Yeni kuşak onlara birşey yetişmiyor doğru.3 boyutlu puzzle yapti sevdi onlari, bugun birkac tane daha gelecek. her seyi cok cabuk tuketiyor
Annesi olarak ben zor dayanıyorum.
Allah kolaylık versin.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kuşak onlara birşey yetişmiyor doğru.3 boyutlu puzzle yapti sevdi onlari, bugun birkac tane daha gelecek. her seyi cok cabuk tuketiyor
Dun tvde istanbul universitesinden hatirlayamadigim bir anabilim dali baskani profesör konustu. Bu virusle mucadele edebilecek ilaclarin elimizde oldugunu ama bu ilaclarin bu virus icin kullanilmasinin bekletildigini, ticarri kaygi guduldugunu vs soyledi. Birebir cümleleri boyle degildi, ben anladigim sekilde anlattim. Su an cinde enfekte olan insan sayisi gunde tek haneli rakamlara dusmus. Hiv, sitma ve domuz gribi ilaclarini kombine kullanarak tedavi etmisler ve hastalar olumlu yanit vermis. Bu su an avrupada ya da bizim ulkemizde yapılıyor mu bilmiyorum. Iyilesenler nasil iyilesti, bir tanesinin bile cikip da konustugunu gormedim. Yani hasta olsam ve hastaneye yatirilsam bana nasil bir tedavi uygulayacaklar, ellerinde ne var, nasil savasiyorlar hic bilmiyorum. Yukarida yazdigim ilaclari ureten ama yeteri kadar satamayacagini dusunup piyasaya surmeyen firmalar var mi gercekten? Eger varsa hangi ulke kaynakli bu firmalar? Neyi, neden bekliyoruz? Gercekten su durumun artik acikliga kavusturulmasi lazim. Insanlari aylarca eve hapsedemezler. Birileri disari cikti diye bu virus hic bitmeyecek mi yani? Surekli yurutulen asi calismalarindan bahsediliyor ama bizim bir profesorumuz (Yavuz Dizdar) cikip asisi coktan bulunmustur diyor. Hangisine inanalim? Koca bir oyunun icinde hissediyorum kendimi artik. Iki kucuk bebegim evde gunes gormeden yasiyor gunlerdir. Onlara bu gunleri nasil geri kazandiracagim? Tam buyume caglarinda aylarca eve hapsedilme ihtimalleri var. Ben bunu kabullenemiyorum artık.Ben de böyle düşünmeye başladım.
Domuz gribinde böyle önlemler alinmadi ve onda olan ölüm sayısı çok daha yüksek.
Ayrıca aşısı bulundu ancak bence yeterli rağbet de görmedi.
Şimdi korku kültürü yapıp aşıyı ya da ilacını ortaya surecekler ki insanlar mecbur kalsın kullanmaya.
İngiltere belki iyi yapıyor bilmiyorum.
Çünkü şuan hasta olunmazsa kışın yine bu döngü devam edecek.
Aylarca sokağa çıkma yasağı da olamaz galiba.
Yazın semptomlar hafif olduğundan İngiltere nin böyle yapmasının doğru olduğunu söyleyen doktorlar da var.
Bilemiyorum hiçbir şey net değil.
Bildiğim birşey varsa o da insanların aşırı panik yaptırıldığı.
Paranoyak olacağız resmen.
Biz klinik olarak hasta kabul etmiyoruz. Hem kendimiz hem de hastaların sağlığı açısından. Çok çok ağrı hasta ise öyle kabul edebiliyoruz. Sizide doktorunuz yarın Bilgilendirir. Diş hekimleri odasından yazı geldi zaten. Çok gerekli olmadıkça hasta kabul etmeyiniz diye. Ne kadar korunsakta maskede taksak suyla beraber üstümüze sıçrayıp yapışıyor virüsler bakteriler.
Ya zaten bu olayı idrak edemeyen çoğunluk, yaşlılar ve gençler.
Yaşlılar neyine güveniyor onu da anlamıyorum, asıl risk grubu kendileri değilmiş gibi davranıyorlar.
Japonya'nın eskiden de olan bir ilacı denediği ve iyileşme suresini kisalttigi haber linki vardı. On günden dört güne dusuruyormus süreyi.Dun tvde istanbul universitesinden hatirlayamadigim bir anabilim dali baskani profesör konustu. Bu virusle mucadele edebilecek ilaclarin elimizde oldugunu ama bu ilaclarin bu virus icin kullanilmasinin bekletildigini, ticarri kaygi guduldugunu vs soyledi. Birebir cümleleri boyle degildi, ben anladigim sekilde anlattim. Su an cinde enfekte olan insan sayisi gunde tek haneli rakamlara dusmus. Hiv, sitma ve domuz gribi ilaclarini kombine kullanarak tedavi etmisler ve hastalar olumlu yanit vermis. Bu su an avrupada ya da bizim ulkemizde yapılıyor mu bilmiyorum. Iyilesenler nasil iyilesti, bir tanesinin bile cikip da konustugunu gormedim. Yani hasta olsam ve hastaneye yatirilsam bana nasil bir tedavi uygulayacaklar, ellerinde ne var, nasil savasiyorlar hic bilmiyorum. Yukarida yazdigim ilaclari ureten ama yeteri kadar satamayacagini dusunup piyasaya surmeyen firmalar var mi gercekten? Eger varsa hangi ulke kaynakli bu firmalar? Neyi, neden bekliyoruz? Gercekten su durumun artik acikliga kavusturulmasi lazim. Insanlari aylarca eve hapsedemezler. Birileri disari cikti diye bu virus hic bitmeyecek mi yani? Surekli yurutulen asi calismalarindan bahsediliyor ama bizim bir profesorumuz (Yavuz Dizdar) cikip asisi coktan bulunmustur diyor. Hangisine inanalim? Koca bir oyunun icinde hissediyorum kendimi artik. Iki kucuk bebegim evde gunes gormeden yasiyor gunlerdir. Onlara bu gunleri nasil geri kazandiracagim? Tam buyume caglarinda aylarca eve hapsedilme ihtimalleri var. Ben bunu kabullenemiyorum artık.
Hic acima ara. Hatta kayda al ciktigi zaman delil olsun. Boyle densizler yuzunden yayiliyor.Bu arada ust komsu yurt disindaydi sanirim dönmus ve sokaga cikiyor. Saatlere bakip hemen 184 u aricam. Eger cikiyorsa yaziklar olsun.
Gerçekten anlamadığım için soruyorum. Sizi orda boş boş tutmalarının amacı nedir? Sizin bişey yapmanızı istemiyorlarsa ne anlamı var.
Nerede ne izlediniz acaba? İnsanları velveleye vermeyin ne olur. İshal nadir görülür deniyor ve aniden ateşle başlayan vakalardan bahsediliyor. Ayrıca vücut stres anında da ishal olabilir.
Avatar son hava bükücüÇanakkale zaferi'ni anlatan film veyahut çizgi film önerisi olan var mı?
Çocuğum için istiyorum 8 yaşında..
Test kiti her hastanede yok hele özel hastanelerde hiç yok diye biliyorum. Bir liste vardı şüphe durumunda başvurulacak hastaneler için bulunca atayım size.Şimdi evdeler. Hastane eve göndermiş.
krup ( aşırı öksürük durumu ) demişler.
röntgen çekilmiş
Oksijen bakılmış.
Soğuk hava vermişler
Adrenalin verilmiş.
sonra eve göndermişler.
Ablamlar , Özel hastaneden randevu alıp hemen bugün ilk saatlerde kendi doktoruna götürecekler.
zaten çok kalabalık hastaneler. Test falan yapmamışlar.
Ben bebekler bunlari.yapamyrm ama yaa Siz.nasol.yapiyorsunuzHanımlar resmen dezenfekte ediyorum evi.
Normalde çamaşır suyu kullanmam ama hastanelerde bu süreçte bu şekilde dezenfekte ediliyormuş.
Her yeri sildim sayılır.
Her gün de kapı kolları lavabolar musluk başları vs silmeyi planlıyorum.
Ayakkabıları eve almıyoruz. Eşim markete giderse girince hemen ellerini sıkıyor yüzünü yıkıyor ağır burun calkaliyor üst baş değişiyor...
Bebek olunca panik oluyor insan.
Hic acima ara. Hatta kayda al ciktigi zaman delil olsun. Boyle densizler yuzunden yayiliyor.
Çanakkale zaferi'ni anlatan film veyahut çizgi film önerisi olan var mı?
Çocuğum için istiyorum 8 yaşında..