Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Buna ragmen asi olanlar asisi olmayanlara dusman, bu forumda dahil! Yani babasinin asisi sanki savunmalara bak.. tamam diger asilarinda ne oldugunu tam bilmesekte yeni bir asi degil.. bu kadar karmasasi yok ve bu kadar baskida yoktu zaten diger cocuk asilari icin. Bunlar biraz suphe uyandiran seyler degil mi? Yani sorgulama yap mantigi var ve bu bence cok ters. Birseyler dogru degil.. kaldi ki bu virusun lab cikisli bir virus oldugunu soylendi.. yani bunlar bir duzmece.. gene baslarlar cip takcaklar heee hee demeye..asiyla olmaz oyle seyler tabii ama herkesin sindirildigi korkutuldugu bir gercek var.
Dalga geçenlerin Cumhur Başkablığı 2019/2023 kalkınma planı 61. maddesine bakmasını tavsiye ederim. 2018 yılında Ziya Selçuk ' un konuşması var. 20 yıl sonra herkesin vucundunda çiplerin olacağı düşüncelerin uzaydan okunabileceği bir çağa giriyoruz diyor.

Dalga geçenlerin Cumhur Başkablığı 2019/2023 kalkınma planı 61. maddesine bakmasını tavsiye ederim. 2018 yılında Ziya Selçuk ' un konuşması var. 20 yıl sonra herkesin vucundunda çiplerin olacağı düşüncelerin uzaydan okunabileceği bir çağa giriyoruz diyor.
Bi ulkede hayata gecti zaten.. tamam akilli telefonda bi nevi cip gibi katiliyorum
Ama.. 2 bilezik icin adam olduruyolar yani guvenli
Gelmiyor ve insan canina bu kadar mudahale fazla geliyor bana

Artık mümkün çünkü Japonya'da aşıların incelenmesi sırasında nanopartiküllere rastlandı. Ayrıca MEB'in programında ve Ziya Selçuk'un bir açıklamasında tam da bu konular geçiyor. Deri altına yerleştirilen implantlar, çipler, vücudunda içinde gezinip hastalığı tespit edecek mikro gözlem aletleri gibi projeler dile getirilmiş. Yani bunlar uçuk olmaktan çıktı.

Ayrıca aşı olmak da yetmiyor. Son açıklamalara göre aşı 14 gün sonra etkili olmaya başlıyormuş. Yani 14 gün içinde covide yakalanırsanız ya da ölürseniz, aşısız sayılıyorsunuz.
Kac kisiden duydum kan dolasimi sorunu olanlarda sorun olusturdugunu..kalp hastalarina zararli oldugunu..

Bi ulkede hayata gecti zaten.. tamam akilli telefonda bi nevi cip gibi katiliyorum
Bu yüzden aşılıların 13 kat daha bulaşıcı olduğuna dair makaleleri toplayıp MEB il müdürlüğüne ve okul müdürüne dilekçe vereceğim.
Çocuklarımız aşılı öğretmenler yüzünden daha büyük risk altında, aşısız öğretmenler istiyoruz yazacağım.

Bu yüzden aşılıların 13 kat daha bulaşıcı olduğuna dair makaleleri toplayıp MEB il müdürlüğüne ve okul müdürüne dilekçe vereceğim.
Çocuklarımız aşılı öğretmenler yüzünden daha büyük risk altında, aşısız öğretmenler istiyoruz yazacağım.
Verelimde canim, yani bu is buyuk balik kucuk balik isi.. bu kAdar insan inaniyor ve mecbur birakiliyolar

Sağlık bakanı akşam ne açıklama yapacak acaba

Tabi telefon da öyle ama kullanmamayı tercih edebilirsin. Ama orada bildiğin deri altı çip yazıyor.

3. Dozu mu olacağız kesin onu mu söyleyecek 🤦🏻‍♀️ Aşıya olan inancım bitti ne yazıkki

3. Dozu mu olacağız kesin onu mu söyleyecek 🤦🏻‍♀️ Aşıya olan inancım bitti ne yazıkki
Onu hatırlatma dozu olarak duyurdu zaten. Simge bir gün olacakmış. Sanırım kötü günler geride kaldı şimdi sırada daha kötü günler var diyecek. Aşı olmayanları tamamlanmayanları asalım da der mi acaba?

Yaa cidden mi? Cok savunuyordunuz
Önce şunu belirteyim eşimde bende 3. Dozu olacağız o kesin . Ben aşı karşıtı değilim çocuğun özel devlet her aşısı tamamlandı . Cip vs vs saçmalık öyle şeylere inanmıyorum . Virüsün geçirdiği ve geçireceği mutasyonlar yüzünden aşının bu olayı bitirmeyeceği düşüncesindeyim . Aşılama haritasına baktığım zaman gayet iyi ama ölüm oranı hala yüksek . Bu tamamen benim düşüncem .

Önce şunu belirteyim eşimde bende 3. Dozu olacağız o kesin . Ben aşı karşıtı değilim çocuğun özel devlet her aşısı tamamlandı . Cip vs vs saçmalık öyle şeylere inanmıyorum . Virüsün geçirdiği ve geçireceği mutasyonlar yüzünden aşının bu olayı bitirmeyeceği düşüncesindeyim . Aşılama haritasına baktığım zaman gayet iyi ama ölüm oranı hala yüksek . Bu tamamen benim düşüncem .
Asi karsiti olmadigini biliyorum zaten burda kolay kolay kimse degil ama cok savunuyordun artik asiya inancim kalmadi deyince..herkes bir bir bu isin masum bir virus asi meselesi olmadigini anlayacak elbet, umarim anlar yani..2 doz oldum bitti yok 4 bile cikti ve dahasi cikacak..

tedbirleri güncelleyeceğiz diyor, muhtemelen aşı olmayanlara daha fazla kısıt getirilecek.
Sağlık çalışanı arkadaşım 1 aya kadar okullar kapatılacak dedi.
Muhtemelen başka bir kaos planı hazırlanıyor. Çocukları aşıya mecbur etmek gibi.

X