Ülkemizde diğer ülkeler kadar sıkı denetimler olmadığı için yurtdışı deneyimlerinin pek yol gösterici olacağını düşünmüyorumParis için kullanmıştık. Çok memnun kaldık. Çok güzel,temiz ve rahat bir evdi. Fotoğraflardan hiçbir eksiği yoktu. Zaten evleri airbnb nin kendi fotoğraf ekibi gidip çekiyor bildiğim kadarıyla. Yani herhangi bir sürprizle karşılaşsanızda airbnb her zaman muhattap bulabileceğiniz bir platform.
Ben couchsurfingciyim. Bedavaya beni agirlayip sohbet edip bir de yemek hazirlayacak insanlar dururken bir eve para veremem (en azindan birkac gunluk seyehatlerde)
Ama gezdirdigim bir suru turist günlük ortalama 10 euroya airbnb evlerinde kalıyor. Hostellerden iyidir diye. Hic memnum kalmayan gormedim.
Airbnb olarak evini acan arkadaslarim da var.
Eve gelip fotograflari airbnb ekibinden birileri çekiyormuş . Yani gittiginiz evin resimdekinden farkli cikmasi gibi bir ihtimal yok.
Para odemesi de iki kisi anlasinca hesaba düşüyor diye biliyorum. Yani hem onlardan dolayi evde kalmayip hem paranizin cekilmesiyle de karsi karsiya kalmazsiniz... bence airbnbye bir sans verin . Tek amaci turist kaziklamak olan otelcilerle kendi çapınizda mucadele edin:)
İstanbul Cihangir de bu şekilde kiraladığı bir evi airnbnb ile kiraya veriyordu bir tanıdığım. Oda kuralların çok katı olduğundan bahsediyordu. Para misafir gidene kadar airbnb de kalıyordu sanırım. Eğer onay verilirse herhangi bir sorun olmazsa vs onların hesaba geçiyordu.Ülkemizde diğer ülkeler kadar sıkı denetimler olmadığı için yurtdışı deneyimlerinin pek yol gösterici olacağını düşünmüyorumyine de sağolun
Vay, süpermiş. İstisnası muhakkak olacaktır ama prensipleri hala böyleyse, on numaraİstanbul Cihangir de bu şekilde kiraladığı bir evi airnbnb ile kiraya veriyordu bir tanıdığım. Oda kuralların çok katı olduğundan bahsediyordu. Para misafir gidene kadar airbnb de kalıyordu sanırım. Eğer onay verilirse herhangi bir sorun olmazsa vs onların hesaba geçiyordu.
Hatta İstanbul da terör saldırısı olunca vazgeçmişti gelecek olanlar mecbur para geri iade edildi. Ben bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ama evin yorumlarına dikkat edin yinede.
Otellerde de aynı tehlike var ama. Aynaya bile konabilir kamera. Eşim de aynı şeyden endişe ediyor ama umumi tuvaletler, mağaza kabinleri, oteller vs hepsinde aynı tehlike var sankiValla ben gazatede bazı evlerde gizli kamera bulunduğunu okumuştum..!! Elalemin evi her şey olabilir
Evet yaaa her yerde olabilir... iyice paranoyak olduk zaten bu devirde..!!Otellerde de aynı tehlike var ama. Aynaya bile konabilir kamera. Eşim de aynı şeyden endişe ediyor ama umumi tuvaletler, mağaza kabinleri, oteller vs hepsinde aynı tehlike var sanki
Farklı şehirlerde evi olan kişiler evlerini günlük kiraya veriyor. Bazıları bir odada kendisi kalıyor diğer odaları kiralıyor.oda mı veriyorlar yanı ..nasıl birsey ki bu
Kadikoyde kendi evini airbnb'ye acan arkadasim boyle soylediBu arada Airbnb ‘den gelip fotoğraf çekmiyorlar :/ en azından biz evimizi kendimiz çekip yükledik .
Dipnot: Bu yazı niye böyle koyu oldu bilmiyorum
Muhtemelen böyledir. Kötü yorumdan çok korkarlardı. Sizde tutarsanız umarım iyi geçerVay, süpermiş. İstisnası muhakkak olacaktır ama prensipleri hala böyleyse, on numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?