Ben aşıdan sonra normal hayatıma döndüm diyebilirim.Maskem ve mesafemle beraberasi sizi korumuyormu neyden korkuyorsunuz bukadar?
ne mutlu size. ama herkes bir degil. olmak zorunda da degil.Ben aşıdan sonra normal hayatıma döndüm diyebilirim.Maskem ve mesafemle beraber
Kusura bakmayın da o arkadaşın yazdıklarıyla ne ilgisi varbende asi savunanlarin akil sagligindan süphe ederek onlari kücümsemeye baslasam nasil olur?
korkudan akli ucmus meyveyi dahi ilaclayip yemege calisan bir grup insanlarla alay etsem nasil olur?
sonucta travma yasadiniz. sizi ciddiye almamak da lazim desem nasil olur? korkusuzca bir yil icinde yeni piyasaya sunulmus asiyi etrafindaki herkese yaptirmaya calisan insan normal degildir desem?
benim kendime olan güvenimle bir sorunum yok.
sizin psikolojik bilginiz yokmu ? var. siz ne yaptiginizin gayet farkindasiniz ama zevk aliyorsunuz. cunki tapindiginiz inandiginiz konuya herkes inansin herkes sizin yolunuzdan gitsin istiyorsunuz. korkmuyor musunuz hic vebal alirim diye? sizin gibi niceleri geldi alay etti sonra asi oldu ve suan topragin altinda. kendi dogrularinizi baskalarina dayatmayi birakin insanlari kücümsemeye cekmecelere sokmayi birakin.
asi sizi korumuyormu neyden korkuyorsunuz bukadar?
kendinize bakin kafi. baskasinin asi olup olmama hakkinda söz sahibi degilsiniz
Tabii değil.Ancak ben aşı olmam,testte yaptırmam diyince gerekliliğini izah bir yerde farz oluyor.Yoksa ben astronun sizi tiye alıp alay ettiğini vs düşünmüyorum.Böyle düşünüyorsanız kötü içerik yapın.Değerlendirilirne mutlu size. ama herkes bir degil. olmak zorunda da degil.
isteyen istedigini olsun. ama kimse bir baskasini kücümsemeyez benzer düsünmedigi icin.
ayrica asi olmaktan korkanlar icin onuncu ayda ilaclar piyasaya sunulacak. yil sonuna kadar toplam 5 ilac sunulmus olacak. söylemis olayim..
cok alakasi var. o anlamistir. siz karismayinKusura bakmayın da o arkadaşın yazdıklarıyla ne ilgisi var
Yok bakın güzel güzel tartışmak amacımız.Böyle ikili olmasın.İnanın aşı olrken endişe taşımadığımı mı zannediyorsunuz.Ama aşının belli bir tıbbi birikimin üzerine oluşturulduğunu,hastalığın kötü vaziyetini vs duydukca yaptırmakdan yana kullandım tercihimicok alakasi var. o anlamistir. siz karismayin
Tabii değil.Ancak ben aşı olmam,testte yaptırmam diyince gerekliliğini izah bir yerde farz oluyor.Yoksa ben astronun sizi tiye alıp alay ettiğini vs düşünmüyorum.Böyle düşünüyorsanız kötü içerik yapın.Değerlendirilir
Tanidiğim 3 vefat aşısız var.Aşının pıhtı atmasına sebeb olduğu vs söyleniyor.Bunu doktorda doğruladı okuduğum bir yazıda.Ama hastalığın 1/40 ı kadar diyordu.ben simdiye kadar kac test yaptirdim hatirlamiyorum dahi :)
ama bazi insanlar genellemeyi cok seviyor.
insanlari cekmeceye sokamaz kimse.
burda fikir alisverisi yapmak yerine asili asisiz diye niye birbirimizi kücümseyelim ezelim ? gereksiz.
kendisi herkesin asi olmasini istiyor.
asi koruyor denilmedi mi? karantina bile yok asili kisilere?
e bazi asili insanlarin dertleri nedir hala anlamiyorum..
herkes asiyi kaldiramaz. hayati pamuk ipligine bagli insanlar asidan dolayi vefat ediyor. bunu bile bile hala asili insanlarin asisizlari kücümsemesi asi olun diye diretmesi vicdansizlik bencillik.
bende asi savunanlarin akil sagligindan süphe ederek onlari kücümsemeye baslasam nasil olur?
korkudan akli ucmus meyveyi dahi ilaclayip yemege calisan bir grup insanlarla alay etsem nasil olur?
sonucta travma yasadiniz. sizi ciddiye almamak da lazim desem nasil olur? korkusuzca bir yil icinde yeni piyasaya sunulmus asiyi etrafindaki herkese yaptirmaya calisan insan normal degildir desem?
benim kendime olan güvenimle bir sorunum yok.
sizin psikolojik bilginiz yokmu ? var. siz ne yaptiginizin gayet farkindasiniz ama zevk aliyorsunuz. cunki tapindiginiz inandiginiz konuya herkes inansin herkes sizin yolunuzdan gitsin istiyorsunuz. korkmuyor musunuz hic vebal alirim diye? sizin gibi niceleri geldi alay etti sonra asi oldu ve suan topragin altinda. kendi dogrularinizi baskalarina dayatmayi birakin insanlari kücümsemeye cekmecelere sokmayi birakin.
asi sizi korumuyormu neyden korkuyorsunuz bukadar?
kendinize bakin kafi. baskasinin asi olup olmama hakkinda söz sahibi degilsiniz
cok alakasi var. o anlamistir. siz karismayın
ok . tamam.cok alakasi var. o anlamistir. siz karismayin
Kusura bakmayın da o arkadaşın yazdıklarıyla ne ilgisi var
Tabii değil.Ancak ben aşı olmam,testte yaptırmam diyince gerekliliğini izah bir yerde farz oluyor.Yoksa ben astronun sizi tiye alıp alay ettiğini vs düşünmüyorum.Böyle düşünüyorsanız kötü içerik yapın.Değerlendirilir
Valla ben de anlamadım .konu neden buralara geldi anlamadım.
Seyirhali kişi kim ki ?Valla ben de anlamadım .
cok alakasi var. o anlamistir. siz karismayin
Noldu ben de takip ediyordumkalan aklımı aşıyla aldıkları için anlamadım
Noldu ben de takip ediyordum
Ne filmi var ?bilmiyorum. topiğe bir disiplin geldi bir anda.
artık espri de yapamayız gibi geliyor.
ben filmime döneyim, yarın yeni bir günde yeni tartışmalarda buluşmak üzere :)