- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
Ben de izliyeyim .Ne filmi var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de izliyeyim .Ne filmi var ?
Ben de izliyeyim .
bozuk plak gibi sürekli ayni seyleri yaziyorsunuz.psikoloji öğrencisisiniz de buradan analiz yapıp tez mi yazacaksınız ?
okuduğunuz 3-5 yazımdan kafanıza göre çıkardığınız anlamlar yanlış.
ben kimim ki insanları zorlayayım. kendi doktorları bile sadece "tavsiye" verirken hem de.
vebal almakla ilgili herhangi bir kaygım yok. çünkü sadece kendi fikirlerimi yazıyorum.
karşıt fikirde olup bunu verilerle destekleyen herkesle de gayet güzel fikir alışverişi yapıyoruz. ama konu komşusunda gördükleriyle, komple teorisyenlerinin yazdıklarıyla, hiçbir bilimsel dayanağı olmadan kötüleme yapan kişilerle bir noktadan sonra tartışma bu şekilde, bu tarz suçlamalarla devam ediyor nedense. sizin gibi bir kaç üye daha var, her sıkıştıkları noktada işi kişisel çatışmaya dönüştürüyorlar.
bu arada "nutella yerken aşıya zararlı diyor" demekle "aşıyı herkese yaptırmaya çalışan normal değildir" demek arasında hakaret etme farkı var. ben sizin gibi hakaret boyutunda kelimeler kullanmıyorum.
bana ne gareziniz var anlamadım ama her yeni mesajınızda dozunuzu biraz daha arttırıyorsunuz. umarım daha da uzatıp banlanmaya dönmeden kapatırsınız konuyu. ben size yazmayı kesmiştim mesela, siz de bir daha cevap vermeyebilirsiniz yada görmezden gel butonunu kullanabilirsiniz.
burası sanal bir ortam sonuçta, çok da takmayın kafanıza.
bozuk plak gibi sürekli ayni seyleri yaziyorsunuz.
200 yil öncesi sonra istediginiz veriler vs. veriler sunulsa dahi inkar etme verileri kücümseme.
asi olmayanlari genel anlamda bir hor görme herkesi bir cuvala sokmalariniz. bence iyi degilsiniz siz :)
yenilenmek önemli dir. sizin güvendiginiz asi bos cikti vakalar artti medya dahi yanetkileri konusuyor insanlarin yakinlari vefat ediyor. asili olanlar dahi covid kapiyor. siz hala kendi tespitlerinizde israr ediyorsunuz. ama normal sonucta asinizi olmussunuz birkere. inanciniza ters konulara acik olsaniz korkmaya baslamaniz gerekir. e o da olmuyor haliyle.
siz de kendinizi cok önemsemeyin. daha bugun nirvana denilen tanimadigim kisiyle bagdastirdiniz beni. kimsenin umrunda degilsiniz kimse size takik degil. ben kurdugunuz cümlelere karsilik yorumumu yapiyorum geciyorum.
bozuk plak gibi sürekli ayni seyleri yaziyorsunuz.
200 yil öncesi sonra istediginiz veriler vs. veriler sunulsa dahi inkar etme verileri kücümseme.
asi olmayanlari genel anlamda bir hor görme herkesi bir cuvala sokmalariniz. bence iyi degilsiniz siz :)
yenilenmek önemli dir. sizin güvendiginiz asi bos cikti vakalar artti medya dahi yanetkileri konusuyor insanlarin yakinlari vefat ediyor. asili olanlar dahi covid kapiyor. siz hala kendi tespitlerinizde israr ediyorsunuz. ama normal sonucta asinizi olmussunuz birkere. inanciniza ters konulara acik olsaniz korkmaya baslamaniz gerekir. e o da olmuyor haliyle.
siz de kendinizi cok önemsemeyin. daha bugun nirvana denilen tanimadigim kisiyle bagdastirdiniz beni. kimsenin umrunda degilsiniz kimse size takik degil. ben kurdugunuz cümlelere
Thank youbozuk plak gibi sürekli ayni seyleri yaziyorsunuz.
siz de kendinizi cok önemsemeyin. daha bugun nirvana denilen tanimadigim kisiyle bagdastirdiniz beni. kimsenin umrunda degilsiniz kimse size takik degil. ben kurdugunuz cümlelere karsilik yorumumu yapiyorum geciyorum.
Ailesi aciklama yaptığı halde böyle diyorlar. Ailesi neden söylemesin , gerci ona da parayla satin alindilar diye yazdılar.Turgay Amerika'daki tanıştığım ve Turkiye'de sohbetimin devam ettiği bir arkadaşımdı.
Turgay'ın vefat sebebi aşı değil kronik doğuştan gelen bir damar rahatsızlığı. Doğuştan damarları geniş olduğu için kan akışı yavaş ve bu sebeple kanı pıhtılaşmaya uygun ve bunu engellemek için ilaç kullanıyordu. Takip ediyorsanız bilirsiniz gelmiş geçmiş en uç muhalif ve aykırı bir sanatçıdır.
Siz onun profiline yazılan yorumlara göre hareket ediyorsunuz ki bende işin aslını bilmesem inanırım yazılanlara.
Şunu da unutmayın emboli atmaya sebep ola aşı Amerika'da uygulanıyor. Türkiye'de yapılan her iki aşının böyle bir yan etkisi ne kadar var tartışılır.
Azeri bir haber spikerinin anonsunu anımsadım. Şive harika :) kendi avradına takardı benzeri şeyler diyordu keşke paylaşma imkanım olsaydı ama bilemiyorum yapmayı :)Aşı olun maymuna dönüyormuşuz ya rica etsem beni aslan yapsalar?
Birde aşının içinde ki chip ile bizi kontrol edecekmiş ya Bill Gates, keşke önce karısına yapsaydı aşıyı; Kadın kapıyı vurdu çıktı ya la... Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer.
Aşı olun maymuna dönüyormuşuz ya rica etsem beni aslan yapsalar?
Birde aşının içinde ki chip ile bizi kontrol edecekmiş ya Bill Gates, keşke önce karısına yapsaydı aşıyı; Kadın kapıyı vurdu çıktı ya la... Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer.
Yazınızın bu kısmına bayıldım ben :))estağfurullah utandım.
amacım kimseyi ikna etmek yada zorlamak değil. sadece kendimi bildim bileli bu mevzuların içinde olduğumdan / şahit olduğum çok şey olduğundan bakış açım biraz daha farklı sanırım. yazım şeklim de belki ters geliyordur bilemiyorum. neticede sesimizi duyuramadığımız bir ortam.
hayatımızın her alanı son derece yapay aslında.
organik hayat yaşıyorum, sağlıklı besleniyorum, bedenime iyi bakıyorum diye para kazanan fenomenlerin ellerinde akıllı telefonlar; 24 saat neredeyse onlarla yaşıyorlar. ee bu telefonlarla dipdibe yaşam sağlıklı mı yani ? ama aşıyı anormal bulabiliyorlar.
veya tam tersi, sağlıklı beslenme takıntısı olmayan insanlar; kullandıkları hijyenik pede kadar herşey zaten vücudu ele geçiren, zararlı şeyler. ama aşıya direniş var.
tabi ki herşeyi hop diye kabul etmeyelim ama löplöp nutella kaşıklarken de aşıyla insanların bedenlerini ele geçirecekler demek bana samimiyetsiz geliyor.
yoksa eminim, delilik sınırına geçmemiş herkes bu pandemi bitsin istiyordur.
Bil Gatesten şüphelenilmesin diyedir. Ne güzel bahane buldum savunmak için.Aşı olun maymuna dönüyormuşuz ya rica etsem beni aslan yapsalar?
Ya bakın amacım polemik filan değil. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Serhat fındık parayla ödül aldı diye güvenilirliğini sorguluyoruz değil mi? Açıkçası görünce ben de noluyoruz e biz kime güvenelim demedim değil.
Peki hakkında onlarca dava açılmış pfizer şirketine nasıl güvenelim. Bu aşılar söylediği kadar istediği yerden onam almış olsun. İlerde birgün bize koca bir "pardon" çekmeyecekleri ne malum.
Az önce ben de az Nutella yedim. Allahtan aşı zararlı demiyorum da mantıksız olmuyorumYazınızın bu kısmına bayıldım ben :))
Eşim daha olmadı aşısını. Beni bekliyormuş. Yahu elinde ki sigara ve akşamdan içtiğin alkol aşıdan daha zararsız değildir diyorum kızıyor bana :) hepsi kanser sebebi bildiğin.
Sayemde evde sağlıklı beslenmeyi öğrendi, kıymetimi yeni öğrendi :)
Aşı sağlığa zararlıdır diyip koca kavanoz Nutella karıştıranlar ve sigara içenler bana da mantıksız geliyor katılıyorum valla :)