Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de şu an onu konuşuyordum eşimle, hep Avrupadan temasla virüs geldiği söylenmemiş miydi? Çinle uzun zamandır temasımız yok diye biliyorduk.
Nasıl yok geçen hafta Bağcılar Kabataş trawayinda yanak yanağa gidiyorduk
Eminönü full du

Bu cın temasi kafa karistirdi
Hani avrupadan gelmisti, abd umreciler vardi
Cin temasi olan kisi de hastami?
1 kisiden sonra aciklanan 4 kisiden biri olmali

Linki var mı bende alayım yıkanabilir olması avantaj

98 oldu bir ölüm ama bu kişi hiç denmemisti Çinli çalışanı dan almış 89 yaşında ben birsey duydum ama yazmayim

Böyle şeyler insanları paniğe sürüklüyor lütfen teyit edilmemiş, duyuma dayalı bilgi paylaşmayın. Burada panik atak, kaygı bozukluğu gibi hastalıkları olan kişiler var. Duyumunuz yanlış olabilir, insanların vebaline girmeyin. Bakın kaç kişi eli ağzında size soru soruyor, yazık.

Benim yarın disciye randevum var. Cuma gününden beri evden çıkmıyorum. Arkadaşlar ise hastanelere vs gitmeyin diyorlar ama randevum var mecburum. Bir An önce tedaviye başlamak istiyorum. Sizce hastanelere vs gitmek yanlış mı? Zaten isim çok uzun sürmez

Açıklarlarsa bulunan şehirden toplu göç yaşanır ve taşıyıcılar başka insanlara bulaştırır. Böyle bir şey yaşanmasın diye açıklamıyorlar.
italya da aynen bu şekilde olmuş. insanlar farkli sehirlere kacarak hastaligi yaymislar. hem ogrenince elinize ne gececek hayret verici

Yazmadım zaten yazdım mi? Astoria mesleğimi söyleyip kimi yönlendirdim bende korkuyorum ne dedim de azarliyordu bilir kişi gibi bilgi kirliliği var duydum dedim psikologsan hastanede yap yeter artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…