- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
Havale durumu varsa tabibki verilebilir. 38 yüksek ates sayilmadigindan vermiyorum ben. Suan iyi zaten cok sukur. Hem gribi yeni atlatiyor hem dis cikariyor.
Erzurum Valisi Okay Memiş: “Umreden geldikten sonra karantinadan kaçarak Erzurum'a gelmeye çalışan 28 vatandaş Çorum'da yakalandı.” — İHA
zaten stresten yerimde duramiyordum dişimi sıka sıka dislerim ağrıyor ne yapacagimi bilmiyorum umarim dediginiz gibidir cunku strsten ara ara nefes almayi birakmaya basladim panik atak mi bu nedir bilmiyorum coronadan once boyle bir sey yoktu bende
Böyle yaparak daha çok zarar veriyorsunuz kendinize ve hastalığa açık hale getiriyorsunuz vücudunuzu. Bağışıklığı en çok düşüren şeylerden biri stres. Evet yapması zor ama biraz rahat bırakın kendinizizaten stresten yerimde duramiyordum dişimi sıka sıka dislerim ağrıyor ne yapacagimi bilmiyorum umarim dediginiz gibidir cunku strsten ara ara nefes almayi birakmaya basladim panik atak mi bu nedir bilmiyorum coronadan once boyle bir sey yoktu bende
Allah'ım biran önce bir zarar görmeden o günlere donelim yarın annem mecbur şehir dışına çıkacak ağlıyorum ya son kez görüyorsan gitme dedim ama mecburen gidecekYa kızlar çok değil daha bir hafta önceki hayatım sanki aylar yılar öncesinde kalmış gibi...
o kadar özledim ki o günleri.
Allah ülkemi ve tüm insanlığı korusun, mucizeler olsun ve yakın tarihte birgün uyanıp televizyonlarda Dünya Sağlık Örgütü nün , bu salgının bittiğini açıkladığını duyalım.
BDV de eski konularımıza dönelim , bugünlerde yaptığımız yaşadığımız herşeyi gülerek geyik malzemesi yapalım...
Allah o güne erişmeyi tüm ülkeme nasip etsin.
moralim çok bozuk.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum en sıkıştı ben de yok dedi ve hemen değil bir süre sonra test yaptırdı .Bu virus icin nufus azaltma politikasi diyorlardi. Bana sacma gelmisti bastan. Neden Çin 5-10 bin insani öldurmek icin milyarlarca dolar zarara girsin demistim.
Simdi yabanci kaynaklardan bazi detaylari okudukca dusunuyorum da bu soylentinin dogru olma olasiligi da var. Belki de hedef 10 bin kisiden kurtulmak degildir. Hedef bu hastaligi oldugunca yayip insanlarin omrunu kisaltmak olabilir.
Cunku hastaliktan kurtulanlarda farkli sikintilar cikmaya baslamis. Ve Çin'de makale yayinlandi hastaliktan kurtulan erkeklerde kisirlik gorulebilir diye.
Belki de asisi bile hazir.. Planladiklari kadar kisi enfekte olunca asiyi piyasaya surmeyi planliyor olabilirler.
Trump'un coronaviruslu kisilerle el sıkışıp, ayni ortamda bulunduktan sonra testinin negatif cikmasi suphe uyandiriyor.
Ucuk gibi dursa da olmayacak sey degil. Tabii bunun yanisira tamamen dogal bir virus olma olasiligi da var.. Sanirim gercegi hicbir zaman bilemeyecegiz.
inanin cok ugrasiyorum komik seyler izlemeye calisirken bile dişimi sıkıyorum sakaklarim inanilmaz ağrıyor ne yapmam gerek bilen var mi papatya çayı falan mi icsem sakinlestirir miBöyle yaparak daha çok zarar veriyorsunuz kendinize ve hastalığa açık hale getiriyorsunuz vücudunuzu. Bağışıklığı en çok düşüren şeylerden biri stres. Evet yapması zor ama biraz rahat bırakın kendinizi
Bir fikrim yok açıkçası, belki çok stres yapan başka üyeler kendi baş etme yöntemlerini söyleyebilirler.inanin cok ugrasiyorum komik seyler izlemeye calisirken bile dişimi sıkıyorum sakaklarim inanilmaz ağrıyor ne yapmam gerek bilen var mi papatya çayı falan mi icsem sakinlestirir mi
ben bir sey sormak istiyorum 10-12 yas cocugu olan hanimlar evde cocuklari nasil oyaliyorsunuz? kardesim inanilmaz huysuzlaniyor yaninda annesi veya babam olmadigi icin. eline oylece tablet veremiyorum. kitap okumak, film izlemek, spor yapmak, yemek yapmak haric onerisi olan var mi? puzzle vs hepsini tukettik.
Ne kadar düşüncesiz insan çok.. bizimkiler dönemedi donseler onlar da bir dünya cemiyet yaparlardı155 e bildirdim teşekkür ederim
Sizde bildirin arkadaslar taziye vs 155 yetkili
Valla üst yerlerde biri
Ben çıkarsam şikayetçi çok kötü olur
Herşeyi göze aldım böylesi bir durumda keyfi davranamazlar
inanin cok ugrasiyorum komik seyler izlemeye calisirken bile dişimi sıkıyorum sakaklarim inanilmaz ağrıyor ne yapmam gerek bilen var mi papatya çayı falan mi icsem sakinlestirir mi
Psikolojik olabilir sakin olmaya çalışınzaten stresten yerimde duramiyordum dişimi sıka sıka dislerim ağrıyor ne yapacagimi bilmiyorum umarim dediginiz gibidir cunku strsten ara ara nefes almayi birakmaya basladim panik atak mi bu nedir bilmiyorum coronadan once boyle bir sey yoktu bende
Sokağa çıkma yasağı gelecek mi bilen var mı.
bir de size söyleyecektim boğaz pastili korunma yöntemlerinden biri. Öneriyorum. Daha öncesinde virüslerden böyle korundum.işe yaradı. Televizyonda falanda söylediler. Yani sadece bana ait bir fikir değil.
tekrar ediyorum sokağa çıkma yasağı gelecek mi.
duyan bilen oldu mu.
Sokağa çıkma yasağı gelecek mi bilen var mı.
bir de size söyleyecektim boğaz pastili korunma yöntemlerinden biri. Öneriyorum. Daha öncesinde virüslerden böyle korundum.işe yaradı. Televizyonda falanda söylediler. Yani sadece bana ait bir fikir değil.
tekrar ediyorum sokağa çıkma yasağı gelecek mi.
duyan bilen oldu mu.
Havale durumu varsa tabibki verilebilir. 38 yüksek ates sayilmadigindan vermiyorum ben. Suan iyi zaten cok sukur. Hem gribi yeni atlatiyor hem dis cikariyor.
Ates sayiliyor. Yuksek ates sayilmiyor. 38 derece atesi ilik dusla falan kontrol altina alabiliyorum. Soguk kompres yapiyorum. Ama 38.5i asip 39a dogru giderse o zaman ilac veriyorum.Benim oglum atesli havale gecirdi doktorlar 38 de şurup vermeye basla demisti. 38 ates sayiliyor. Insallah atesleri yükselmezde ilaca gerek kalmaz