Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya onu da geçtim işkence gibi olmayan bi testi çıksın şunun yahu . Bu kadar gelişmiş teknolojide beyne kadar çubuk sokmak nedir 🤦🏻‍♀️
Anlatayım , bizim burda bir senedir var bu durum . Devamlı iki haftada çocuklarımız okulda bu testi yapmak zorundaydı . Oğlumun burun kırcal damarında hasar olmuş . Kanamaya başladı burun . Bende okula bildirdim .
Ama zaten tatil olmuştu okul pek kaile alınmadı .

Az önce saç beyazlamasına çözüm ararken tesadüfi bir şekilde ekşi sözlükte bir başlıkta buldum kendimi. Altında bir yazar 2015 senesinde bi şey yazmış özellikle son cümleleri ilginç geldi bana. O bugünleri kastetmemiş aslında ama biraz düşündüm üzerine 🧐

Eklentiler

• A7A160B2-82D4-406F-9378-905FD3CAE960.jpeg
    A7A160B2-82D4-406F-9378-905FD3CAE960.jpeg
    135,1 KB · Görüntüleme: 83
Anlatayım , bizim burda bir senedir var bu durum . Devamlı iki haftada çocuklarımız okulda bu testi yapmak zorundaydı . Oğlumun burun kırcal damarında hasar olmuş . Kanamaya başladı burun . Bende okula bildirdim .
Hmmm kötü olmuş çok geçmiş olsun. Benim doğuştan yapısal olarak kılcal damarlarım sıkıntılı yanaklarım da kılcal damar açıklığından hep pembe mesela 🥲

Hmmm kötü olmuş çok geçmiş olsun. Benim doğuştan yapısal olarak kılcal damarlarım sıkıntılı yanaklarım da kılcal damar açıklığından hep pembe mesela 🥲
himmet , genelde insanların gecmisine bakmam ama erkek üye oldugunuz o kadar belli ki sonuc da belli

Bir sürü aşısını şusunu busunu buldular da insan gibi yapılacak bir testini bulamadılar ( yersen 😀) bu kadar gelişen teknolojide 5 ayda aşısını buldukları şeyin tükürükle fln da sonuç veren testini gayet tabi bulabilirlerdi.
Var zaten. Maksat işkence edip aşıya razı etmek.

Ben de aynı uyarıları yapıyorum neyse ki beni dinliyorlar. Öğretmen uyardığında takmış gibi yapın ama takmayın diyorum.
Bakalım öğretmenlerle konuşacağız.
Neyi takmış gibi yapsınlar da takmasınlar?

Az önce saç beyazlamasına çözüm ararken tesadüfi bir şekilde ekşi sözlükte bir başlıkta buldum kendimi. Altında bir yazar 2015 senesinde bi şey yazmış özellikle son cümleleri ilginç geldi bana. O bugünleri kastetmemiş aslında ama biraz düşündüm üzerine 🧐

hatırlarsınız 90lı yıllarda oktar babuna'nın ilik bağışı projesi ile tüm ülkenin gen haritası çok güzel ve rahat şekilde çıkarıldı.
o yıllardan beri bilinir ki cola da, hijyenik pedler de, bebek bezleri de ve hatta pek çoğu ürün de ülkelerin gen haritalarına özgü hazırlanıp yollanır.
türkiye'de içtiğiniz cola ile almanya'da içtiğinizin tadı farklıdır misal. ki bunu yurtdışından türkiye'ye gelen yabancı misafirlerim de söylemiştir. yani aslında tüm dünya gıdalar ile oynandığının farkında.
keza bu bağlamda üretilen gdo'lu gıdalar da yine genetik hastalıklar yaratmaya/gen değiştirmeye yönelik projelerdir.
yani herşeyimiz çok normal ve sağlıklıydı da aşı ile vücutlarımıza müdahale ediliyor, yandık bittik durumu yok.
minimum son 25-30 yıldır zaten "biz anlamadan" gıdım gıdım değiştiriliyoruz. teknolojiyi (akıllı telefonlarla, tabletlerle takip altında oluşumuzu) eklemedim bile bakın.
o yüzden suçu aşıya atıp pandemiye karşı olan en ve tek etkili silahı görmezden gelemiyorum ben kendi adıma.
ha aşı olmak/olmamak herkesin tercihi. hepimiz de seçimlerimizin sonuçlarını yaşayacağız kaçınılmaz gerçek olarak. fakat bu gen/sağlık vs konularında çooook daha büyük oyunlar var yıllardır içinde olduğumuz. ve bence sesimizi pek de öyle çıkarmadığımız. keşke o konularda da çok daha bilinçli olup şu aşıya karşı duyulan öfkenin 1000de1ini gösterebilsek.

velhasılı kelam, ellerimizde akıllı telefonlar akşamki dizinin yanında mısır patlatır veya cips atıştırırken "ama aşı bedenimi ele geçirecek" demek bana samimi gelmiyor.

* gerçekten sağlıklı beslenen, tüm paket gıdaları ve mısır gibi gdo'lu olduğu kanıtlı besinleri hayatından uzak tutanlara lafım yok.

Alenen ortada hastane de çoğunlukla 1 doz 2 doz 3.dozunu yaptırmayanlar yatıyor. Çoğunluk aşı olmayanlar olsaydı bütün sicillerini dökerlerdi zaten. Hep ucu açık cümleler. Zaten şuan 2 doz biontech olanlar da aşısız. Hani şu yüzde doksan sekiz koruyan aşı. O da 6 ay geçince çöp oldu sinovac gibi. Kızımın okuluna yarın dilekçe vericem. Pcr asla müsade etme diye de tembihledik. Sapasağlam çocuklar da ne arıyorsun. İki kez bildiğimiz temaslı oldu çocuklarım ikisinde de bulaşmadı. Daha dün gördüm4 gün öce biontech aşısı olan 16 yaşında ki çocuk derste kalp krizi geçirdi.
Hanımefendi çocuğun aşı olduğuna ispatınız var mi? Ailesi böyle bir açıklama yapmadi, yalniz her zamanki gibi internette bizim komsumuzun oğlu 4 gün önce aşı oldu diye yazmis. Hep bu şekilde yayılıyor . Lütfen kaynak ekleyin çocuğun ailesi nin aciklamasi ya da asi kartini , komşumun oğlu asi oldu ondan tarzi seyler değil

Bak japonya mRNA aşısında çelik partikülleri, radyoaktif madde bulmuş diyorum, görmezden geliyor. Biontech ticari sır kapsamında olduğu için aşının içeriğinin tamamını açıklamıyor diyorum, ama covid öldürüyor diyor. Pfizer yani biontechin üreticisi ABD nin en büyük ilaç sahtekarlığı yapan firması diyorum, Uğurcum yapmaz diyor.
Çocuklara yani 12 yaş altına Aralık'ta 5-6 aylık sözde covid aşısı dayatılacak diyorum, kafayı kuma gömüyor. Aşıların hazırlanma, denenme, faz aşamaları en az 7 sene civarı. Ama içeriği ve yan etkileri hakkında bilgimizin olmadığı, 6 ayda hazırlanan sıvı aşı diye 12 yaş altına vurulacak.

Herkes ezberlemiş gibi aynı cümleleri kuruyor. GDO lu paketli gıdalar, telefonlar da zararlı vs vs. İyi o zaman zehir iç kısa yoldan öldür kendini. Zaten covid tedavisi diye intihar dozu sayılan 8+8 faydasız ilacı içirip milleti öbür tarafa yolcu ettiler. Siz de öldürerek covidden kesin koruyan bu ilacı için.

Her neyse. İsteyen aşı olup, kendini zehirlemeye devam edebilir. Zaten sağlık bakanı da sizden yana her 6 ayda bir hatırlatma dozu olacaksınız. Bize karışmayın.

Pazartesi okula gideceğim. Okul yönetimiyle gayet sert bir üslupla konuşmayı düşünüyorum.
Benim çocuğumun burnuna ağzına benim iznim olmadan o çubuğu sokanın önce ellerini kıracağım, sonra mahkemede görüşeceğiz.
Çocuklara test mi yapılıyor tr de.
Sanırım yurt dışındasınız antijen testi olmuyor mu orda. Hizli test tükürükle yapilan.

hatırlarsınız 90lı yıllarda oktar babuna'nın ilik bağışı projesi ile tüm ülkenin gen haritası çok güzel ve rahat şekilde çıkarıldı.
o yıllardan beri bilinir ki cola da, hijyenik pedler de, bebek bezleri de ve hatta pek çoğu ürün de ülkelerin gen haritalarına özgü hazırlanıp yollanır.
türkiye'de içtiğiniz cola ile almanya'da içtiğinizin tadı farklıdır misal. ki bunu yurtdışından türkiye'ye gelen yabancı misafirlerim de söylemiştir. yani aslında tüm dünya gıdalar ile oynandığının farkında.
keza bu bağlamda üretilen gdo'lu gıdalar da yine genetik hastalıklar yaratmaya/gen değiştirmeye yönelik projelerdir.
yani herşeyimiz çok normal ve sağlıklıydı da aşı ile vücutlarımıza müdahale ediliyor, yandık bittik durumu yok.
minimum son 25-30 yıldır zaten "biz anlamadan" gıdım gıdım değiştiriliyoruz. teknolojiyi (akıllı telefonlarla, tabletlerle takip altında oluşumuzu) eklemedim bile bakın.
o yüzden suçu aşıya atıp pandemiye karşı olan en ve tek etkili silahı görmezden gelemiyorum ben kendi adıma.
ha aşı olmak/olmamak herkesin tercihi. hepimiz de seçimlerimizin sonuçlarını yaşayacağız kaçınılmaz gerçek olarak. fakat bu gen/sağlık vs konularında çooook daha büyük oyunlar var yıllardır içinde olduğumuz. ve bence sesimizi pek de öyle çıkarmadığımız. keşke o konularda da çok daha bilinçli olup şu aşıya karşı duyulan öfkenin 1000de1ini gösterebilsek.

velhasılı kelam, ellerimizde akıllı telefonlar akşamki dizinin yanında mısır patlatır veya cips atıştırırken "ama aşı bedenimi ele geçirecek" demek bana samimi gelmiyor.

* gerçekten sağlıklı beslenen, tüm paket gıdaları ve mısır gibi gdo'lu olduğu kanıtlı besinleri hayatından uzak tutanlara lafım yok.
Gdo yu biliyorum duydum evet. Ben kendi adıma paket gıda pek yemem gdolu vs olduğunu düşündüğüm için değil ama çok sevmiyorum abur cubur ben. Tesadüfi diyebiliriz yani . Çay Kahve bile içmem öyle söyleyim. Sadece bitki çayı içebiliyorum. Ama işte bunlar gerçekten içemediğim için mesela, dikkat ettiğim için değil Allah böyle yaratmış beni 😊
O telefonda dinlenme olayı da çok kötü ya . Geçen gün kızlarla gruptan wp de konuşuyorduk. Akşamına arkadaşımızın telefonunun önerilen resimler kısmına hemen hep beraber çekildiğimiz foto düşmüş. Şok oldum artık bu kadarına da 🤯

Bak japonya mRNA aşısında çelik partikülleri, radyoaktif madde bulmuş diyorum, görmezden geliyor. Biontech ticari sır kapsamında olduğu için aşının içeriğinin tamamını açıklamıyor diyorum, ama covid öldürüyor diyor. Pfizer yani biontechin üreticisi ABD nin en büyük ilaç sahtekarlığı yapan firması diyorum, Uğurcum yapmaz diyor.
Çocuklara yani 12 yaş altına Aralık'ta 5-6 aylık sözde covid aşısı dayatılacak diyorum, kafayı kuma gömüyor. Aşıların hazırlanma, denenme, faz aşamaları en az 7 sene civarı. Ama içeriği ve yan etkileri hakkında bilgimizin olmadığı, 6 ayda hazırlanan sıvı aşı diye 12 yaş altına vurulacak.

Herkes ezberlemiş gibi aynı cümleleri kuruyor. GDO lu paketli gıdalar, telefonlar da zararlı vs vs. İyi o zaman zehir iç kısa yoldan öldür kendini. Zaten covid tedavisi diye intihar dozu sayılan 8+8 faydasız ilacı içirip milleti öbür tarafa yolcu ettiler. Siz de öldürerek covidden kesin koruyan bu ilacı için.

Her neyse. İsteyen aşı olup, kendini zehirlemeye devam edebilir. Zaten sağlık bakanı da sizden yana her 6 ayda bir hatırlatma dozu olacaksınız. Bize karışmayın.

gene algılayamayacaksınız ama "pandemi" denen şey 7 seneyi beklemez.
allah aşkına altı dolu bilgilerle yazın.

Hanımefendi çocuğun aşı olduğuna ispatınız var mi? Ailesi böyle bir açıklama yapmadi, yalniz her zamanki gibi internette bizim komsumuzun oğlu 4 gün önce aşı oldu diye yazmis. Hep bu şekilde yayılıyor . Lütfen kaynak ekleyin çocuğun ailesi nin aciklamasi ya da asi kartini , komşumun oğlu asi oldu ondan tarzi seyler değil

asla anlatamazsın.
karşıt fikirlerini bilimsel verilerle sunsalar diyeceğim ki eşit ve mantık dolu bir tartışma platformu.
sunulan herşeyin altı boş.
kalp krizi seneler evvel genç yaşlara indi.
hepsi yağlı ve sağlıksız besleniyor. hareket sıfır. yalan mı ? hayır !
aşıdan önce farkında olmadıkları şeyi sırf karşıtlık için aşıya bağlıyorlar.

Çocuklara test mi yapılıyor tr de.

Sanırım yurt dışındasınız antijen testi olmuyor mu orda. Hizli test tükürükle yapilan.
Pazartesi başlıyor ama il MEB'in haberi yok. Herhangi bir bilgilendirme yazısı gelmemiş. Sanırım hafta sonu ya da Pazartesi gönderip karambole getirecekler bu olayı.

Beni alıntılamanıza gerek yok arkadaşlar. Ben pandemi ayağına yapılan tüm dayatmalara karşıyım. Bu benim düşüncem. Siz her 6 ayda bir hatırlatma dozu olun, keyfiniz bilir. Ama mesafe devam etsin lütfen. Aşı olanların 13 kat daha bulaştırıcı olduğu düşünülürse, aşısız olanların -covid taşıyıp taşımadığımız bilinmiyor % 50 50 ihtimal- tehlike altında olduğu gayet açık. Bu yüzden aşılılara covid geçirip geçirmediklerinin tespiti için her gün ateş ve belirti tespiti yapılma çalışmasının bir an önce başlamasını bekliyorum. Sağlıklı insanlara PCR yapılıyorsa, 13 kat daha fazla virüs yükü taşıyanlara her gün kontrol testi yapılması daha doğru olur.

Dünyada en uzun pandemi 2 sene sürdü. Aşılar, ne işe yaradığı belirsiz ilaçlar ve psikolojik baskılar yüzünden insanlar hastalık hastası oldu. Yanlış sonuç veren testlerle, insanlar mağdur edildi. Zayıflaması beklenen virüs aşı ile daha da güçlendirilerek insanlara bulaştırıldı. Sonuç sözde varyasyonlarla insanlar aşıya mecbur edildi. Varyasyon yalanlarına kanmayanlar da işsizlikle tehdit ediliyor. Böyle zulüm olmaz. Ama her zulüm son bulur, destekçileri kaçacak delik arar.

Herkesin kendi hayatı kendi tercihi. Ben açık havada maskesiz ve aşısız geziyorum. Siz her yerde maskeli ve aşılı dolaşın. Zorlama yok baskı yok.

Son düzenleme:
Pazartesi başlıyor ama il MEB'in haberi yok. Herhangi bir bilgilendirme yazısı gelmemiş. Sanırım hafta sonu ya da Pazartesi gönderip karambole getirecekler bu olayı.
Peki size kim söyledi il meb in haberi yok daha diyorsunuz. Sizin bildiğiniz şeyi onlar neden bilmiyor.
Ne zaman açıklandı bu dünkü toplantida mi söylendi.

Son düzenleme:
Peki size kim söyledi il meb in haberi yok daha diyorsunuz. Sizin bildiğiniz şeyi onlar neden bilmiyor.
Ne zaman açıklandı bu dünkü toplantida mi söylendi.
Evet dün akşam toplantı sırasında basın mensuplarına açıkladı.

Ben bir şey sormak istiyorum . Hiç aşı olmadım. Hes kodumu sorguluyorum risksiz yazıyor. Aşı olmadı fln yazmıyor. Aşı olup olmadığımı nasıl bilecek toplu ulaşım onu anlayamadım ? Sizler nasıl görüyorsunuz ?

X