Sosyal medyada coronoyla ilgili provokatif paylaşımları nedeniyle 19 kişi gözaltına alınmış.
Ahmet Çakar'ın da başı belaya girer muhtemelen. Böyle bir şey varsa bile bu duyuru resmi kanallarla yapılır. Umarım belaya da girer açıkçası, bu günlerde böyle panik yaratacak bir şey söylenemez.
Kaçıncı siradayiz bilmiyorum ama bu ülkelere gore hatta Avrupa'nin geneline gire genc nucusumuz oldukca fazla.Biz kaçıncı sıradayız acaba
Katılıyorum size.. sosyal izolasyonu tam olarak sağlayabilirsek nüfusa göre dar bir çevrede kalabilir.. ama sağlayacağımizdan çok emin değilim..
Bir de hastalığın bulaşma hızını düşünürsek yayılma hızı normal..
Ay bilmiyorum bir ay uyutsalar bizi bir ay sonraya uyansak.
aslında oldukça sakindim sabah kızım karnım ağrıyor deyince panik yaptım doktora ihtiyacınız olursa ne yaparız diye..
Ölüm haberleri gelmesi normal tabi bence ölen olduğu sağlık bakanı tarafından halka da açıklanmalı belki insanlar durumun ciddiyetinin farkına varırlar.Daralmamak mümkün değil Allah sonumuzu hayr etsin
Bu gerçekse neden yetkili kişiler bunun açıklamasını yapmadı? Neden üstüne vazife olmadığı halde "doktorluk ve devlet bağlantıları" arkasına sığınıp tvde böyle bir şey söyledi? Halkı paniğe sevk etmek değil mi yaptığı?
Eğer yarın bu 2 ölüm doğrulanırsa da süreçle ilgili güven azalacak mı bilemiyorum.
Eki Görüntüle 2605870
Malesef öngörülen bu...
Benim oglum da dis cikariyor. Atesi bi cikip bi iniyor. Hastanelik isimiz olmaz insallah hicbirimizin.
Benimkiler den biri de ateşli havale geçirdi..kuvezde çok kaldılar.
Şimdi karnı ağrıyor birinin, gaz çıkarıyor.cok yemişti akşam ondan sanırım.dik durunca rahatlıyor.. böyle çok zor Dr a gidemezsin
Çok okuyorum ben de.. tedbir ve dua
Gördüm o Sivas’ta kileri altalta üst üste hepimizi bu bencillik ve cahillik hasta edecek.Gördünüz mü haberlerde; sivasta ucuz mal satan mağaza açılışında toplu izdiham
Siirt ve gümüşhanede ; maç yasak diye tepeliklerde toplaşıp iZleyenler; semaver, çekirdek, mangal eşliğinde...
inanamıyo insan
Kaçıncı siradayiz bilmiyorum ama bu ülkelere gore hatta Avrupa'nin geneline gire genc nucusumuz oldukca fazla.
Gerçek de olabilir.Asparagas haber olmasını dilemiştir
İndirimi bırak, trilyon verseler “mağazada” o pozisyonda olamam.Gördüm o Sivas’ta kileri altalta üst üste hepimizi bu bencillik ve cahillik hasta edecek.
O mağazanın sahibi tutuklanmalı bence.Gördünüz mü haberlerde; sivasta ucuz mal satan mağaza açılışında toplu izdiham
Siirt ve gümüşhanede ; maç yasak diye tepeliklerde toplaşıp iZleyenler; semaver, çekirdek, mangal eşliğinde...
inanamıyo insan
Bize şaşkınlıktan kafayı yedirtecekler . Spiker de dedi bir işlem şart cidden.O mağazanın sahibi tutuklanmalı bence.
Ya da akıl hastanesine kapatılmalı.
Bazen bazı insanlar başka bir boyutta mı yaşıyor acaba? Diye düşünüyorum.