Beni de Avrupa liderlerinin açıklamalari geriyor..Bizde de gidişat öyle olur mu?
Yoksa bakanın dediği gibi sıkı bir izolasyon çemberi daraltır mı?
Ayy yarın deneyim bunu bir o zaman çok teşekkür ederim cevabınız içinsürekli aynı eczaneden alıyorsanız ve tanıdık eczaneyse bir iki kereye mahsus recetesiz verebiliyorlar kendi tercihleri olarak. Bi deneyebilirsiniz☺ Yoksa mecbur gidip yazdirin önemli bir durum
HayırRaporun varmiydi ?
Ben hep reçetesiz alıyorum antidepresanımıAyy yarın deneyim bunu bir o zaman çok teşekkür ederim cevabınız için ❤
saglik bakanligi yurtdisi baglantili dedi, ama abd avrupa ve ortadogu dedi... birbirleriyle nasil baglantili olabilirler ki?Birbirinden bagimsiz olduklarini kim söyledi
Hanımefendi emin misiniz? ONa göre beklicem o saati de ondan dolayı soruyorum.
Lütfen bu kadar üzmeyin kendinizi, böyle bir hastalık var evet ama girdiği her yeri mahvetmiyor, izin vermezsek biz bizi de yıkamaz, tedbirli olalım, kafamızı meşgul edecek başka meşgaleler bulalım, sağlığımıza yememize içmemize dikkat edelim, kendimizi üzüpte bünyemizin zayıf düşmesine izin vermeyelim, anneyiz biz, güçlü olmak zorundayızDün bende bekledim gece tam 12 gibi acikladilar o yüzden acaba yine mi ayni saatte aciklarlar elbetteki emin degilim. Acabami dedim ama ben beklicem. Stresten saclarim dökülmeye basladi
Eldivenle eve alın, lavaboya götürüp ambalajı kolonyalayın.Kızlar kargolar tehlikeli mi sizce? Internet alışverişi yapmıştım geçen hafta. Bu hafta içi gelecek ama endişeliyim biraz
Birbirlerinden bağımsız ama aralarında bağımlılar varsaglik bakanligi yurtdisi baglantili dedi, ama abd avrupa ve ortadogu dedi... birbirleriyle nasil baglantili olabilirler ki?
Bugün gülenler sonra ağlanacak duruma düşmezler umarım.Eldivenle eve alın, lavaboya götürüp ambalajı kolonyalayın.
İçinden çıkanları sirkeli suyla temizleyin.
Sonra lavaboyu çamaşır suyu sirkeyle temizleyin.
Sonra eldivenle beraber ellerinizi yıkayıp, eldiveni atın.
Benim alışveriş rutinim bu.
Bugün dışarı çıkmam gerekti, eldiven üzerine dezanfektan mendille her yere dokundum, dokundukça mendili attım.
Asansördekiler gülüyordu bana.
Ben de onların önlemsiz olmalarına sövüyorum.
Lütfen bu kadar üzmeyin kendinizi, böyle bir hastalık var evet ama girdiği her yeri mahvetmiyor, izin vermezsek biz bizi de yıkamaz, tedbirli olalım, kafamızı meşgul edecek başka meşgaleler bulalım, sağlığımıza yememize içmemize dikkat edelim, kendimizi üzüpte bünyemizin zayıf düşmesine izin vermeyelim, anneyiz biz, güçlü olmak zorundayız
Kızlar kargolar tehlikeli mi sizce? Internet alışverişi yapmıştım geçen hafta. Bu hafta içi gelecek ama endişeliyim biraz
Kızlar kargolar tehlikeli mi sizce? Internet alışverişi yapmıştım geçen hafta. Bu hafta içi gelecek ama endişeliyim biraz
evet var ayri, benim meral ettigim bu gune kadar hic yokken bir anda mi birbirinden bagimsiz vakalar cikti.... tayvan a giden 15 vatandasin 9 unda virus saptanmis, onlar nerelerden kapti acaba?Birbirlerinden bağımsız ama aralarında bağımlılar var
enfekte sayisi bu hizla artarken olumlerin artmamasi anormal olur zatenSırf bugün dünya geneli ölü sayısı 778, geceyarısındansonra günlük data sıfırlanıyor.
son bir haftadır paylaştığım siteyi takipteyim, malesef ölü sayıısndasürekli artış var
Psikolojik bence ama alo Corona hattını ara ama hiç sanmiyorumArkadaşlar ben bir hafta önce hastaneye KBB’a gittim. Maske falanda taktım hijyenimede önem verdim çokça fazla bir şekilde. Fakat çok hafif bi burun akıntım var sanki ve biraz nefes almakta zorlanıyor gibi oluyorum içim daralıyor sanki. Ateşim var mı diye kontrol ediyorum sıcak bastığı oluyor çünkü fakat ateşim yok. Bu arada ben çok taktım kafaya bu corona olayını ve şimdiden çok sıkıldım bunaldım bir an önce bu salgın son bulsun istiyorum. Bende panik atak ve astım var kendi kendime evham ediyor olabilir miyim? Çünkü en çok düşündüğüm anlar daha fazla böyle sıcak basmasıdır nefes daralmasıdır tarzı şeyleri yaşıyorum. Burun akıntısınıda soğuk kola içip duruyorum o etkilemiş olabilir mi???