Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağlık çalışanı arkadaşım 1 aya kadar okullar kapatılacak dedi.
Muhtemelen başka bir kaos planı hazırlanıyor. Çocukları aşıya mecbur etmek gibi.

çocuklara aşı değil de velilere yaptırım gelebilir.
ama simge demesinden anladığım bence çok çok daha büyük bir şey. çünkü dünya üzerinde çocuk aşılanmaları var. çok sürpriz, görülmedik bir şey olmaz.
tedbirlerle ilgili akla gelmeyen şeyler bana daha olası geliyor.

Önce şunu belirteyim eşimde bende 3. Dozu olacağız o kesin . Ben aşı karşıtı değilim çocuğun özel devlet her aşısı tamamlandı . Cip vs vs saçmalık öyle şeylere inanmıyorum . Virüsün geçirdiği ve geçireceği mutasyonlar yüzünden aşının bu olayı bitirmeyeceği düşüncesindeyim . Aşılama haritasına baktığım zaman gayet iyi ama ölüm oranı hala yüksek . Bu tamamen benim düşüncem .
Saçmalık değil beklenen teknolojik gelişmeydi. Denemeler başladı muhtemelen.
Burada da belirtiliyor 17. sayfada.

61. Sağlık bilimlerinin gelişimiyle biyoteknolojik ürün ve bireyselleştirilmiş ilaçlar gelişmekte, vücut değerlerini ölçen deri altı çipler, akıllı saatler ve bileklikler gibi giyilebilir sağlık teknolojilerinin çeşitlenmesi ve kitlesel kullanımlarının yaygınlaşması beklenmektedir.

Umduğumuzdan hızlı gelişiyor sağlık ve teknoloji işbirliği.

Mikro akışkan çipler var bir de.

Japonya'da moderna aşıları kontaminasyon (Kontaminasyon tıp dilinde radyoaktif maddelerin bir yere bulaşması anlamına gelir. Radyoaktif maddeler zararlı atıkları bünyesinde barındırır.) nedeniyle toplatılıyor. Aşıda radyoaktif madde bulunması çok korkutucu değil mi?

Moderna aşısı da tıpkı Biontech gibi mRNA teknolojisiyle üretilen bir aşı. Yani aynı ve daha fazla riskler Biontech için de geçerli. Ki bilinen bilinmeyen yan etkileri açığa çıkmaya devam ediyor. Fakat detayları bilemiyoruz çünkü FDA Biontech için acil kullanım onayı verirken verileri 2025 e kadar toplayıp ondan sonra açıklama izni verdi.

Yani denek olduğumuz doğru. Bu şeylerin aşı değil biyolojik ve deneme aşamasında olan ürünler olduğu doğru.

Bu arada Pfizer denilen ilaç şirketi en yüklü ceza alan firmalardan biri.
ABD'de bazı ilaçlarını aldatıcı bir şekilde pazarlamakla suçlanan ilaç devi Pfizer, mahkeme dışı anlaşma yolunu seçerek 2,3 milyar dolarlık rekor bir ceza ödemeyi kabul etti.

çocuklara aşı değil de velilere yaptırım gelebilir.
ama simge demesinden anladığım bence çok çok daha büyük bir şey. çünkü dünya üzerinde çocuk aşılanmaları var. çok sürpriz, görülmedik bir şey olmaz.
tedbirlerle ilgili akla gelmeyen şeyler bana daha olası geliyor.
Bilemiyorum. Eğer amaç iç karışıklık çıkarmaksa başarılı olacaklar. Bir anne olarak bu teminatı veriyorum.

Bilemiyorum. Eğer amaç iç karışıklık çıkarmaksa başarılı olacaklar. Bir anne olarak bu teminatı veriyorum.
Dünyada en düşük aşı yaşı kaç acaba ? Ben artık takip etmeyi bıraktım çünkü bilmiyorum şuan

Ohaaaa artık yani ohaaaaa ben oldum ama çocuğumu kessen yaptırmam mesela
Yoo yapacaklar susmaya devam edersek. Çünkü bize baskı kurdular her şeye eyvallah dedik. Olalım yeter ki sussunlar dedik. Baktılar koyun gibi itaat ediyoruz. 18 yaşa kadar indiler. Sonra dediler ki kronik hastalığı olanlar var 12 ye indirelim. İndirdiler. Var mı tepki? Yok.
Henüz gebeler ve çocuklar üzerinde çalışılmayan bu ürün hem gebelere hem çocuklara yapılıyor. İtiraz eden var mı? Yok.

Olmayanlar PCR ve işten atılmayla tehdit ediliyor. Sonra polis ve asker sokaklara iner mi çocuklara aşı yapılması için? Kimbilir.

Sağlık çalışanı arkadaşım 1 aya kadar okullar kapatılacak dedi.
Muhtemelen başka bir kaos planı hazırlanıyor. Çocukları aşıya mecbur etmek gibi.
Sağlık çalışanı arkadaşınız 1 aya okullar kapatılacak derken bilgi mi almış, eğer vakalar artarsa kapanbilir. Cocuklari asiya mecbur etmek icin kaos planlaniyor diyosunuz ama zorla aşı yaptıran var mi? Aşıyı zorunlu değil ki? Yaptırmayan yine yaptırmaz, şuanda 12 yaş yaptırmak isteyen yaptırıyor.

Sağlık çalışanı arkadaşınız 1 aya okullar kapatılacak derken bilgi mi almış, eğer vakalar artarsa kapanbilir. Cocuklari asiya mecbur etmek icin kaos planlaniyor diyosunuz ama zorla aşı yaptıran var mi? Aşıyı zorunlu değil ki? Yaptırmayan yine yaptırmaz, şuanda 12 yaş yaptırmak isteyen yaptırıyor.
Ya aşı olursun ya da aç kalırsın deniyor insanlara. Aşı olmayı reddedenler işten çıkarılmakla ya da ücretsiz izne çıkmakla tehdit ediliyor. Bundan ala zorlama mı olur?

Muhtemelen öğretmenler aşılandı ama vakalar hala artıyor. Maske de korumuyor, çocukları aşılayalım demek için tezgah hazırlanıyor.

Yoo yapacaklar susmaya devam edersek. Çünkü bize baskı kurdular her şeye eyvallah dedik. Olalım yeter ki sussunlar dedik. Baktılar koyun gibi itaat ediyoruz. 18 yaşa kadar indiler. Sonra dediler ki kronik hastalığı olanlar var 12 ye indirelim. İndirdiler. Var mı tepki? Yok.
Henüz gebeler ve çocuklar üzerinde çalışılmayan bu ürün hem gebelere hem çocuklara yapılıyor. İtiraz eden var mı? Yok.

Olmayanlar PCR ve işten atılmayla tehdit ediliyor. Sonra polis ve asker sokaklara iner mi çocuklara aşı yapılması için? Kimbilir.
Ben gebelerin bu asiyi yaptirmasini anlamiyorum heleki gonullu olanlarin.. Allahtan gelince boynumuz kildan ince tabii ama yani gercekten cok urkutucu bu olanlar.. bilmem ne teorileri diye baslamayin rica ederim..

Ben gebelerin bu asiyi yaptirmasini anlamiyorum heleki gonullu olanlarin.. Allahtan gelince boynumuz kildan ince tabii ama yani gercekten cok urkutucu bu olanlar.. bilmem ne teorileri diye baslamayin rica ederim..
İsteyen elbette aşı olsun ama ilaçlarını pazarlarken doktorları yanıltan ve rekor cezalar ödeyen ilaç satıcısı (yani tüccar, esnaf) bir firma olan ve rekor ceza ödeyip paçayı kurtaran ve ilaç(!) üretmeye devam eden Pfizer, Biontech konusunda mı dürüst davranacak? Bunu hangi devlet, kurum garanti edebilir?

çocuğum olsa ben çekinmeden hatta en başta aşı yaptırırdım. sizin karşıt olduğunuzu biliyorum. o nedenle bu konuya tepkili yaklaşmanızı anlıyorum.
akşam 6da göreceğiz artık. çok ucu açık duruyor şu an bana göe.

Aslinda pcr testi yaptır deniliyor birde asi olmayan onuda yaptırmak istemiyor.
Valla türkiyede yine iyi, diyorlar pcr testi yaptirsin haftada 2 gün ama kontrol edilemiyor. Yurt dışında aşisiz kişiler pcr siz bir yere giremiyor.
Özel sektörde yapılabilir bu dediklerinizi ama devlette olmaz.
Ya aşı olursun ya da aç kalırsın deniyor insanlara. Aşı olmayı reddedenler işten çıkarılmakla ya da ücretsiz izne çıkmakla tehdit ediliyor. Bundan ala zorlama mı olur?

İsteyen elbette aşı olsun ama ilaçlarını pazarlarken doktorları yanıltan ve rekor cezalar ödeyen ilaç satıcısı (yani tüccar, esnaf) bir firma olan ve rekor ceza ödeyip paçayı kurtaran ve ilaç(!) üretmeye devam eden Pfizer, Biontech konusunda mı dürüst davranacak? Bunu hangi devlet, kurum garanti edebilir?
Ben suan kimsenin durustlugune inanmiyorum bu konuda. 2 ay once soyledikleri bugunu tutmuyor.. ayrica yaptiklarida ortusmuyor..

çocuğum olsa ben çekinmeden hatta en başta aşı yaptırırdım. sizin karşıt olduğunuzu biliyorum. o nedenle bu konuya tepkili yaklaşmanızı anlıyorum.
akşam 6da göreceğiz artık. çok ucu açık duruyor şu an bana göe.
Yanlış biliyorsunuz. Ben aşı karşıtı değilim. Kandırılmaya, denek olmaya karşıyım.
Eğer aşı karşıtı olsaydım Sinovac olmazdım.
Ki onu olduğum için de çok pişmanım.
Alenen kendi yöneticilerimiz tarafından kandırıldık ve kurban edildik.

hatırladığım kadarıyla banu çiftçi gebelerin aşılanması ile ilgili makaleler paylaşmıştı. üzerine çalışılmış bir konu diye biliyorum.

X