keske dovseydiniz pislik insanlar yaZaten insanlar gerekeni yapsa hersey hallolucakta. Hala inanmayan var. Sabah 20 li yaslarda genc bir cocuk ayagimin dibine tükürdü alican eline sopayi kafasini gözünü dagican 2 ay kadar once oglum domuz gribi oldu banada bulasti 1ay ne market ne banka kapi disari cikmadim kimsenin günahina girmedim.
keske dovseydiniz pislik insanlar ya
of asla ciddiye almiyorlar biz kendimizi korusak evden illa biri calisiyor ve disari cikiyor ne yapacagiz ya neden buna bi care bulunmuyor illa virus kapanlarin olmesimi gerekliBagirdim terbiyesiz tv de mi izlemiyorsun birde genc olucaksin dedim.kosa koşa karsiya gecti. Ya millet patir patir ölüyor tamam panik yapmayinda bu tv de ki haberler yalan virüs falan yok diyen akrabalarim var.
of asla ciddiye almiyorlar biz kendimizi korusak evden illa biri calisiyor ve disari cikiyor ne yapacagiz ya neden buna bi care bulunmuyor illa virus kapanlarin olmesimi gerekli
Ben 2,5 yasindaki oglumu bile zor oyaliyorum. Aksi gibi iki gundur park diye tutturdu. Cizgi film aciyorum, surekli oyun oyun olmuyor.ben bir sey sormak istiyorum 10-12 yas cocugu olan hanimlar evde cocuklari nasil oyaliyorsunuz? kardesim inanilmaz huysuzlaniyor yaninda annesi veya babam olmadigi icin. eline oylece tablet veremiyorum. kitap okumak, film izlemek, spor yapmak, yemek yapmak haric onerisi olan var mi? puzzle vs hepsini tukettik.
Sinirlerim bozuldu yemin ederim.Off benzerini eşim anlattı. Yanında dip dibe çalıştığı kişi "pazar sinemaya gitim 4 kişi vardı ohhh mis gibi film izledim" demiş. O küçük beyinli için bile inşallah virüse maruz kalmamıştır temmenisinde bulunuyorum dolaylı olarak eşime bulaştırma ihtimalinden.
Benim eşim de her gün işe gidiyor. Montunu arabada bırakıyor, kıyafetleri de hemen sepete ya da makinaya attırıp duşa yolluyorum. Daha napabiliriz ki. Çorabından geçmez herhalde ya virüsBende ne yapacagimi sasirdim esim işe gidiyor.aksam montunu bile yıkıyorum. Herkese mutfak havlusu ayarladim el silmek icin günde 2 kere yeniliyorum. Aksam esim eve geliyor ayakkabisini ayakkabiliga koyuyor mecburen. Mini cöp Poseti aldim marketten bol bol gelince posete koyup ayakkabiliga koyuyor. Banyoya gidene kadar halilara basiyor. Paranoya oldum acaba halilari kaldirip kilim mi sersem heryere en azindan gün asiri makinaya atarim
evi en az 2 kere havalandırın diyorlar bide havlu yerine havlu kagit kullanmak gerekli en azindan disaridan ilk geldiginde havlu kullanılmasın boylede cevreye zarar ama ne yapalım of cidden delirmemek elde değil her sey belirsiz ve bu insani cok yoruyor mental olarak en azindan beniBende ne yapacagimi sasirdim esim işe gidiyor.aksam montunu bile yıkıyorum. Herkese mutfak havlusu ayarladim el silmek icin günde 2 kere yeniliyorum. Aksam esim eve geliyor ayakkabisini ayakkabiliga koyuyor mecburen. Mini cöp Poseti aldim marketten bol bol gelince posete koyup ayakkabiliga koyuyor. Banyoya gidene kadar halilara basiyor. Paranoya oldum acaba halilari kaldirip kilim mi sersem heryere en azindan gün asiri makinaya atarim
Çeşitli etkinlik oyunları varben bir sey sormak istiyorum 10-12 yas cocugu olan hanimlar evde cocuklari nasil oyaliyorsunuz? kardesim inanilmaz huysuzlaniyor yaninda annesi veya babam olmadigi icin. eline oylece tablet veremiyorum. kitap okumak, film izlemek, spor yapmak, yemek yapmak haric onerisi olan var mi? puzzle vs hepsini tukettik.
Bana bişey olmazcılar olmaz mı? Dolu.Hala var mı avmye gidip gezenler yahu. Benim yakın çevremde olmadığı için bittiler sanıyordum. Keşke eğlencede görüldükleri anda yaka paça götürülseler.
esiniz yanınızda degil mi oncelikli olarak psikolojinizi iyi tutmaya calisin hamilesiniz evet sizin icin daha zor hem bir can tasiyorsunuz hemde kucuk yavrunuz var stres yapmama calisin ve iyi beslenin tabi ki hijyen ilk kural ama online market alisverisi falan yapabilecek yerdemisiniz onlara yonelinSinirlerim bozuldu yemin ederim.
Hayır bu düşüncesizler yüzünden hasta olucaz.
Ben 3 aylık hamileyim, hiç bir ilaç tedavisi bana uygulanamayacak hamileligimden dolayı bunun yanında ciddi rahatsızlıklarım var.
Ölmeyi geçtim. Bu zihniyet perişan edecek bizi.
Ben ölürsem 11 aylık bebegim var. Ben ölürsem kimse bakmaz bir Allah'ın kulu bakmaz. Kapımızı açmazlar.
Perişan edicekler insanları, insan olan insanları.
Valla ben ölürsem evladımda ölsün benimle.
Ben duygusallıktan yazmıyorum inanın bu nasıl bı pervasızlıktır.
Cumartesi gunu komşum yardıma ihtiyacın varmı diye yazmış ki gerçekten vardı çok çok çok zorlanıyorum hamilelikten dolayı kusuyorum, halsizlik klasik gebe durumları.
Hayır ihtiyacım yok neden evdesin dedim.
Demez mi gribim iş yerinden eve gönderdiler. Şok oldum iyi ki gelme dedim.
İnsan dünyada böyle bı durum varken önce gribim o yüzden evdeyim bı şeye ihtiyacın var mı der....
Krize girdim ya gel deseydim sormadan hiç birşey... Ve gelseydi diye...
Kurallara uymayanların polislerin yüzüne tükürecek kadar umarsız cahillerin hakkı yok tabiki. Ya tükürende virüs varsa o masumun suçu ne? Dikkat edenler de var ama dikkat etmeyip sağda solda eğlenen çok kişi oldu geçti borun pazarı.Neden gelmesinler arkadaşlar ne ilgisi var beğenmekle beğenmemekle? Eğitim, iş veya seyahat sebebiyle yurtdışına çıkmış daha sonra uçuşları iptal edilince orada mahsur kalan TC vatandaşları onlar, ülkelerine dönmeye hakları yok mu? Herkes tedirgin herkes korkuyor. Evinde, yuvasında olmak istiyor. Kontrollü olduktan sonra sıkıntı çıkmaz merak etmeyin.
Çeşitli etkinlik oyunları var
Biz dil çubuklarını mandalları boyatıp onları slikonla yapıştırıyorduk
Kesip biçmeye meraklıysa resim kolaj çalışması yapabilirsiniz
Mandalalar var onun yaşına uygun birini boyatabilirsiniz
Temizlik yaptırın eline toz bezi verin
Çok dikkat ediyoruz. Dışarı çıkmıyoruz.esiniz yanınızda degil mi oncelikli olarak psikolojinizi iyi tutmaya calisin hamilesiniz evet sizin icin daha zor hem bir can tasiyorsunuz hemde kucuk yavrunuz var stres yapmama calisin ve iyi beslenin tabi ki hijyen ilk kural ama online market alisverisi falan yapabilecek yerdemisiniz onlara yonelin
Ah sormayın onlar da bizim evlatlarımız, karı koca çalışıyoruz biz de , soyunup dökünmeden sevmiyoruz, öpmüyoruz hatta hiç öpmüyoruz nerdeyse ; ama ben de çok tedirginim.Psikolojim bozuldu resmen
Sokağa çıkma yasağı gelse mutlu olacak moddayım
Eşim işe gidiyor her gün, olabildiğince dikkat ediyor ama sonuçta insan içine karışıyor, eve gelince soyunup dökünüp duş alıp, dişlerini fırçalıyor, kolonyalanıp beni öyle öpüyor, dün akşam seni ürkütüyorsam ayrı yatalım dedi, içim cız etti, sarıldım sımsıkı , elimizden geleni yapıyoruz kalanı Allah'a emanet, kimseye gidip gelmiyorum kardeşlerim dahil ama eşime kıyamıyorum. Konuşuyoruz bazen bir şey olursa ne yapacağız, evimizde kedimiz var, hastaneye falan yatmak zorunda kalırsak ona kim bakacak, nasıl olacak.... canım sıkılıyor artık....
Aynı şeyden bahsetmiyoruz bade, halihazırda ülkeye giriş yapmış da karantinaya uymayanlarla yurtdışından vatanına dönmeye çalışanlar aynı kişiler değil. Neden geliyorlar demek manasız.Kurallara uymayanların polislerin yüzüne tükürecek kadar umarsız cahillerin hakkı yok tabiki. Ya tükürende virüs varsa o masumun suçu ne? Dikkat edenler de var ama dikkat etmeyip sağda solda eğlenen çok kişi oldu geçti borun pazarı.
Adam uyusa ne uyumasa ne, iş ne kadar ilerlese de zaten görüşemeyeceğiz ki ?Dur bakalım karantina ayağına benimkine yürürüm ben de.
"Cnm naptın sıkılıyor musun karantinada?
Uyudun mu?
Ben uyumadım da"