Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Tedbir olma ihtimali yüksek gibi geldi İnşallah öyledir

Böyle yaparak daha çok zarar veriyorsunuz kendinize ve hastalığa açık hale getiriyorsunuz vücudunuzu. Bağışıklığı en çok düşüren şeylerden biri stres. Evet yapması zor ama biraz rahat bırakın kendinizi

Süt izni kullanıp idari izinden yararlanan var mı kızlar? Daha uzatılır inşallah. Kesin çözüm değil tabiki ama işte, evde olsak da eşlerimiz çalışıyor. İşe gitmemenin çaresi yok ki nasıl korunucaz böyle

Allah'ım biran önce bir zarar görmeden o günlere donelim yarın annem mecbur şehir dışına çıkacak ağlıyorum ya son kez görüyorsan gitme dedim ama mecburen gidecek
Ben de aynı şeyi düşünüyorum en sıkıştı ben de yok dedi ve hemen değil bir süre sonra test yaptırdı .

inanin cok ugrasiyorum komik seyler izlemeye calisirken bile dişimi sıkıyorum sakaklarim inanilmaz ağrıyor ne yapmam gerek bilen var mi papatya çayı falan mi icsem sakinlestirir mi

İnstada montessori sayfalarında evdeki malzemelerden, karton, koli, bardak vs.
bin bir çeşit oyun bulabilirsiniz.
Maket yapabilirsiniz birlikte uzun süre oyalanır.
Kağıt kalem oyunları da bir seçenek.
Valla çocuk eğlendirmek de ayrı mesele.
Kolay gelsin..

155 e bildirdim teşekkür ederim
Sizde bildirin arkadaslar taziye vs 155 yetkili
Valla üst yerlerde biri
Ben çıkarsam şikayetçi çok kötü olur
Herşeyi göze aldım böylesi bir durumda keyfi davranamazlar
Ne kadar düşüncesiz insan çok.. bizimkiler dönemedi donseler onlar da bir dünya cemiyet yaparlardı

inanin cok ugrasiyorum komik seyler izlemeye calisirken bile dişimi sıkıyorum sakaklarim inanilmaz ağrıyor ne yapmam gerek bilen var mi papatya çayı falan mi icsem sakinlestirir mi

Siz bence online olarak psikolojik destek alın, stresiniz çok yoğun geldi bana. Stres bağışıklık sistemini de etkiliyor, durduk yere vücut sahte belirtiler üretebiliyor vesaire.

İyi haberlere ne dersin?

-China son koronavirüs hastanesini kapattı. Onları desteklemek için yeterli yeni vaka yok.

- Hindistan'daki doktorlar Coronavirüs tedavisinde başarılı oldular. Kullanılan ilaçların kombinasyonu: Lo.....r, R......vir, Ose......ir ve K.....min. Küresel olarak aynı ilacı önerecekler.

- Erasmus Tıp Merkezi araştırmacıları koronavirüse karşı bir antikor bulduğunu iddia ediyor.

103 yaşındaki Çinli bir büyükanne, Wuhan, Çin'de 6 gün boyunca tedavi edildikten sonra COVID-19'dan tamamen iyileşti. -

Apple 42 Çin mağazasının tamamını yeniden açıyor, - Cleveland Clinic, günler değil saatler olarak sonuç veren bir COVID-19 testi geliştirdi.

- Yeni vakaların sayısının azaldığı Güney Kore'den iyi haber.

- Uzmanlar, sadece Avrupa'nın en yaşlı nüfusa sahip oldukları için İtalya'nın sert bir şekilde çarptığını söylüyor. -

İsrail'deki bilim adamları bir koronavirüs aşısının gelişimini ilan edecek gibi görünüyor.

- 3 Maryland koronavirüs hastası tamamen iyileşti; günlük yaşama dönebilir.

- Kanadalı bilim adamları ağı Covid-19 araştırmalarında mükemmel ilerleme kaydediyor.

- Bir San Diego biyoteknoloji şirketi, Duke Üniversitesi ve Singapur Ulusal Üniversitesi ile işbirliği içinde bir Covid-19 aşısı geliştiriyor.

- Tulsa County'nin ilk pozitif COVID-19 vakası düzeldi. Bu bireyin iyileşme göstergesi olan iki negatif testi olmuştur. -

Yeni Delhi'deki Safdarjung hastanesinde tedavi gören 7 hastanın tümü iyileşti. -

Yeni iyileşmiş Covid -19 hastalarından alınan plazma, Covid-19 ile enfekte olmuş diğerlerini tedavi edebilir.

Yani hepsi kötü haber değil. Birbirimize bakalım ve en savunmasız kişilerin güvenliğine odaklanalım.

Her eve hergün dışardan bir kişi geliyor. İşler devam ediyor. Özellikle tıp sektöründe olanlar. Evde olmanın faydaları çok ama istenildiği gibi salgını bitirmez. Yanlış anlamayın. Evinizde kalın. Çok önemli. Çıkmayın kesinlikle. Salgını Yavaşlatır ama salgın devam edecek onu anlatmak istiyorum.

Psikolojik olabilir sakin olmaya çalışın

Sokağa çıkma yasağı gelecek mi bilen var mı.
bir de size söyleyecektim boğaz pastili korunma yöntemlerinden biri. Öneriyorum. Daha öncesinde virüslerden böyle korundum.işe yaradı. Televizyonda falanda söylediler. Yani sadece bana ait bir fikir değil.
tekrar ediyorum sokağa çıkma yasağı gelecek mi.
duyan bilen oldu mu.

Cumhurbaskanligi iletişim başkanlığı açıklama yapmış ohal ya da sokağa çıkma yasağı diye söylenti var öyle bi şey yok diye

Sanmıyorum. Maksimum şehirler arası seyahate kısıtlama konulur.

Arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilir mi; virüsün kumaşlarda 9, metal yüzeylerde 12 saat canlı kaldığı söyleniyor. Buna bakarak çamaşır sepetine atılmış kirli bir eşyanın ertesi gün virüs barındırmaması gerek diye düşünüyorum ama çamaşırları yüksek ısıda yıkayın diyorlar, her şey yüksek ısıda yıkanmaz ki, bu konu kafamı karıştırıyor, sizler nasıl yapıyorsunuz çamaşır işini. Bir de montlar var ikide bir yıkanmaz kapalı portmantom var oraya asıyorum 9 saat sonra yine de bir sıkıntı olur mu acaba?

Havale durumu varsa tabibki verilebilir. 38 yüksek ates sayilmadigindan vermiyorum ben. Suan iyi zaten cok sukur. Hem gribi yeni atlatiyor hem dis cikariyor.

Benim oglum atesli havale gecirdi doktorlar 38 de şurup vermeye basla demisti. 38 ates sayiliyor. Insallah atesleri yükselmezde ilaca gerek kalmaz

Benim oglum atesli havale gecirdi doktorlar 38 de şurup vermeye basla demisti. 38 ates sayiliyor. Insallah atesleri yükselmezde ilaca gerek kalmaz
Ates sayiliyor. Yuksek ates sayilmiyor. 38 derece atesi ilik dusla falan kontrol altina alabiliyorum. Soguk kompres yapiyorum. Ama 38.5i asip 39a dogru giderse o zaman ilac veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…