Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cnn türk te Doç. Süda Tekini dinliyorum, metal yüzeylerde 3 saat yaşar, elbiselerde iki saat dedi. Ağır bir virüs olduğu için yere düşüyormuş, yerlerin sık sık temizlenmesi lazım dedi.

Gerçekten insan çok etkileniyor ama ya neye dokunsam pis gibi hissediyorum bu sefer, ruh sağlığımız bozulacak bu kadar takarsak
Ay yok valla hiç ruh sağlığımı bozamam. Tedbirimi alıyorum ama baktığım her yerde virüs görecek kadar psikolojimi bozacak değilim. Bu bir süreç, öyle veya böyle geçecek.

aynen ya bende o mantiktayim paketleri yerlesirip zaren birakiyorum kilerde o bir kac saat sonra olecektir virus mirus ne varsa, baska turlusunu yapamam yani uc gun yapsam 5, gun salarim biliyorum kendimi.

ama zaten ezelinden beri eve gelir gelmez elimi yuzumu yiksmak, uzerimdekileri ciksrtip kirliye atmak filan yapiyorum. esim evden calismaya basladi bende kovuldugumdan beri evdeyim aylardir zaten disari ekmek filsn disinda cikmiyos, ciksrsak ta surekli islak mendille filan siliyorum gerisi kader

Nasıl alıyorsunuz bilgilendirirmisin lutfen
Lustral kullanıyorum.
Direkt eczaneye gidip lustral 50 mg diyor ve alıyorum.son 1 yılda en az 10 paket almışımdır.hiç reçete soran da olmadı.
Ama ben dr kontrolünde kullanıyorum tabi ki.öncesinde reçeteli çok daha ağır ilaçlar kullanıyordum,sonra buna geçtik.her zaman yazdırmak zor geliyor,dr un ayarladığı doza göre mg ı söyleyip alıyorum

Ben de ilk panik dalgası yayıldığında evi çamaşır sulu, sirkeli sularla sildim bi Normaldir tabi kaygı duyunca ve o kadar ne idüğü belirsiz salgın haberine maruz kalınca korkuyoruz. Adamlar virüs resimleri gösterilen kıytırık bir videoya alt yazı ekliyor, Singapur Sağlık Bakanlığı yayınladı biz de Türkçeye çevirdik diyor Singapur Sağlık Bakanlığı'nın sitesine giriyorsun öyle bir video dahi yok, paylaşanın da provakatör olduğunu öğreniyorsun falan. Sosyal medyayı takip süremi kısıtladığımdan ve o kısıtlı süremde de sadece güvenilir kaynakları takip etmeye başladığımdan beri daha rahatım. Hepinize öneririm.

Sivil havacılık müdürü Mustafa sofinin kızının karantinadan kaçırıldığı görüntülerini gördünüz mü ? Bu ülkede adalet bitek mazlumlara işliyor heraldd

Süleyman Soylu açıklama yapmış
Fransa’dan gelen iki yolcu kıbrıs aktarmalı olarak uçağa bindirilmiş ancak son gelen yolcularla ilgili böyle bir transit uygulamamız yok.
yanlış yapılan bu biniş işlemiyle ilgili gereği yapılıyor.
yolcular karantinaya alınıyor. 14 gün sonra kıbrıs’a göndereceğiz demiş artık doğru mu artık Allah bilir

Ben takıyorum valla. N11den aldım , yıkanabilir maske. Çok da güzel şekilli şukullu :) bugün markette maske ve eldivenle gezdim kimse dik dik bakmadı.
Bence siz de gezin maskeyle. Ne bileceksiniz ki yanınızda öksüren adam nezle mi yoksa beş gün sonra yoğun bakım odasında mı olacak...

Sivil havacılık müdürü Mustafa sofinin kızının karantinadan kaçırıldığı görüntülerini gördünüz mü ? Bu ülkede adalet bitek mazlumlara işliyor heraldd

Kıbrıs sivil havacılık müdürünün kızıymış ve ihbardan sonra karantinaya alınmış cnn de konuşuldu az önce

Ay ablalar açıklandı mı son sayı bağırsaklarım düğüm düğüm oldu stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…