Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallah ölü sayımız başabaş gitmez bi teselli bilmiyorum işteBence bu tespit edilen kişi sayısıyla alakalı.. İşi ciddiye alıp sağlık kuruluşuna başvurmasa mesela kişiler sayı düşük kalacak. İtalyada öyle olduğunu düşünüyorum. Sonra birden patladı fark ettiyseniz..
Yarın değil miydi o, günlerim mi karıştıBakalım bugün Cumhurbaşkanı ne açıklamalar yapacak.
Genel karantina konusunda kamuoyu baskısı ve beklentisi var, yapılmazsa "süreç iyi yönetilmedi, yeterli önlemler alınmadı" algısı uyanabilir. Diğer yandan böyle bir karar ekonomiyi aşırı zorlayacak, bir sürü iflas yaşanacak. Ben de merak ediyorum ne yönde karar verecekler. Her ne olursa hayırlısı olsun inşallah.Bakalım bugün Cumhurbaşkanı ne açıklamalar yapacak.
Ay bana pazartesi günü bitmedi. Bakıyorum bakıyorum hala pazartesiYarın değil miydi o, günlerim mi karıştı
Her gün cumartesi, her gün bir tekrar gibi yaşıyoruz...
Ailenin her ferdinin evde olduğu günler malum haftasonu, ben hala cumartesideyim ve sadece mutfaktayım çıkamıyorum bu zincirdenAy bana pazartesi günü bitmedi. Bakıyorum bakıyorum hala pazartesi
Ben sokağa çıkma yasağından yana değilim pek işler devam etmeli bir şekilde. Belli yaş üstüne yasak olabilir belki sadece bilmiyorum.Genel karantina konusunda kamuoyu baskısı ve beklentisi var, yapılmazsa "süreç iyi yönetilmedi, yeterli önlemler alınmadı" algısı uyanabilir. Diğer yandan böyle bir karar ekonomiyi aşırı zorlayacak, bir sürü iflas yaşanacak. Ben de merak ediyorum ne yönde karar verecekler. Her ne olursa hayırlısı olsun inşallah.
Sonsuz bir cumartesi yaşayacaksın bir süreAilenin her ferdinin evde olduğu günler malum haftasonu, ben hala cumartesideyim ve sadece mutfaktayım çıkamıyorum bu zincirden
Genel karantina konusunda kamuoyu baskısı ve beklentisi var, yapılmazsa "süreç iyi yönetilmedi, yeterli önlemler alınmadı" algısı uyanabilir. Diğer yandan böyle bir karar ekonomiyi aşırı zorlayacak, bir sürü iflas yaşanacak. Ben de merak ediyorum ne yönde karar verecekler. Her ne olursa hayırlısı olsun inşallah.
O da çözüm değil, denetlenemez çünkü. Her sokağa görevli koyup kimlik kontrolü yapamayacakları için yine en azından mahalle içinde serbest dolaşımları olacaktır. Evde yaşayan gençlerin taşıyıcılığı da cabası.Ben sokağa çıkma yasağından yana değilim pek işler devam etmeli bir şekilde. Belli yaş üstüne yasak olabilir belki sadece bilmiyorum.
Gerçekten virüsten değil akıl sağlığı ve beden bütünlüğümüzden korkuyorum.Sonsuz bir cumartesi yaşayacaksın bir süre
Orası da öyle. Biz çıkmıyoruz dışarı ama bir yandan da süre bitse de işe dönsem diye bekliyorum ne bileyim bir işe de yaramıyoruz böyle. Biz de bi şeyler yapalım bu süreç için istiyorum.O da çözüm değil, denetlenemez çünkü. Her sokağa görevli koyup kimlik kontrolü yapamayacakları için yine en azından mahalle içinde serbest dolaşımları olacaktır. Evde yaşayan gençlerin taşıyıcılığı da cabası.
Ben de istemiyorum yasak gelmesini ama bu halkla da başka türlü başa çıkılmaz ne yazık ki Özel sektör bile hala evde çalıştırabileceği insanları işe getiriyor.
Sokağa çıkma yasağı ilan edilince, birkaç tane kaçağa da yaptırıp uygulanınca büyük çoğunluk uymak zorunda kalacak.Umreden gelenleri bile dogru düzgün karantinaya alamadilar. Tüm Türkiyeyi karantinaya almakmi?
Karar çiksa bile birseye yaramaz. Ekside bile karantinayi gereksiz bulanlar entry açmis. Neymis sadece 80 küsürlü insanlar ölüyormus, onlar zaten bir ayaga mezardaymis! Bilgi bu kadar kisitlik. Cahilik bu kadar yüksek.
Bilinçli insanlarin tek yapabilcegi sey ise sokaga oldukça çikmamak. Elinden ne kadar geliyorsa artik. Yoksa pek talima, uygulama felan olacagini sanmiyorum.
Evde çogzel eğleniyorum ama kendimi enayi gibi hissediyorum. Yasak gelmezse haftasonu açık alanda buluşacağım artık sevgilimle. Herkesin bir zorunluluğu varmış kendine göre dışarı çıkmada oh maşallah. İlla yazılı bir yasak gelmeli bizim millete. İngiltere gibi ilerlemiyor sonuçta bizim ülke. Keyfim kaçık bugün galibaO da çözüm değil, denetlenemez çünkü. Her sokağa görevli koyup kimlik kontrolü yapamayacakları için yine en azından mahalle içinde serbest dolaşımları olacaktır. Evde yaşayan gençlerin taşıyıcılığı da cabası.
Ben de istemiyorum yasak gelmesini ama bu halkla da başka türlü başa çıkılmaz ne yazık ki Özel sektör bile hala evde çalıştırabileceği insanları işe getiriyor.
Eski iş arkadaşımla konuştum. Kronik rahatsızlığı olduğu için onu eve göndermişler ama tüm şirket hala gidiyor diyor. Ki ben normal gripte bile mazeret alıp evden çalışıyordum yöneticimin izniyle. Yani şirketin %85i evden çalışabilir, ona rağmen herkesi şirketlere getiriyorlarmış. Ne gerek var?Orası da öyle. Biz çıkmıyoruz dışarı ama bir yandan da süre bitse de işe dönsem diye bekliyorum ne bileyim bir işe de yaramıyoruz böyle. Biz de bi şeyler yapalım bu süreç için istiyorum.
Venedik kanallarında canlı yaşamı oluşmuş, hava kirliliği önemli düzeyde azalma göstermiş.Sokağa çıkma yasağı ilan edilince, birkaç tane kaçağa da yaptırıp uygulanınca büyük çoğunluk uymak zorunda kalacak.
Ben kendimden yana hiç endişeli değilim, sadece bu hızla yükselip sürecin uzamasını ve tüm hayatın belirsiz süre durmasından çekinceliyim. Yani iki ay böyle gitmez, ama dışarıdaki hayat böyle devam ettikçe vakalar artacak, salgının bitişi uzayacak, sonrasındaki normalleşme süresi cabası.
O yüzden bir yanım iki hafta ülkeyi kapat, güzelce sil süpür havalandır diyor.
Çin'de nasıl durdu benim aklım almıyor.aşısı yok,ilacı yok.Çin ulusal saglik komitesi: Çin ilk defa supheli vaka bildirmedi, artik yurt disindan gelen vakalarin onlenmesi yonunde calismalara odaklanacagiz..
dunyaya yaydiniz onleyin simdi.. valla yuzsuzluk had safhada..onlar iyilestikce bizler buralarda kotu durumlara girdik.. cok sinir oluyorum bu haberlere