Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben aşıdan sonra normal hayatıma döndüm diyebilirim.Maskem ve mesafemle beraber
ne mutlu size. ama herkes bir degil. olmak zorunda da degil.
isteyen istedigini olsun. ama kimse bir baskasini kücümsemeyez benzer düsünmedigi icin.

ayrica asi olmaktan korkanlar icin onuncu ayda ilaclar piyasaya sunulacak. yil sonuna kadar toplam 5 ilac sunulmus olacak. söylemis olayim..

Kusura bakmayın da o arkadaşın yazdıklarıyla ne ilgisi var

Tabii değil.Ancak ben aşı olmam,testte yaptırmam diyince gerekliliğini izah bir yerde farz oluyor.Yoksa ben astronun sizi tiye alıp alay ettiğini vs düşünmüyorum.Böyle düşünüyorsanız kötü içerik yapın.Değerlendirilir

cok alakasi var. o anlamistir. siz karismayin
Yok bakın güzel güzel tartışmak amacımız.Böyle ikili olmasın.İnanın aşı olrken endişe taşımadığımı mı zannediyorsunuz.Ama aşının belli bir tıbbi birikimin üzerine oluşturulduğunu,hastalığın kötü vaziyetini vs duydukca yaptırmakdan yana kullandım tercihimi

ben simdiye kadar kac test yaptirdim hatirlamiyorum dahi :)
ama bazi insanlar genellemeyi cok seviyor.
insanlari cekmeceye sokamaz kimse.

burda fikir alisverisi yapmak yerine asili asisiz diye niye birbirimizi kücümseyelim ezelim ? gereksiz.

kendisi herkesin asi olmasini istiyor.
asi koruyor denilmedi mi? karantina bile yok asili kisilere?
e bazi asili insanlarin dertleri nedir hala anlamiyorum..

herkes asiyi kaldiramaz. hayati pamuk ipligine bagli insanlar asidan dolayi vefat ediyor. bunu bile bile hala asili insanlarin asisizlari kücümsemesi asi olun diye diretmesi vicdansizlik bencillik.

Tanidiğim 3 vefat aşısız var.Aşının pıhtı atmasına sebeb olduğu vs söyleniyor.Bunu doktorda doğruladı okuduğum bir yazıda.Ama hastalığın 1/40 ı kadar diyordu.
Linkde de benzer açıklama var

psikoloji öğrencisisiniz de buradan analiz yapıp tez mi yazacaksınız ?
okuduğunuz 3-5 yazımdan kafanıza göre çıkardığınız anlamlar yanlış.
ben kimim ki insanları zorlayayım. kendi doktorları bile sadece "tavsiye" verirken hem de.

vebal almakla ilgili herhangi bir kaygım yok. çünkü sadece kendi fikirlerimi yazıyorum.
karşıt fikirde olup bunu verilerle destekleyen herkesle de gayet güzel fikir alışverişi yapıyoruz. ama konu komşusunda gördükleriyle, komple teorisyenlerinin yazdıklarıyla, hiçbir bilimsel dayanağı olmadan kötüleme yapan kişilerle bir noktadan sonra tartışma bu şekilde, bu tarz suçlamalarla devam ediyor nedense. sizin gibi bir kaç üye daha var, her sıkıştıkları noktada işi kişisel çatışmaya dönüştürüyorlar.

bu arada "nutella yerken aşıya zararlı diyor" demekle "aşıyı herkese yaptırmaya çalışan normal değildir" demek arasında hakaret etme farkı var. ben sizin gibi hakaret boyutunda kelimeler kullanmıyorum.

bana ne gareziniz var anlamadım ama her yeni mesajınızda dozunuzu biraz daha arttırıyorsunuz. umarım daha da uzatıp banlanmaya dönmeden kapatırsınız konuyu. ben size yazmayı kesmiştim mesela, siz de bir daha cevap vermeyebilirsiniz yada görmezden gel butonunu kullanabilirsiniz.

burası sanal bir ortam sonuçta, çok da takmayın kafanıza.

Birde astrazeneca aşısının ölümlere daha çok yolaçtığını duydum.Oda Türkiye de kullanılmıyor zaten

yoo bence burada konu özellikle kişiselleştiriliyor. "o anlamıştır" tarzı tuhaf yorumları olmuş diğer arkadaşa.
siz burada çok aktifsiniz, zorlama vb bir yazım oldu mu en iyi siz tahlil edersiniz diye düşünüyorum.
ki herhangi alay - aşağılama postum olsa, bu konudan şimdiye ban yemiş olurdum.
neyse, herkes anlamak istediği yerden anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…