- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
Evet sıkıntıyı belli etmişti . Ben de tedirgnimSolunum sıkıntısı olanlar var diye ortalı hazırladı bakan
Yakın zamanda malesef alırız gibi ilk haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sıkıntıyı belli etmişti . Ben de tedirgnimSolunum sıkıntısı olanlar var diye ortalı hazırladı bakan
Yakın zamanda malesef alırız gibi ilk haberi
AminnnnnNefes alamamak ne zor yarabbim Allah' yardımcıları olsun. inşallah ölüm haberleri almayalım. inşallahhh...
evlerinde oturanların tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok. Disarida gereksiz gezip tozanlar dusunsun tum uyarilara ragmen..insanlardan beklenen tek şey evlerinde oturmaları. Ne kadar zor olabilir ki anlamiyorum
evlerinde oturanların tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok. Disarida gereksiz gezip tozanlar dusunsun tum uyarilara ragmen..insanlardan beklenen tek şey evlerinde oturmaları. Ne kadar zor olabilir ki anlamiyorum
Toplu taşımayla işlerine giden insanlar var hala tikis tikis gidiyorlar onlar için üzülüyorum
Evde oturuyorum çocuklarla ama eşim dışarıda onu ne yapacağız?evlerinde oturanların tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok. Disarida gereksiz gezip tozanlar dusunsun tum uyarilara ragmen..insanlardan beklenen tek şey evlerinde oturmaları. Ne kadar zor olabilir ki anlamiyorum
Ailem arkadaşlarım eşim var ben evde oturuyorum tek benle bitmiyor ki yoksa o keyfi dolaşan belki de yurtdışından gelen bir müşteri mevduatıyla eşimin şubesine gelecek belki eşim ziyarete gidecekevlerinde oturanların tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok. Disarida gereksiz gezip tozanlar dusunsun tum uyarilara ragmen..insanlardan beklenen tek şey evlerinde oturmaları. Ne kadar zor olabilir ki anlamiyorum
Yuzde 6 miAilem arkadaşlarım eşim var ben evde oturuyorum tek benle bitmiyor ki yoksa o keyfi dolaşan belki de yurtdışından gelen bir müşteri mevduatıyla eşimin şubesine gelecek belki eşim ziyarete gidecek
Tek bizle bitmiyor ki
Dün prof Mehmet Ceylan diyordu çok haklı ölüm oranı yüzde 6 belki ama çevremden biri gitti mi benim için yüzde 100 dünyam kararır zaten
keyfi gezenler dedim zaten. yoksa ben de cikiyorum disari sağlık çalışanı olduğum için. keyfî çıkanlar çıkmayacak çözüm çok basit.Evde oturuyorum çocuklarla ama eşim dışarıda onu ne yapacağız?
Eve mi almayayım?
Tam bilmiyorum oranı öyle hatırladım rakamsal oranın çevremden birisine zarar getirdiğini belirtmek için yazdım çokta önemi yok verinin o zamanYuzde 6 mi
Eczaneden parasıyla alsanız? İnternetten ilacın adını yanına ücret yazıp aratırsanız reçetesiz ücreti çıkıyor.Offf çok bunaldim yaa hastaneye bile gidemiyoruz ilaç almam lazım ama
Ben en son 3.4 diye biliyordum ondan sordumTam bilmiyorum oranı öyle hatırladım rakamsal oranın çevremden birisine zarar getirdiğini belirtmek için yazdım çokta önemi yok verinin o zaman
Çok bilmiyorum İtalya da yüksek galiba dediğim gibi çokta bilmiyorumBen en son 3.4 diye biliyordum ondan sordum
Maalesef antidepresanlar reçetesiz verilmiyor ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum çünkü yoksunluk belirtileri yaşıyorum üzerine stres eklendi gerçekten zorlaniyorumEczaneden parasıyla alsanız? İnternetten ilacın adını yanına ücret yazıp aratırsanız reçetesiz ücreti çıkıyor.
Raporun varmiydi ?Maalesef antidepresanlar reçetesiz verilmiyor ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum çünkü yoksunluk belirtileri yaşıyorum üzerine stres eklendi gerçekten zorlaniyorum
sürekli aynı eczaneden alıyorsanız ve tanıdık eczaneyse bir iki kereye mahsus recetesiz verebiliyorlar kendi tercihleri olarak. Bi deneyebilirsiniz☺ Yoksa mecbur gidip yazdirin önemli bir durumMaalesef antidepresanlar reçetesiz verilmiyor ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum çünkü yoksunluk belirtileri yaşıyorum üzerine stres eklendi gerçekten zorlaniyorum
Arkadaslar vaka sayisi yine 24.00 de aciklanacak galiba