Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Üzerindeki yaşamaz ama teslim edene bulaşmışsa aktif virüs olabilir üzerinde, sonunda taşıyan getiren kuryeler de risk

Aaaa ama olmadı o üst başla mutfağa girip bütün evi gezmişsiniz, bütün evi dezenfekte etmeniz lazım

O gün sizin yazdıklarınızı okumuşum demek ki ben, aynı şekilde yapmaya niyetlendim, ama benim kapıda karşılayan bebeğim var ondan uzak durmaya çalışıyorum yıkanıp temizlenene kadar. O arada poşetler kaldı ortada, eşime diyorum onları çabuk kaldır pis onlar, panik atak hastası eşim aaaa saçmalama artık ne yapalım tek tek yıkayacak halimiz yok dedi

Üşenmedim buldum ekliyorum. Bu alanın profesörü kadın söylüyor yani daha bir şey demeyeyim. :)

Ay yok artık Siz kazık çakarsınız, değil corona veba hortlayıp gelse size bir şey yapamaz

Bizimkilerde silmeden elleriyle poklarını yıkasın anca ama avripa wc kağıdı kullanıyor mu derdimiz onların pisliği her gün yıkanıyorlar en azından taharet olsa ne olmasa ne

Benim de dun 3 kargom geldi. Sadece kutudan urunleri cikarir cikarmaz kutuyu kapinin disindaki cope attim. Ellerimi de yikadim. Kutudakileri dezenfekte etmek aklima gelmedi. Sadece kargolardan biri pasaporttu. Onu dezenfekte ettim ne hikmetse. O da bosa geldi zaten. Bi yere gidecegimiz yok artik.

En çok bizim ülkemizde temizliğe dikkat ediliyor,duş alınıyor, bakim yapılıyor, abdest gusül alınıyor, taharet denilen kavra var.

Yataktan çıkıp direkt işe gidiyor Avrupadakiler , Ne duş alması
Yapma nolur , standart bir avrupali her sabah ilk is dus alir
Ben otel isletiyorum arkadasim , sicak su bittiginde sabah tum avrupali musterilerim solugu resepsiyonda aliyor dus alamadik diye , turklerdense bugune kadar fark eden sadece bir musterim oldu
İnanmayin allah askina su avrupali pistir masalina , ortacagda kalmis o pislik

Cidden muntazam özen gösteriyorum ama elimden fazlası gelmiyor, bunun sonu yok zaten aldığım bir çikolatayı da dezenfekte edemiyorum
Ayol ben bunların yarısını yapsam hastalık hastası oldun abartma diye kendime kızarım, zaten yapmak aklıma bile gelmiyor düşün
Gofret önemli valla, gofretimi yerim arkadaş

Üzerindeki yaşamaz ama teslim edene bulaşmışsa aktif virüs olabilir üzerinde, sonunda taşıyan getiren kuryeler de risk
Dış ambalajdan bahsetmiyorum, kolinin içindeki üründen bahsediyorum. Yani her tarafı bantlı kolinin içine girip, pakete yerleşip, iki gündür sevkiyattaki ürünün üstünde hayatta kalıp bir de alan kişiyi enfekte ederse elini sıkar tebrik ederim. Kolonya, çamaşır suyu işlemez ona.

Bizimkilerde silmeden elleriyle poklarını yıkasın anca ama avripa wc kağıdı kullanıyor mu derdimiz onların pisliği her gün yıkanıyorlar en azından taharet olsa ne olmasa ne

Hanimefendiye göre birde avrupada tüm bar restoranlar her yer domuza kokuyormus

Evet domuz müslüman olmayanlar haram olmadigi için, çilginca tüketiliyor burda. Sokak köselerinde bir tam domuzu atesin üzerinde dönderiyorlar. Etrafinda dans ediyorlar.

Varsa yoksa tuvalet ile domuz ile kötülemeye çalisma. Ancak Avrupada biri "gel sana burda is vereyim" dese isik hiz ile giderler.

Ay yok artık Siz kazık çakarsınız, değil corona veba hortlayıp gelse size bir şey yapamaz

Valla ben en riskli guruptayım, alerji ilacı kullanıyorum ve bu ilaç bağışıklığımı baskılıyor, alerjim zaman zaman solunum yolumu da etkiliyor o yüzden kafadan gidecekler arasındayım
Ama kendimden çok kedimden korkuyorum bazen halime gülüyorum oturup, sinir basıyor içimi orayı sil burayı sil, sakin olmaya çalışıyorum ama olamadığımı gece yatınca anlıyorum gece yarısı reflüm stresten azmış oluyor

Yani, benim de yapacağım o neticede.

Ellerimin yara olmasina ramak kaldi.

Her poseti, her ambalajli gidayi, her sebzeyi, meyveyi potansiyel corona tasiyicisi olarak goruyorum.

Gecen gun ekmegi kizarttim sirf ustunde virus varsa ölsün diye.

140 a cikti vaka sayisi burda. Kucucuk bi ulke oldugu icin hastaneler vs. yetersiz kalacak bu hizla artmaya devam ederse.

Yenimi aciklandi 140 oldugu.her gün 2.5 3 kat artiyor böyle giderse yarina 400 ü bulmasa bari

Ayol ben bunların yarısını yapsam hastalık hastası oldun abartma diye kendime kızarım, zaten yapmak aklıma bile gelmiyor düşün
Gofret önemli valla, gofretimi yerim arkadaş

Gerçekten insan çok etkileniyor ama ya neye dokunsam pis gibi hissediyorum bu sefer, ruh sağlığımız bozulacak bu kadar takarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…