- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
Ah sormayın ya burada da yazdım, bizimle aynı binada çalışan adam yurtdışından yeni gelen kuzenleri ile görüşüp gelmiş , bir de ne olcak yeaaa diye gevşek gevşek konuşuyor.Kaç kişi görev yapıyor binada umrunda değil.Sinir küpü oldum sabahtan beri.Çok dikkat ediyoruz. Dışarı çıkmıyoruz.
Burda herkesin yazdığı gibi önlemler aldık alıcaz da.
Ama şu korunmayan insanlar yüzünden ne gelecekse başımıza gelecek.
Adam gülüyor ya böyle bişey var mı!!!
İnanın duygusallıktan yazmıyorum.
Nasıl bı zihniyettir bunlardakiler.
Hayır komsuma iyice şok oldum.
Ünlüler karantina altında değil, karantina ile gönüllü izolasyonu birbiriyle karıştırıyosunuz.Az önce adalet bakani duyurdu Karantinaya uymamak suçtur ve cezalandırılacak tır diye belki ünlülere ceza yağacak
Olsun ayol önyazışma yapılır görüşene kadar, ilgi canlı tutulurAdam uyusa ne uyumasa ne, iş ne kadar ilerlese de zaten görüşemeyeceğiz ki ?
Kurallara uyan ve hakeden kişilere kapılar sonsuz açık zaten bunu belirtmeme gerek yok dimi kuzum bir sağlıkçı olarak en son düşüneceğim şey olur gelmesinler kalsınlar demek. Beni tanımış olmalısın. Benim kızdığım sinirlendiğim şey başka.Aynı şeyden bahsetmiyoruz bade, halihazırda ülkeye giriş yapmış da karantinaya uymayanlarla yurtdışından vatanına dönmeye çalışanlar aynı kişiler değil. Neden geliyorlar demek manasız.
Ah sormayın onlar da bizim evlatlarımız, karı koca çalışıyoruz biz de , soyunup dökünmeden sevmiyoruz, öpmüyoruz hatta hiç öpmüyoruz nerdeyse ; ama ben de çok tedirginim.
ben bir sey sormak istiyorum 10-12 yas cocugu olan hanimlar evde cocuklari nasil oyaliyorsunuz? kardesim inanilmaz huysuzlaniyor yaninda annesi veya babam olmadigi icin. eline oylece tablet veremiyorum. kitap okumak, film izlemek, spor yapmak, yemek yapmak haric onerisi olan var mi? puzzle vs hepsini tukettik.
İnşallah onlarada gelir bu sorumsuzluklarina şu anda Dr randevu lari bile iptal annem diyabet çok yükselirse telefon edin dedi diyabet birimiÜnlüler karantina altında değil, karantina ile gönüllü izolasyonu birbiriyle karıştırıyosunuz.
O konuda da çok haklısınız , benim de normalde tatilde vs erkek kardeşim bakar kedimize evlerimiz çok yakın, ama dediğiniz gibi karantina durumu olursa gelemezler , ben de çok düşünüyorum acaba onu da alırlar mı ne yaparlar diye.Allah hepimize sağlık versin inşallah, şu zor günleri bir an önce atlatırız umarım.Hayvanlar için bir tehlike olmadığı konusunda bizi bilgilendirdi buradaki veteriner arkadaşımız ama benim korkum, hastalanırsak, hastaneye yatma durumumuz olursa ve ya ölecek olursak ona kim bakacak, kim yetişip alacak, öyle bir enfekte durumu olursa evimize kimse girmez kuzum ne yapacak , bu konuda alacak önlemim yok, başka bir durum olsa kardeşimde anahtarım var aynı sitede oturuyoruz uğrar bakar ama hastalık olursa o da gelemez. Aklıma bin türlü senaryo geliyor, birimiz kapar birimiz sağlam kalırsak ne olur, hastane durumu olursa ne olur, eşim canımın içi adama bakınca gözlerim doluyor bazen, Rabbim kimseyi böyle sınamasın
Umarım İtalya gibi olmayız.Ah sormayın ya burada da yazdım, bizimle aynı binada çalışan adam yurtdışından yeni gelen kuzenleri ile görüşüp gelmiş , bir de ne olcak yeaaa diye gevşek gevşek konuşuyor.Kaç kişi görev yapıyor binada umrunda değil.Sinir küpü oldum sabahtan beri.
allah korusun ya okurken bile ağladım suan ya benimde kucuk yavrusum var ve asla kafesteyken yemek yemiyor bile ne yapacagiz allahim kafamda milyon senaryo dönüyorHayvanlar için bir tehlike olmadığı konusunda bizi bilgilendirdi buradaki veteriner arkadaşımız ama benim korkum, hastalanırsak, hastaneye yatma durumumuz olursa ve ya ölecek olursak ona kim bakacak, kim yetişip alacak, öyle bir enfekte durumu olursa evimize kimse girmez kuzum ne yapacak , bu konuda alacak önlemim yok, başka bir durum olsa kardeşimde anahtarım var aynı sitede oturuyoruz uğrar bakar ama hastalık olursa o da gelemez. Aklıma bin türlü senaryo geliyor, birimiz kapar birimiz sağlam kalırsak ne olur, hastane durumu olursa ne olur, eşim canımın içi adama bakınca gözlerim doluyor bazen, Rabbim kimseyi böyle sınamasın
İnsanlar yansıtma yapıyor asıl onlar yapıyor da sana diyorlarBana stres yapiyorsun zaten hastasin düsünme diyen teyzemi aradim biraz once enistem cikti telefona evi sirkeli suyla siliyor halilari bahceye atmis kafayi yedi galiba diyordu.
O konuda da çok haklısınız , benim de normalde tatilde vs erkek kardeşim bakar kedimize evlerimiz çok yakın, ama dediğiniz gibi karantina durumu olursa gelemezler , ben de çok düşünüyorum acaba onu da alırlar mı ne yaparlar diye.Allah hepimize sağlık versin inşallah, şu zor günleri bir an önce atlatırız umarım.
Bizde bir sürü akıl oyunları dediğimiz kutu oyunlarindan var.ben bir sey sormak istiyorum 10-12 yas cocugu olan hanimlar evde cocuklari nasil oyaliyorsunuz? kardesim inanilmaz huysuzlaniyor yaninda annesi veya babam olmadigi icin. eline oylece tablet veremiyorum. kitap okumak, film izlemek, spor yapmak, yemek yapmak haric onerisi olan var mi? puzzle vs hepsini tukettik.
Sormayın, kendim için gram korkum yok, tek derdim öyle bir şey olursa çocuklara ne olur.Hayvanlara nasıl bir prosedür uygulandığını bilmiyorum
Muhtemelen barınağa alırlar ama benim kızım ölür orada, hiç bir şey olmasa korkudan ölür
Yeminle ruhum daralıyor, ilk başlarda bu kadar değildim, şimdi avazım çıktığı kadar çığlık atasım var, Rabbime sığındım kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin inş
İnsanlar yansıtma yapıyor asıl onlar yapıyor da sana diyorlar
Bizde bir sürü akıl oyunları dediğimiz kutu oyunlarindan var.
Normal zamanlarda da onlarla oyaliyorum.
İnternetten alabilecekseniz yazayım birkaç tane ama en erken iki günde gelir zaten.
Onun dışında iki günde bir yeni tarif denemeye karar verdik.
Evi düzenliyoruz birlikte.
Bazen çok sıkılıyorlar, kavga ediyorlar biri 11 biri 5 yaşında.
Bazen de güzel oynuyorlar.
Arada tablet, film derken akşam oluyor.
Tek olsa heralde oyalamak daha zor olurdu.
Virüs her sene mutasyona uğruyor ama A B C virüsleri yer yüzünden silinmiyor. Aşı olmak en azından önceki tiplere karşı korur sizi. Yeni çıkan virüslerden korumaz evet ama hasta olma olasılığınız düşer. Boşa diyemeyiz yani.
Nasip hayırlısı olsun.Buraz once oglum benim kardesim yok keske robot arkadasim olsaydi dedi. Bizde 2.yi cok istedik nasip olnadi. Kardesi olsa belki daha iyi oyalanirdi. Biraz once kapiyi bantliyordu şimdide koliye göz agiz yapmis kafasina gecirmis evi turluyor