sey pandeminin ilan edilmesini gereksiz buldugum.
sirf ilan edildi diye insanlar mesai yapiyor sonucta.
dünyada herzaman ölümler hastaliklar vardi degilmi? baska hastaliklar kaptigimizda dahi koku ve tat kaybimizi kaybediyorduk hatirliyorsaniz.
amerika bircok hastane calisani hemsire saksaklandi hatta türkyiyede her ülkede hemen hemen. simdi baski yapiliyor asi olmazsaniz isten atariz sizi diye. amerikada bir bebek dogum hastane bölümü kapatildi calisani kalmadi istifa ettiler diye asi zorunlulugu yüzünden. bircok hemsire doktor istifa etmek veya isten cikmak zorunda kaldi. madem durumumuz okadar kötü nasil hemsireleri isten atiyorlar?
bu pandemi dedigimiz durumun icinde bircok hastane calisani bos yataklari gösterdi dolu diye medyaya sunduklari halde. sansür var ve cogu insanlara bu bilgiler ulasmiyor.
kac insan öldü asi yokken ilac tedavisinde hastanede? hastaneye saglam gidenin ölüsü cikti.
görmediniz mi tarihi bitmis ilaclari karantinaya alinmis insanlara verildigini? daha sayabilirim bitmez örnekler. ortada birsürü celiski var.
avrupada ikili üclü modeller var. yani mesela biryere sadece asili olanlar veya hastaligi atlatmis antikor gelistirmis olanlar girebiliyor modeli 2li model diye geciyor ve negativ test kabul edilmiyor bu modelde.
bir hafta önce denemisler ve hic negativ testli olmayan bir parti de sadece asili insanlar ve atlatmis olanlar katilmis. enfekte olan sayisi patlatmis resmen. ne demek bu? insanlara daha önce demislerdi asi olanlar saglama alindi diye. insanlar buna güvenerek gitti asilandi. simdi karantina da kalkti asili olanlara. ama biz görüyoruz ki asili olanlar hala hastalaniyor vakalar gittikce yükseliyor. asi yokken dahi bukadar vahim degildi durum degilmi? asi karsitlari diye dalga gecilen doktorlar pandemi varsa asilanma yapilmamali diyor. cunku virusun dogal olarak mutasyona ugramasini bitip gitmesini engelliyor diye vs. sürü bagisikligi deniliyordu? niye daha önce bize söylenen seyleri unutuyoruz ki hala güvenmeye devam ediyoruz bize sunulan seylere?
asili olanlar karantinaya girmeyecekmis simdi de? ya ortada hastalik varmi yokmu simdi nedir yani ? kime inanalim kime güvenelim?
dünya capinda doktorlar bilim adamlari dahi ikiye ayrilmis? yani o yüzden diyorum ya kendimiz arastiralim kendi kararlarimizi verelim? en tepedekilere güvendiniz de neoldu? sonuclar ortada. pandemi ilan edildigi icin cin de bir vaka dahi ciksa ordan avrupaya gelen container ile mallar gelemiyor durduruluyor. hersey askiya alindi. ekonomik düzen bozuldu mesailer de bu yüzden. sadece hastane calisanlari icin gecerli degil bu mesai durumu. ayrica insanlara korku pompalandi kücücük bir rahatsizlikta insanlar hastaneye kostu. bunu bu hale getirenler sorumlu bundan ve esinizin bu hale gelmesinden. bizim insanlik olarak bu halde olmamizdan.
sansür oldugu icin cogu seydende haberiniz yok. bilgilere ulasilmiyor zor ulasiliyor. asi karsiti diye adlandirilan virologlar bu hayata gecirilen uygulamalarin yanlis oldugunu belirtiyor yoksa. tek yönlü arastirmis ve onu dogru kabul etmis insanlarin haberleri yok hala kendi bildiklerine tutunuyorlar. ama artik azcok siziyor zaten asili insanlarin dahi hastalandigini. insanlar sansür varken nasil sesleri duyurulsun?
sürekli konusmak isteyenler susturuluyor bastiriliyor karalaniyor ki kimse inanmasin duymasin bilmesin diye.
ayrica ben buraya yazdigim yorumlari dünden beri baska biryere not ediyorum ve kopyala yapistir olarak bu siteye koyuyorum. ne gibi bir sorun var anlamadim sitede ama sürekli takiliyor yazmak istedigim birsey olunca.