AK Parti'den önce 1 günde işinizi bitirebiliyor muydunuz?!
Ben yeni evliydim ve eşimde hebatitB vardı.Benimde hebatitB var mı yok mu, diye bakılması için tahlil olmam gerekiyordu. Yoksa şayet, koruyucu aşı olmam gerekti ve ben sırf bu hastalığın teşhisi için 2 gün hastanede süründüm.
Önceden, saat 10 olduğunda laboratuvar kapanırdı ve bir gün sonra sırf kan vermek için, tekrar hastane yollarında sürünürdün.
Ben hamileyken 40 gün kanamam oldu ve ultrason için bana 7 ay sonrasına gün verildi
Peki şimdi öyle mi? Her kadın doğumcunun odasında ultrason cihazı mevcut ve her gittigin de, ultrasonla muayene olabiliyorsun.
Görmek isteyenler bu gerçekleri görür ve İnkar etmez edemez!!!...
Gerçeklere gözlerini ve kulaklarını kapamak isteyene de, gerçekleri ne kadar göstersen de bir şey ifade etmez çünkü onlar Kördürler göremezler! Sağırdırlar duyamazlar!
Mune sizi Dogunun incisi Gaziantep'e davet edelim
Cuma günü devlet hastanesine gittim.Araştırma hastanesine sevk etti.Ben eve geldim ve 2 gün sonrası için yani pazartesi'ye randevu aldım.Hastaneye gittiğim de, 10 dakika beklemeden muayanemi oldum.Tahlillerim oldu.
Bizler 1 gün sonrasına bile, randevu alabiliyoruz ve sıkıntı yaşamıyoruz.Randevu almayanlar ise, sabah 8'de gelip, direk sıra alıyorlar. (Tabiki yeterli kontenjan dolunca sıra alamıyorlar o ayrı mevzu
)
Metropol şehrinde oturmanın artı avantajı olduğu kadar, eksi yönleri de vardır.Gülü seven dikenine katlanır diye, boşa dememiş atalarımız. İstanbul,Ankara'da oturanlar da, buna katlanacaklar mecburen
Dünya devleri olan ülkelerde, her şey tıkırın da ve hayat güllük gülistanlık mı sizce?! Her nedense ben, bizdeki kadar muhalefetlik eden bir ikinci ülke daha görmedim maalesef