Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şu başlığın adını bi düzeltseniz

Benim iki ay var bu konuda çok stresliyim o zamana vaka iyice artar diye düşünmekten son haftama kadar kontrole gitmeyide düşünmüyorum 6 ayda biseyler oturur heralde

6. gün toplam vaka sayısı 47; asıl patlama 15. - 20. günden sonra (yani kuluçka döneminden sonra) olacak diye korkuyorum. Bu insanlar mutlaka birileri ile temas etti. Ne olur yanılıyor olayım.

O değilde siniraki mülteciler içinde önlem alinmali

Bakan istifa ederse bittiğimizin resmi olur. İşini severek ve özverili yapan nadir sağlık bakanlarından kendisi.

Cidden amacı nedir bu tuvalet kağıdı stoğunun, sürekli dolapta tuvalet kağıdının azaldığını gördükçe içime kuşku düşüyor alsa mıydım diye
Çünkü onların tuvaletinde taharet musluğu yok, tuvaletten sonra - özellikle afedersiniz büyük abdest için - silinip çıkıyorlar, ondan lazım.

daha 6 ay var sakin olun
karantina altinda olan ulkelerdede dogumlar oluyor
hatta 3 gun once kuzenim dogum yapti almanyada.
bu tarz durumlar olacagini biliyorlar zaten ona gore bir onlem alinir mutlaka
siz simdilik dogumu degil kendinizi korumayi dusunun.
ilk asi denemeleri yapildi kotu seyleri gormek yerine iyi seyleri gormeye odaklaninca streside azaliyor insanin

Olayı cok güzel özetlemişsiniz tebrik ederim.aşı için bile 1 yıla ihtiyaç var

Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, şu ifadeleri kullandı:

* Bugün 29 yeni tanı kondu.

* Yeni tanı konanlarla birlikte toplam hasta sayımız 47 oldu.

* Son 29 vakanın tamamı doğrudan veya dolaylı olarak ABD, Ortadoğu ve Avrupa temaslıdır, 3'ü Umreden döndü.

* Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek.

* Tedbirleri sıkı uygulayalım.

Dahada devamı gelecektir bunun.

Bayanlar şimdi size can alıcı bir soru ile geldim
Maske takmamız gerekiyor mu ? Yoksa takmamıza gerek yok mu 2 gündür özellikle bu sabah dikkat ettim koskoca istanbulda sadece 3 kişi gördüm maskeli ve insanlar ona vebalı gibi bakıyordu
Araştırdım bazı uzmanlar hasta okunca veya hastalıktan şüphelendiğiniz kişiyle temas halindeyken maske takın diyor ama bu bana çok saçma geliyor kimin hasta olduğunu nerden bilebiliriz sonuçta bana takmak mantıklı geliyor sizler takıyormusunuz ?

Paniklemeyin lütfen, siz klasik önlemlerini alıp gerisini düşünmemeye çalışın.
Benim hamile olduğum zamanda (Hatırlayanlar olacaktır) Brezilya'da bir salgın vardı sinekten kaynaklı idi sanırım bir sıtma türü. Bilhassa hamileleri ciddi uyarıyorlardı, beyin gelişimi tamamlanmıyordu bebekte, kafa tasları çökük doğuyordu hatta ve sanırım yine karnaval zamanına denk gelmişti, bizim Türklerden de gezmek için mi artık ne ise akın akın gidenler vardı. Zika virüsü müydü? Öyle bir şeydi adı ve salgın yaşanmıştı son 2 yılda.

Bu da geçecek diye ümit ediyorum, siz müsterih olun; stres-panik hali daha fenadır, evinize alacaklarınızı alın, misafir kabul etmeyin, uzatın bacakları keyfinize bakın; 6 aya kadar geçer, gider.

bende anlamadım ki dışarı çıkarken takin deniyor gecen haber de dendi ama hasta olanlar mutlaka taksin deniyor.Ama ya hasta degilsem ve yanimdaki oksururse direk bana gecer maske takarsam bi bariyer olur diye düşünüyorum ama maskeyide uzun saatler takmayacaksin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…