Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
keske dovseydiniz pislik insanlar ya

canım benim seni anlıyorum. sakin ol.
6 ay çok uzun bir süre. durum şimdiki gibi olmaz o zamana çok şey değişir emin ol. zaten böyle bu tarz bulaşıcı salgın durumlarında 2-3 ay içinde kontrol altına alınmak durumundadır. merak etme sen.

keske dovseydiniz pislik insanlar ya

Bagirdim terbiyesiz tv de mi izlemiyorsun birde genc olucaksin dedim.kosa koşa karsiya gecti. Ya millet patir patir ölüyor tamam panik yapmayinda bu tv de ki haberler yalan virüs falan yok diyen akrabalarim var.

Şimdiden bu kadar strese girme daha 3 aylık hamilesin 6 aya kadar korona falan kalmaz inşallah, bir iki haftaya doğurucam hastalığın en kritik dönemi ama hiç stres yapmıyorum herşey olacağına varır, karamsarlığa gerek yok

Bagirdim terbiyesiz tv de mi izlemiyorsun birde genc olucaksin dedim.kosa koşa karsiya gecti. Ya millet patir patir ölüyor tamam panik yapmayinda bu tv de ki haberler yalan virüs falan yok diyen akrabalarim var.
of asla ciddiye almiyorlar biz kendimizi korusak evden illa biri calisiyor ve disari cikiyor ne yapacagiz ya neden buna bi care bulunmuyor illa virus kapanlarin olmesimi gerekli

ben bir sey sormak istiyorum 10-12 yas cocugu olan hanimlar evde cocuklari nasil oyaliyorsunuz? kardesim inanilmaz huysuzlaniyor yaninda annesi veya babam olmadigi icin. eline oylece tablet veremiyorum. kitap okumak, film izlemek, spor yapmak, yemek yapmak haric onerisi olan var mi? puzzle vs hepsini tukettik.

of asla ciddiye almiyorlar biz kendimizi korusak evden illa biri calisiyor ve disari cikiyor ne yapacagiz ya neden buna bi care bulunmuyor illa virus kapanlarin olmesimi gerekli

Bende ne yapacagimi sasirdim esim işe gidiyor.aksam montunu bile yıkıyorum. Herkese mutfak havlusu ayarladim el silmek icin günde 2 kere yeniliyorum. Aksam esim eve geliyor ayakkabisini ayakkabiliga koyuyor mecburen. Mini cöp Poseti aldim marketten bol bol gelince posete koyup ayakkabiliga koyuyor. Banyoya gidene kadar halilara basiyor. Paranoya oldum acaba halilari kaldirip kilim mi sersem heryere en azindan gün asiri makinaya atarim

Ben 2,5 yasindaki oglumu bile zor oyaliyorum. Aksi gibi iki gundur park diye tutturdu. Cizgi film aciyorum, surekli oyun oyun olmuyor.

Sinirlerim bozuldu yemin ederim.
Hayır bu düşüncesizler yüzünden hasta olucaz.
Ben 3 aylık hamileyim, hiç bir ilaç tedavisi bana uygulanamayacak hamileligimden dolayı bunun yanında ciddi rahatsızlıklarım var.
Ölmeyi geçtim. Bu zihniyet perişan edecek bizi.
Ben ölürsem 11 aylık bebegim var. Ben ölürsem kimse bakmaz bir Allah'ın kulu bakmaz. Kapımızı açmazlar.
Perişan edicekler insanları, insan olan insanları.
Valla ben ölürsem evladımda ölsün benimle.
Ben duygusallıktan yazmıyorum inanın bu nasıl bı pervasızlıktır.
Cumartesi gunu komşum yardıma ihtiyacın varmı diye yazmış ki gerçekten vardı çok çok çok zorlanıyorum hamilelikten dolayı kusuyorum, halsizlik klasik gebe durumları.
Hayır ihtiyacım yok neden evdesin dedim.
Demez mi gribim iş yerinden eve gönderdiler. Şok oldum iyi ki gelme dedim.
İnsan dünyada böyle bı durum varken önce gribim o yüzden evdeyim bı şeye ihtiyacın var mı der....
Krize girdim ya gel deseydim sormadan hiç birşey... Ve gelseydi diye...

Benim eşim de her gün işe gidiyor. Montunu arabada bırakıyor, kıyafetleri de hemen sepete ya da makinaya attırıp duşa yolluyorum. Daha napabiliriz ki. Çorabından geçmez herhalde ya virüs

evi en az 2 kere havalandırın diyorlar bide havlu yerine havlu kagit kullanmak gerekli en azindan disaridan ilk geldiginde havlu kullanılmasın boylede cevreye zarar ama ne yapalım of cidden delirmemek elde değil her sey belirsiz ve bu insani cok yoruyor mental olarak en azindan beni

Çeşitli etkinlik oyunları var
Biz dil çubuklarını mandalları boyatıp onları slikonla yapıştırıyorduk
Kesip biçmeye meraklıysa resim kolaj çalışması yapabilirsiniz
Mandalalar var onun yaşına uygun birini boyatabilirsiniz
Temizlik yaptırın eline toz bezi verin

esiniz yanınızda degil mi oncelikli olarak psikolojinizi iyi tutmaya calisin hamilesiniz evet sizin icin daha zor hem bir can tasiyorsunuz hemde kucuk yavrunuz var stres yapmama calisin ve iyi beslenin tabi ki hijyen ilk kural ama online market alisverisi falan yapabilecek yerdemisiniz onlara yonelin

Kurallara uymayanların polislerin yüzüne tükürecek kadar umarsız cahillerin hakkı yok tabiki. Ya tükürende virüs varsa o masumun suçu ne? Dikkat edenler de var ama dikkat etmeyip sağda solda eğlenen çok kişi oldu geçti borun pazarı.

bahsettiginiz o kesip bicme islerine bir bakayim cok tesekkur ederim. kardesim yurt disindan geldiginden beri babami bir kez gorebildi sadece, annesini hic gormedi. icten ice huzursuz hissettigini anliyorum ama yapacak bir seyim de yok ki iste. normalde olsa 2 saatten fazla ilgilenemezdim yaklasik 4 gundur bas basayiz.

Çok dikkat ediyoruz. Dışarı çıkmıyoruz.
Burda herkesin yazdığı gibi önlemler aldık alıcaz da.
Ama şu korunmayan insanlar yüzünden ne gelecekse başımıza gelecek.
Adam gülüyor ya böyle bişey var mı!!!
İnanın duygusallıktan yazmıyorum.
Nasıl bı zihniyettir bunlardakiler.

Hayır komsuma iyice şok oldum.

Ah sormayın onlar da bizim evlatlarımız, karı koca çalışıyoruz biz de , soyunup dökünmeden sevmiyoruz, öpmüyoruz hatta hiç öpmüyoruz nerdeyse ; ama ben de çok tedirginim.

Aynı şeyden bahsetmiyoruz bade, halihazırda ülkeye giriş yapmış da karantinaya uymayanlarla yurtdışından vatanına dönmeye çalışanlar aynı kişiler değil. Neden geliyorlar demek manasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…