Amin insallahOhhh türkiyede sandim. Insallah bundan sonra hic bir ülkede sayi artmaz
23:45 te açıklama yapacakArkadas türkiyede degilmis
Ay yok valla hiç ruh sağlığımı bozamam. Tedbirimi alıyorum ama baktığım her yerde virüs görecek kadar psikolojimi bozacak değilim. Bu bir süreç, öyle veya böyle geçecek.Gerçekten insan çok etkileniyor ama ya neye dokunsam pis gibi hissediyorum bu sefer, ruh sağlığımız bozulacak bu kadar takarsak
aynen ya bende o mantiktayim paketleri yerlesirip zaren birakiyorum kilerde o bir kac saat sonra olecektir virus mirus ne varsa, baska turlusunu yapamam yani uc gun yapsam 5, gun salarim biliyorum kendimi.Yaşayamıyor zaten virüsün yapısı buna müsait değil. Ben ekstra hiçbir önlem almadım zira günlük yaptığım şeylerdi hepsi. Eve gelir gelmez ellerimi yıkayıp üstümü değiştirip kıyafetlerimi banyoya atmak, anahtarlarımı, telefonumu silmek, hapşuran öksürenden uzak durmak, köpeğimi gezdirince döndüğümde duşa girmek falan. Ekstra bir çaba sarf etmeye gerçekten gerek yok, sadece şu an evden dışarı çıkmalarınızı minimuma indireceksiniz bu kadar.
Lustral kullanıyorum.Nasıl alıyorsunuz bilgilendirirmisin lutfen
23:45 te açıklama yapacak
YouTube dan a haber i aç ama yazarimdaBenim.twitter yok da yazabilir mısınız buraya
Soylu açıklama yapmış,2 yolcu yanlış binmiş diyeSivil havacılık müdürü Mustafa sofinin kızının karantinadan kaçırıldığı görüntülerini gördünüz mü ? Bu ülkede adalet bitek mazlumlara işliyor heraldd
aynen ya bende o mantiktayim paketleri yerlesirip zaren birakiyorum kilerde o bir kac saat sonra olecektir virus mirus ne varsa, baska turlusunu yapamam yani uc gun yapsam 5, gun salarim biliyorum kendimi.
ama zaten ezelinden beri eve gelir gelmez elimi yuzumu yiksmak, uzerimdekileri ciksrtip kirliye atmak filan yapiyorum. esim evden calismaya basladi bende kovuldugumdan beri evdeyim aylardir zaten disari ekmek filsn disinda cikmiyos, ciksrsak ta surekli islak mendille filan siliyorum gerisi kader
23:45 te açıklama yapacak
Sivil havacılık müdürü Mustafa sofinin kızının karantinadan kaçırıldığı görüntülerini gördünüz mü ? Bu ülkede adalet bitek mazlumlara işliyor heraldd
İzledim ve dumur oldum , lanet olsun bu duzene ciddenSivil havacılık müdürü Mustafa sofinin kızının karantinadan kaçırıldığı görüntülerini gördünüz mü ? Bu ülkede adalet bitek mazlumlara işliyor heraldd
Çıkmadı dklar saat gibiBende kalbim agzimda bekliyorum.
O polisler kimin emrine uyuyorİzledim ve dumur oldum , lanet olsun bu duzene cidden
Ben takıyorum valla. N11den aldım , yıkanabilir maske. Çok da güzel şekilli şukullu :) bugün markette maske ve eldivenle gezdim kimse dik dik bakmadı.Bayanlar şimdi size can alıcı bir soru ile geldim
Maske takmamız gerekiyor mu ? Yoksa takmamıza gerek yok mu 2 gündür özellikle bu sabah dikkat ettim koskoca istanbulda sadece 3 kişi gördüm maskeli ve insanlar ona vebalı gibi bakıyordu
Araştırdım bazı uzmanlar hasta okunca veya hastalıktan şüphelendiğiniz kişiyle temas halindeyken maske takın diyor ama bu bana çok saçma geliyor kimin hasta olduğunu nerden bilebiliriz sonuçta bana takmak mantıklı geliyor sizler takıyormusunuz ?
Sivil havacılık müdürü Mustafa sofinin kızının karantinadan kaçırıldığı görüntülerini gördünüz mü ? Bu ülkede adalet bitek mazlumlara işliyor heraldd