Beni alıntılamanıza gerek yok arkadaşlar. Ben pandemi ayağına yapılan tüm dayatmalara karşıyım. Bu benim düşüncem. Siz her 6 ayda bir hatırlatma dozu olun, keyfiniz bilir. Ama mesafe devam etsin lütfen. Aşı olanların 13 kat daha bulaştırıcı olduğu düşünülürse, aşısız olanların -covid taşıyıp taşımadığımız bilinmiyor % 50 50 ihtimal- tehlike altında olduğu gayet açık. Bu yüzden aşılılara covid geçirip geçirmediklerinin tespiti için her gün ateş ve belirti tespiti yapılma çalışmasının bir an önce başlamasını bekliyorum. Sağlıklı insanlara PCR yapılıyorsa, 13 kat daha fazla virüs yükü taşıyanlara her gün kontrol testi yapılması daha doğru olur.
Dünyada en uzun pandemi 2 sene sürdü. Aşılar, ne işe yaradığı belirsiz ilaçlar ve psikolojik baskılar yüzünden insanlar hastalık hastası oldu. Yanlış sonuç veren testlerle, insanlar mağdur edildi. Zayıflaması beklenen virüs aşı ile daha da güçlendirilerek insanlara bulaştırıldı. Sonuç sözde varyasyonlarla insanlar aşıya mecbur edildi. Varyasyon yalanlarına kanmayanlar da işsizlikle tehdit ediliyor. Böyle zulüm olmaz. Ama her zulüm son bulur, destekçileri kaçacak delik arar.
Herkesin kendi hayatı kendi tercihi. Ben açık havada maskesiz ve aşısız geziyorum. Siz her yerde maskeli ve aşılı dolaşın. Zorlama yok baskı yok.