- 10 Mart 2010
- 2.221
- 2.812
- 398
O kadar güzel anlatmışsınız ki, beş yaşındaki çocuk bile kavrar durumu. Ama weiss size cevap vermeyecek, yazdığınızı anlamaya da çalışmayacak. Boşa yorulmuşsunuz ama örnekleme şekliniz çok yerli yerinde olmuş. Bence bu tip insanlarla tartışmaya girmek vakit kaybı. Onun görüşünün yanlış olduğunu kabullenme ihtimali yok. Kendisi takım tutar gibi parti tutan bir arkadaş. Ben de çok mantıklı şeyler yazdım başka konularda ama okuma gereği bile duymuyor kendine verilen cevapları işine gelmiyorsa.
İş gücü zaten ucuz..zaten işsizlik gırna ama insanlar rahat iş istiyorlar. O yüzden istihdam açığı var. Bir ara maden ocaklarında çalıştırmak için Afrika’dan işçi getirme projeleri vardı. Ama hayata geçmedi. Buna rağmen paravan şirketlerin İran gibi ülkelerden getirdikleri işçiler var. O yüzden ben 18 yaş altı çalıştırma geyiklerine pek inanmıyorum. Oluyorsa da çok küçük işletmelerdir.
O kadar güzel anlatmışsınız ki, beş yaşındaki çocuk bile kavrar durumu. Ama weiss size cevap vermeyecek, yazdığınızı anlamaya da çalışmayacak. Boşa yorulmuşsunuz ama örnekleme şekliniz çok yerli yerinde olmuş. Bence bu tip insanlarla tartışmaya girmek vakit kaybı. Onun görüşünün yanlış olduğunu kabullenme ihtimali yok. Kendisi takım tutar gibi parti tutan bir arkadaş. Ben de çok mantıklı şeyler yazdım başka konularda ama okuma gereği bile duymuyor kendine verilen cevapları işine gelmiyorsa.
'Bunlar olağan şeyler, 1862'de de olduydu'
arkadaş ben bu mantığı anlamıyorum ! sene 2014.. hiç mi türkiye gelişmedi. hiçmi ilerlemedi..teknoloji hiçmi kullanılmadı.
yapılan hatalardan ders alınmadı mı.. insan a değer artmadımı.. hedef 2023 diyorsunuz tayip erdoğan.. bu sürece yapacağınız 3. 4. köprüleri heycanla bekliyoruz..
Erdoğan bir markete sığınmış diyorlar. tepkilerden dolayı. doğrumu acaba...
'Bunlar olağan şeyler, 1862'de de olduydu'
arkadaş ben bu mantığı anlamıyorum ! sene 2014.. hiç mi türkiye gelişmedi. hiçmi ilerlemedi..teknoloji hiçmi kullanılmadı.
yapılan hatalardan ders alınmadı mı.. insan a değer artmadımı.. hedef 2023 diyorsunuz tayip erdoğan.. bu sürece yapacağınız 3. 4. köprüleri heycanla bekliyoruz..
Erdoğan'a tepki gösteren işçi ve yakınları gözaltına alınıyor @hayattv
Susalım dedim dakikasına kendi koyduğum kuralı kendim bozdum al işte mümkün kılıyorlar mı ki
canım ben o konuda çok bilgi sahibi değilim yalnız doğudan çok göç aldık son yıllarda onlarda artık iyi bir düzene geçmek istiyor..buradada inşaatlarda,aile boyu çalıştıklarını biliyorum ama..sigortasız sız..günübirlik..
Erdoğan'a tepki gösteren işçi ve yakınları gözaltına alınıyor @hayattv
Susalım dedim dakikasına kendi koyduğum kuralı kendim bozdum al işte mümkün kılıyorlar mı ki
Teşekkür ederim cowgirll. Bir insan anlamak istemezse anlatılamayacağını biliyorum. Lakin onun yazdıklarına dayanarak asıl konuyu tek bir kişinin dahi göz ardı etmemesi için yazıyorum.
kader ne olacak acaba orada
Birazdan yine huuu huuuuu ordamısınız alın size içi boş önerge diye yorum yazar..
Bu kadar belaya hala akıllanmadık ya...Allah daha büyüklerini verse hak.
Evet ben de bekliyorum. Ama artık onun yazdıklarını okumayıp geçeceğim, böyle acı bir günde bu tip insanlarla muhattap olmamak en iyisi. Acımız bize yeter zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?