Türkiye Yasta ....

Şu an 1000 sayısını görünce bir kere daha yıkılıp ağladım. Ben evde bebeğimle otururken onlar orada.... Allahıma çok şükür. Buradan sadece yapabildiğim ağlamak ve dualar etmek.... İnşallah 1000 olmaz Rabbim inşallah.... Bugün röportajlarda elinde bebeğiyle bekleyen genç bir kadın izledim,, gitti yok işte bak canımın yarısı gitti bitti,, dediğinde olduğum yere oturup hıçkıra hıçkıra ağladım.... Allahım sağ çıkarmayı nasib etsin ama bu çok zor bir ihtimal ise kimlikleri bir an önce belirlensin... Çok zor çok...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başbakanın açıklamasına diyorum İpek.Bunlar olağanmış,iş kazasıymış,gazeticileri azarlaması...Bu adam daha ne görmeyi bekliyor ?

Ne kadar soğuk kanlı ve ne kadar renk vermeden konuşmayı başarabilen biri.
Bu konuda onun üstüne siyasetçi tanımıyoruz artık bu tescilli.
Azar kısmına alıştık zaten.

Tamam anlasildi da su soruya kendin cevap bul o zaman bu katliamin sorumlusu kim? Sadece buna cevap senin kendi cevabin ? Hic mi durup dusunmedin bu ulke den kim sorumlu yolda giden adamin kafasina saksi dusup olmedi facia yasandi facia kimi sorumlu tutmaliyiz kendimizi mi? Beni kim yönetiyor sagda solda kim ahkam kesiyo ben tekim her seyi ben istersem yaparim???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla bazı babayiğitler her şeyi yapıyorlar sevgili İpek. 15 yaşında çocuk çıkarıldı, gezmeye mi girmişti acaba oraya? Sonuçta bunlar hep danışıklı dövüş, normalde bir maden işletmesinde 350 ölü de olmaz, her zaman yapılması gereken belli kontroller var bunlar yapılır vs ama röportaj yapılan işçiler maliyetin yüksekliğinden dolayı bunların yapılmadığını söylüyor. Türkiyede artık hiçbir işletme ciddi falan değil. Ben de mühendisim ve bildiğim için konuşuyorum, stajlarda vs gördüklerimden.

Ne kadar soğuk kanlı ve ne kadar renk vermeden konuşmayı başarabilen biri.
Bu konuda onun üstüne siyasetçi tanımıyoruz artık bu tescilli.
Azar kısmına alıştık zaten.

Haber izleyip ağlamayan insan,vicdanı sızlamayan biri varsa yaşamasın ya !

Lanet olsun,gözyaşlarımı tutamıyorum.

MELİKE DOĞRU:soma holdingin patroniçesi akepe manisa meclis üyesi
AZİZ GÜNAL:2009'da başlayan kömür dağıtma kampanyalarının mucidi akepe manisa meclis üyesi

Canım meclis üyelerinin hepsi böyle, onun için meclis üyesi oluyorlar zaten, ihaleleri ucuza kapatmak, değersiz arsaları ucuz ucuz alıp sonra orayı imara açıp yol geçirtip değerlendirmek için. Ali Ağaoğlu da meclis üyeliğinden çıkma diye biliyorum.

Nasıl Çinle kıyaslıyoruz ki kendimizi ya da 100 yıl öncesinden örnekler veriyoruz. Gelişmiş ülkelerin 100 yıl öncesinden geliyoruz diye sevinmeli miyiz yani? Ben anlamıyorum çok mu zor ihmal var ve gereken cezalar verilecek demek. Kim buna işin doğası der. Ya buna nasıl işin doğası dersin. Yapmayın etmeyin Allah sorar. O sorguyu nasıl vericez biz???

Bu kadar belaya hala akıllanmadık ya...Allah daha büyüklerini verse hak.

körü körüne politikacılara hayranlık duyulması garip..
benim için öncelik halkın iyiliği mesela büyükbabam bile ecevite oy veriridi..babamda..işçilerin hakkını savunduğu için..bir genel af çıkardı çok insanı mağdur etti nasıl bir lider çok yönlü düşünmeyip genel af çıkarabilir..halka gelecek zararı düşünemez..
herkez çok yönlü düşünse önemli olan halk olmalı sadece ülkemizin vatandaşlarının çıkarı..

Ben o kısmı kaçırdım sanırım. Kutuplaşma nereden nereye vardı?

Troll diyebileceğimiz bir üye her konuda olayı çok değişik yerlere çekiyor ve sürekli kendi kendine yazışıyor. Birileri açıklama yapıyor fakat iki dakika sonra o açıklamaları görmemiş gibi "hu hu orda mısınız" falan yazıyor. Ajan olduğundan şüphelenmeye başladım

Chelzy oradan gerçek haberleri veriyordu medyaya falan güvenmiyorum ben

Gelse tekrar haber verse keşke. Şu saat oldu hala net bir şey yok

Siz böyle yazınca Bakara suresi (makara değil yanlış anlaşılmasın) Bakara suresi 18.ayet geldi aklıma

Summun bukmun ‘umyun fehum lâ yerci’ûn(e),,,, yani ,,onlar, sağır, dilsiz, kördürler; ve (artık) geriye dönemezler.

Herkes üzülüyor burası kesin.. herkes hangi kimlikteyse bir kenara bırakıp üzülüyor, yanıyor.. keşke olmasaydı.
Ancak demeyeyim dedim ama dayanacak gibi değilim..
Kimin elinde kesin yasal dayanaklar var da 4TL/saat çalıştırılıyor işçiler deniyor. Sigortasız deniyor.
Sabah bir arkadaş yazdı kendi iş yerinde 2 tane 17 yaşında çalışan varmış denetleme zamanı ortadan kaybediliyormuş.
a.) Ssk ları ödeniyorsa zaten ortadan ışınlatsan aya yine çıkar ortaya.
b.) Hem ssk lar ödenmiyor hem 17 yaşında duble suçlu çalıştıran..
Ayrıca kurumsal bir yermiş..
Peki bunu yazan???
Hiç suçu yok mu? Bilip de susuyor? Yarın iş kazası olsa bu maden ocağında ölen 15 yaşındaki çocuktan farkı ne?
O zaman üzülmeyecek mi?
Madem çevrenizde gerçekten bu tür çalışanlar var. Şikayet edin arkadaşlar. Yemekte sizin de tuzunuz olsun.

Küba, Bolivya ve Venezuela'da maden işçileri, Soma katliamından dolayı 1 günlük iş bırakma ve 3 günlük YAS kararı aldılar.

3 dakika iş bırakma kararı alanlar utanır mısınız acaba ?...

herkesmi aynı şeyi düşünüyor ya

bravo suan bile siyaset konusabilenlere
bugazim dugumleniyo,goz yaslarimi tutamiyorum oturdugum yerden kalkamiyorum cakildim kaldim cok zor cok
allahim bize bu acilari yasatanlardan, sen hesap sor rabbim buyuksun
ates dustugu yeri yakar yakinlarina sabirlar diliyorum.

demekki o dagitilan komurler bedava degilmis!

Son düzenleme:

O çocuk gerçekten 15 yaşındaysa yani diyecek bir şey yok gerçekten..
Herkes suçlu.. bu çocuğun sosyal güvencesi de yok o zaman??
Çalıştıran? Adam kıtlığı mı var?? Neden 15 yaşındaki çocuk.
İnşallah doğru değildir. Yoksa taş üstünde taş kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…