Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun şu ki, pcr testinin güvenirliği % 50. Yani yazı tura kadar.Aslinda pcr testi yaptır deniliyor birde asi olmayan onuda yaptırmak istemiyor.
Valla türkiyede yine iyi, diyorlar pcr testi yaptirsin haftada 2 gün ama kontrol edilemiyor. Yurt dışında aşisiz kişiler pcr siz bir yere giremiyor.
Özel sektörde yapılabilir bu dediklerinizi ama devlette olmaz.
Yanlış biliyorsunuz. Ben aşı karşıtı değilim. Kandırılmaya, denek olmaya karşıyım.
Eğer aşı karşıtı olsaydım Sinovac olmazdım.
Ki onu olduğum için de çok pişmanım.
Alenen kendi yöneticilerimiz tarafından kandırıldık ve kurban edildik.
Yanlış anlamayın ama yönetici ile ne alakası var ? Siyaset için söylemiyorum oralara girersem yazacak şeyim çok . Ama olay sadece ülkemizde değil ki tüm dünya bu durumda yanılıyor muyumYanlış biliyorsunuz. Ben aşı karşıtı değilim. Kandırılmaya, denek olmaya karşıyım.
Eğer aşı karşıtı olsaydım Sinovac olmazdım.
Ki onu olduğum için de çok pişmanım.
Alenen kendi yöneticilerimiz tarafından kandırıldık ve kurban edildik.
Aslinda pcr testi yaptır deniliyor birde asi olmayan onuda yaptırmak istemiyor.
Valla türkiyede yine iyi, diyorlar pcr testi yaptirsin haftada 2 gün ama kontrol edilemiyor. Yurt dışında aşisiz kişiler pcr siz bir yere giremiyor.
Özel sektörde yapılabilir bu dediklerinizi ama devlette olmaz.
Bilemiyorum nerelerden buluyorlar onları ama Biontech'in kendi web sitesinde denk gelmedim o bilgilere.hatırladığım kadarıyla banu çiftçi gebelerin aşılanması ile ilgili makaleler paylaşmıştı. üzerine çalışılmış bir konu diye biliyorum.
Evet pcr sıkıntılı ben güvenmiyorum . Annem bunun en büyük örneği. Geçen kasımda göz göre göre covid geçirdi ama pcr negatif çıktı doktor bile covid dedi . 10 gün bilinçsiz yattı kadın crp vs hep tavan olduSorun şu ki, pcr testinin güvenirliği % 50. Yani yazı tura kadar.
Mehmet Ceyhan kendisi de söylüyor güvenilir değil diye.
Pcr güvensiz ne yazıkki yalancı negatif durumu söz konusu .türkiyede de yavaş yavaş aşı kartsız ve pcr sız almayacaklar ama. bir sürü duyuru yapıldı.
bizim fabrikada da aşı olmayan 40 kişi ya test sonucu sunacak yada test yaptırmazsa fabrikaya giremeyecek.
Diğer milletler içinde de isyanlar başladı. Herkes aynı soruları soruyor. Bu yöneticiler ne yapmaya çalışıyor? O yüzden küresel oyun olarak nitelendiriliyor.Yanlış anlamayın ama yönetici ile ne alakası var ? Siyaset için söylemiyorum oralara girersem yazacak şeyim çok . Ama olay sadece ülkemizde değil ki tüm dünya bu durumda yanılıyor muyum
Bilemiyorum nerelerden buluyorlar onları ama Biontech'in kendi web sitesinde denk gelmedim o bilgilere.
Daha önceki mesajlarımda alıntı yapmıştım yine kendi web sitesinden.
Biontech diyor ki; mRNA çok yeni bir teknoloji olduğu için neler olabileceğini kestiremeyiz. Bugüne kadar rastlanan yan etkiler diye bir liste yapmış fakat 2 yıl daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtmiş.
Yeni dünya düzeni diyoruz bunaDiğer milletler içinde de isyanlar başladı. Herkes aynı soruları soruyor. Bu yöneticiler ne yapmaya çalışıyor? O yüzden küresel oyun olarak nitelendiriliyor.
PCR testi alınan örneğin belli devir sayısı ile çoğaltılması işlemi (sanırım)Evet pcr sıkıntılı ben güvenmiyorum . Annem bunun en büyük örneği. Geçen kasımda göz göre göre covid geçirdi ama pcr negatif çıktı doktor bile covid dedi . 10 gün bilinçsiz yattı kadın crp vs hep tavan oldu
Biontech vb firmalar prospektüslere bu bilgileri yazmıyor mu? Yazıyor.valla dünya çapında jinekolog kendisi, tüm dünyanın yürüttüğü çalışmalara ve makalelere ulaşabiliyor her biliminsanı gibi.
makaleler sadece biontech sitesinde olmaz, akademik bir sürü site vardır, yayın vardır.
bu yayınlar üst kurullarda okunur ve onaylanır.
sizin benim gibi klasik google search'den değil scholargoogle'dan üyelikleri ile ulaşırlar verilere.
o yüzden sizin-benim-sıradan bir vatandaşın ulaşamamış olması normal.
Diğer milletler içinde de isyanlar başladı. Herkes aynı soruları soruyor. Bu yöneticiler ne yapmaya çalışıyor? O yüzden küresel oyun olarak nitelendiriliyor.
Siz mehmet ceyhana inanmıyorsunuz zaten, yalanci filan diye paylastiniz bunda neden ona inandınızSorun şu ki, pcr testinin güvenirliği % 50. Yani yazı tura kadar.
Mehmet Ceyhan kendisi de söylüyor
Benim bilgim yok yorum yapamıyorumPCR testi alınan örneğin belli devir sayısı ile çoğaltılması işlemi (sanırım)
30 devirde negatif çıkıyorken, 60 devirde pozitif çıkıyor. 90 devirde nötr mü çıkıyor acaba?
Yani olasılıklı bir teste kim neden güvensin?
Japonya haberini okudunuz mu?keşke bu küresel oyunları gören gözler nutella yerken elinde akıllı telefonu ile ortaya atmasalar bu komplo teorilerini.
onca şeyi "gayet normal" bulurken aşıya laf edilmesi bence komedi.
gerçekten çipten ve küresel oyundan korkanları samimiyetle tüm paketli gıdaları, akıllı telefonları, tabletleri, sosyal medya hesaplarını, marketlerden en ucuzunu bulup kullandıkları hijyenik pedleri, plastik damacanalarda aldıkları suları, ve daha bir çoğunu bırakmaya davet ediyorum kendi adıma.
aksi halde sadece uydurma buluyorum iddialarını.
söz konusu sağlıksa yukarıda saydıklarım senelerdir zaten herkesi tüketti çünkü.
Pcr testleri icin yüzde 90 başarılı deniliyor, ve annenizin durumu gibi pozitif çıkınca evet kesin pozitf, negatif çıkarsa kesinlikle negatif degil demek değil. Hamilelik testi gibi test bozuk degilse pozitf cikan gebelik vardir ama negarifte yanılma oluyor. Zamanla, sürüntu anlinmasiyla ilgiliEvet pcr sıkıntılı ben güvenmiyorum . Annem bunun en büyük örneği. Geçen kasımda göz göre göre covid geçirdi ama pcr negatif çıktı doktor bile covid dedi . 10 gün bilinçsiz yattı kadın crp vs hep tavan oldu
Durmuş saat günde iki kez doğru saati gösterir.Siz mehmet ceyhana inanmıyorsunuz zaten, yalanci filan diye paylastiniz bunda neden ona inandınız
Sağlık Bakanı salgın ilk başladığında bu test herkese yapılamaz. Doktor istemeli demişti. Şimdi ekmek su gibi herkese bedava yaptırıyor, hem de sözde aşı uygulaması yapılırken.Pcr testleri icin yüzde 90 başarılı deniliyor, ve annenizin durumu gibi pozitif çıkınca evet kesin pozitf, negatif çıkarsa kesinlikle negatif degil demek değil. Hamilelik testi gibi test bozuk degilse pozitf cikan gebelik vardir ama negarifte yanılma oluyor. Zamanla, sürüntu anlinmasiyla ilgili