Türkiye Yasta ....

O kadar güzel anlatmışsınız ki, beş yaşındaki çocuk bile kavrar durumu. Ama weiss size cevap vermeyecek, yazdığınızı anlamaya da çalışmayacak. Boşa yorulmuşsunuz ama örnekleme şekliniz çok yerli yerinde olmuş. Bence bu tip insanlarla tartışmaya girmek vakit kaybı. Onun görüşünün yanlış olduğunu kabullenme ihtimali yok. Kendisi takım tutar gibi parti tutan bir arkadaş. Ben de çok mantıklı şeyler yazdım başka konularda ama okuma gereği bile duymuyor kendine verilen cevapları işine gelmiyorsa.

Birazdan yine huuu huuuuu ordamısınız alın size içi boş önerge diye yorum yazar..

'Bunlar olağan şeyler, 1862'de de olduydu'

arkadaş ben bu mantığı anlamıyorum ! sene 2014.. hiç mi türkiye gelişmedi. hiçmi ilerlemedi..teknoloji hiçmi kullanılmadı.
yapılan hatalardan ders alınmadı mı.. insan a değer artmadımı.. hedef 2023 diyorsunuz tayip erdoğan.. bu sürece yapacağınız 3. 4. köprüleri heycanla bekliyoruz..

Son düzenleme:
Soma'dan sıcak bilgiler

Soma faciasında Başbakan Erdoğan ölü sayısını 238 olarak açıkladı. Ancak CHP Manisa Miiletvekili Özgür Özel, sayının350'ye yaklaştığını söyledi.

ULUSAL YAS VAR

Türkiye'de üç günlük yas ilan edilirken, 19 Mayıs törenleri de iptal edildi. Türkiye Futbol Federasyonu, bugün ile yarın yapılacak olan bütün profesyonel ve amatör maçları ertelediğini açıklarken, birçok sanatçı konser organizasyonlarını iptal ettirdi.

CHP'Lİ VEKİL: "ÖLÜ SAYISI 350'YE YAKLAŞIYOR"

Başbakan Erdoğan'ın 238 madencinin hayatını kaybettiğini söylediği facia ile ilgili CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'den ürkütücü bir rakam geldi. Özel, hayatını kaybeden madenci sayısının 350'ye yaklaştığını ifade etti.

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu sosyal medyada, Soma'daki kriz merkezinden son güncellenen kayıp tablosunu paylaştı.
ERDOĞAN'A SOMA'DA ŞOK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Soma Belediyesi'nde son durumu değerlendirdi.Bir grup vatandaş ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Soma Belediyesi çıkışında tepki gösterdi. Vatandaşlar "Hükümet istifa"şeklinde slogan attı.
Başbakan protestolardan dolayı uzun süre aracına binemedi. Daha sonra Başbakan'ın aracı tekmelendi.
bnmf7aqiyaaw2cl.jpg

http://www.odatv.com/n.php?n=madende-yangin-1305141200

Hakket kim demiş saat 4 lira “3 saat çalışıp gideceğim “ diye.
Yani nereden çıkmış bu.
Saatlik adam alma yetkisi kime verilmiş.
Yapmayın nolur maden ocakları ciddi işletmelerdir. Öyle olması lazım aslında… kürek tutmayı bilmeyen adam 3 saatte ancak onu öğrenir.

İş gücü zaten ucuz..zaten işsizlik gırna ama insanlar rahat iş istiyorlar. O yüzden istihdam açığı var. Bir ara maden ocaklarında çalıştırmak için Afrika’dan işçi getirme projeleri vardı. Ama hayata geçmedi. Buna rağmen paravan şirketlerin İran gibi ülkelerden getirdikleri işçiler var. O yüzden ben 18 yaş altı çalıştırma geyiklerine pek inanmıyorum. Oluyorsa da çok küçük işletmelerdir.

canım ben o konuda çok bilgi sahibi değilim yalnız doğudan çok göç aldık son yıllarda onlarda artık iyi bir düzene geçmek istiyor..buradada inşaatlarda,aile boyu çalıştıklarını biliyorum ama..sigortasız sız..günübirlik..

O kadar güzel anlatmışsınız ki, beş yaşındaki çocuk bile kavrar durumu. Ama weiss size cevap vermeyecek, yazdığınızı anlamaya da çalışmayacak. Boşa yorulmuşsunuz ama örnekleme şekliniz çok yerli yerinde olmuş. Bence bu tip insanlarla tartışmaya girmek vakit kaybı. Onun görüşünün yanlış olduğunu kabullenme ihtimali yok. Kendisi takım tutar gibi parti tutan bir arkadaş. Ben de çok mantıklı şeyler yazdım başka konularda ama okuma gereği bile duymuyor kendine verilen cevapları işine gelmiyorsa.

Teşekkür ederim cowgirll. Bir insan anlamak istemezse anlatılamayacağını biliyorum. Lakin onun yazdıklarına dayanarak asıl konuyu tek bir kişinin dahi göz ardı etmemesi için yazıyorum.

Erdoğan bir markete sığınmış diyorlar. tepkilerden dolayı. doğrumu acaba...

Son düzenleme:

arkadaş ben bu mantığı anlamıyorum ! sene 2014.. hiç mi türkiye gelişmedi. hiçmi ilerlemedi..teknoloji hiçmi kullanılmadı.
yapılan hatalardan ders alınmadı mı.. insan a değer artmadımı.. hedef 2023 diyorsunuz tayip erdoğan.. bu sürece yapacağınız 3. 4. köprüleri heycanla bekliyoruz..

ilerlemez olurmu ilerledi zenginler iyice zengin oldu sülalereride ...

Hayır canım metrobüs geldi, duble yol yapıldı ya. Az önce bir video izledim. Adam Soma'da olanlar için yetkilileri eleştiriyor. Ordan biri beğenmiyorsan metrobüsü kullanma diyor. Zihniyet işte..

MELİKE DOĞRU:soma holdingin patroniçesi akepe manisa meclis üyesi
AZİZ GÜNAL:2009'da başlayan kömür dağıtma kampanyalarının mucidi akepe manisa meclis üyesi:ssz:

Son düzenleme:
Erdoğan'a tepki gösteren işçi ve yakınları gözaltına alınıyor @hayattv

Susalım dedim dakikasına kendi koyduğum kuralı kendim bozdum al işte mümkün kılıyorlar mı ki

Bu kadar belaya hala akıllanmadık ya...Allah daha büyüklerini verse hak.

canım ben o konuda çok bilgi sahibi değilim yalnız doğudan çok göç aldık son yıllarda onlarda artık iyi bir düzene geçmek istiyor..buradada inşaatlarda,aile boyu çalıştıklarını biliyorum ama..sigortasız sız..günübirlik..

İnşaatlarda çalışabilir ama devlet denetlemesine tabi olan ve ağır sanayi kabul edilen maden ocaklarında asla çalışamaz. Çok ciddi kanunları ve cezaları var. Aslında inşaatlarda da çalışamaz ama günlük olarak orayı denetlemek daha zordur. Maden ocakları özel kanunlar içerir. Erken emeklilik, özel sağlık sigortası vs vs.
Hiçbir baba yiğidin harcı değildir reşit olmayan birini yerin altına sokmak.

Erdoğan'a tepki gösteren işçi ve yakınları gözaltına alınıyor @hayattv

Susalım dedim dakikasına kendi koyduğum kuralı kendim bozdum al işte mümkün kılıyorlar mı ki

Yok artık

Bu gerçek olamaz ya.

Teşekkür ederim cowgirll. Bir insan anlamak istemezse anlatılamayacağını biliyorum. Lakin onun yazdıklarına dayanarak asıl konuyu tek bir kişinin dahi göz ardı etmemesi için yazıyorum.

En iyisini yapıyorsunuz...Ben ve benim gibi insanlar da sizin gibi mantıklı insanların hala olduğunu görüp içimizi ferahlatıyoruz bi nebze, biraz da olsa ferahlamamız mümkünse tabii

Birazdan yine huuu huuuuu ordamısınız alın size içi boş önerge diye yorum yazar..

Evet ben de bekliyorum. Ama artık onun yazdıklarını okumayıp geçeceğim, böyle acı bir günde bu tip insanlarla muhattap olmamak en iyisi. Acımız bize yeter zaten...

Evet ben de bekliyorum. Ama artık onun yazdıklarını okumayıp geçeceğim, böyle acı bir günde bu tip insanlarla muhattap olmamak en iyisi. Acımız bize yeter zaten...

Ben o kısmı kaçırdım sanırım. Kutuplaşma nereden nereye vardı?

Back