Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
evlerinde oturanların tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok. Disarida gereksiz gezip tozanlar dusunsun tum uyarilara ragmen..insanlardan beklenen tek şey evlerinde oturmaları. Ne kadar zor olabilir ki anlamiyorum

Evlerimizde çalışan insanlar var, mecburen dışarı çıkmamız gereken durumlar var ve en önemlisi bu durumu ciddiye almayan tedbirsiz insanlar var bu yüzden evde oturmamız bizi ne kadar koruyabilir bilmiyorum artık

evlerinde oturanların tedirgin olmasını gerektirecek bir durum yok. Disarida gereksiz gezip tozanlar dusunsun tum uyarilara ragmen..insanlardan beklenen tek şey evlerinde oturmaları. Ne kadar zor olabilir ki anlamiyorum
Evde oturuyorum çocuklarla ama eşim dışarıda onu ne yapacağız?
Eve mi almayayım?

Ailem arkadaşlarım eşim var ben evde oturuyorum tek benle bitmiyor ki yoksa o keyfi dolaşan belki de yurtdışından gelen bir müşteri mevduatıyla eşimin şubesine gelecek belki eşim ziyarete gidecek
Tek bizle bitmiyor ki
Dün prof Mehmet Ceylan diyordu çok haklı ölüm oranı yüzde 6 belki ama çevremden biri gitti mi benim için yüzde 100 dünyam kararır zaten

Yuzde 6 mi

Eczaneden parasıyla alsanız? İnternetten ilacın adını yanına ücret yazıp aratırsanız reçetesiz ücreti çıkıyor.
Maalesef antidepresanlar reçetesiz verilmiyor ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum çünkü yoksunluk belirtileri yaşıyorum üzerine stres eklendi gerçekten zorlaniyorum

Maalesef antidepresanlar reçetesiz verilmiyor ne zamana kadar dayanirim bilmiyorum çünkü yoksunluk belirtileri yaşıyorum üzerine stres eklendi gerçekten zorlaniyorum
Raporun varmiydi ?

Beni de Avrupa liderlerinin açıklamalari geriyor..Bizde de gidişat öyle olur mu?

Yoksa bakanın dediği gibi sıkı bir izolasyon çemberi daraltır mı?

sürekli aynı eczaneden alıyorsanız ve tanıdık eczaneyse bir iki kereye mahsus recetesiz verebiliyorlar kendi tercihleri olarak. Bi deneyebilirsiniz☺ Yoksa mecbur gidip yazdirin önemli bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…