Türkiye Yasta ....

Chp de önerge verirken kendi çıakrını gözetmiştir. Kılıçdaroğlu ya da milletvekilleri benim babamın oğlu değil. Ben hiçbir siyasetçiye güvenmem. Bize düşen siyasetçilerin ayıplarını örtmek değil ortaya çıkarmaktır.

Birileri burda benim iyice sinirlerimi geriyor. Yeter artık ya. Savunmayın şu adamı. Allah mı o ya. İslamda allahtan başkasına itaat var mı?

Aynen öyle. Nedir bu akp savunması falan. Tabi ki başta kim varsa kabak onun başına patlar. Amaaaan bizim halkımızın ödü kopar başbakanımıza bir şey olmasın. Aman ha. Ne farkeder ben parti olarak bakmıyorum ki. Bir ihmal varsa başbakanın boynunun borcudur bunu ortaya çıkarıp bizleri rahatlatmak. Çıkıp iş kazası diyip sıyrılmak birilerinin de parti uğruna savunmaya geçmesi ne çirkin. Şu an mecliste olan tüm partiler sorumludur bu meseleden zaten. Ama en çok başbakan. Bunda bir anormallik yok.

Kızları da mı çalıştırıyolarmış madende?

yok canım madende değil fabrikada..
tabiiki şu an başta kimse sorumluluk ona ait olur..yapılacak bir şey yok..akp den öncede böyleydi..olay parti olayı değil ....

Hayır yaani biraz önce dua edelim umudumuzu yitirmeyelim Allahtan ümit kesilmez diyorduk hangi ara akp & cehape'ye sıdık yarısına döndü.Eeee hani yas tutuyoduk biraz önce aglıyodukk. Daha 2 saat önce asagıda 300den fazla insan var sayıyoduk ne cabuk unuttuk.
Hepimiz bir kapatalım çenemizi hepimiz.

Chelzy senin aldığın başka haber var mı Soma'dan?

Kaç saattir haber yok:50:

Fox'u izleyin arkadaşlar acının gerçeği orada biz burada ne söylesek boş...

içi boşmuymuş :53: madem içi boştu bir başbakan olarak içini doldursaydında işleme alsaydın..

vefat edenleri kavunların buzhanesine götürülmüş..
tarım la uğraşan gibi buzhane yapmış kavunları için.. ama insanlar için bile bukadar tedbir alınmadı :50:

İnan öyle üzgünüm öyle ağladım öyle dua ettim ki. BU söylediğinizi yeni öğrendim. Yaşarken insan gibi mualeme görmediler bari ölürken görselerdi. Yazık vallahi yazık. :43: :43: :14:

yok canım madende değil fabrikada..
tabiiki şu an başta kimse sorumluluk ona ait olur..yapılacak bir şey yok..akp den öncede böyleydi..olay parti olayı değil ....

He pardon yanlış anlamışım. Hele eskiden hiç sallamıyolardır ki. Kayıt mayıt yok da. Bu devirde böyle şey olması. Elinin kolunu sallayanın ben günlük çalışmaya geldim diyip girmesi. :26:

Esra Erol'u seyrediyorum, normalde hiç seyretmem. Ama geride kalanları izleyin, bakın nasıl yürekler dağlanıyor. Eş yok, abi yok, baba yok, yok yok yok...
Parti yüzünden kırmayın kırılmayın.

Neden Chp önergesi bu kadar tartışılıyor
Soma'da ve daha onlarca madende tedbir alınması için birinin önerge vermesi mi gerek
Bunları denetlemek devletin görevi değil mi ?
Sorumluluklarını yerine getirmeyen firmaları hizaya sokmak devletin işi değil mi ?
Kimin önerdiğinin vs nin önemi ne
Ortada ihmal var, devletten ve firmadan hesap sorulması normal değil mi ?
Bir de insanların acısına tuz basmak, bu ölümlere kader demek ...
İçimiz yanmış, vatandaş olarak ben bunu devlete sormayacağım da kime soracağım ?
Bunun sağcısı, solcusu yok, insanlığı var
Dualarımız onlarla ama içimde bir isyan var elimde değil

Bundan 60 yıl önce iş kanunları diye bir şey yokmuş ki..
İnsanlar zaten yeni kurulan bir düzende bir şeyler yapmaya çalışıyormuş.
Şimdi milyon tane iş kanunu var.
Sabah da burada diyenler oldu işletmelerde ağır sanayide 17 yaşında çocuklar çalıştırılıyormuş. 10 yıldan fazladır bu işin içindeyim kurumsalından, orta ölçeklisine, küçük işletmesine kadar gördüm 17 yaşından küçük çalıştırmak cesaret işi hem de maden ocağında. Bir sürü kanunu var, cezası var. birleri demiş “benim çalıştığım yerde var.” Yani buna izin veren iş veren kadar suçlusun o zaman göz yumduğun için. O zaman buraya gelip de 15 yaşında çocuk nasıl çalıştırılmış diye sorgulayamazsın.

bu hep olucak bence ucuz iş gücü diye 8 yaşındakileri bile çalıştırır gözüdönmüşler..

sürekli ceset çıkarılırken sayı halen 238:50:

somadan haber yapan bir kanal soylermısınız tv yok netten bakıcam...

He pardon yanlış anlamışım. Hele eskiden hiç sallamıyolardır ki. Kayıt mayıt yok da. Bu devirde böyle şey olması. Elinin kolunu sallayanın ben günlük çalışmaya geldim diyip girmesi. :26:

kalablık ve fakir ailelerde oluyor canım....bırak refahlığı sadece karın doyurmak için her türlü çalışıyorlar..

700 den memişmiydi en son burda bir arkadaş paylaşmıştı bir kanal tarafından söylenmiş diye ortada net bir sayı daha yok mu

başbakan 238 dediği için kesin sonuç deniyor ve onunla kaldı işte. eminim ki gerçek sayı asla açıklanmayacak:50:

kalablık ve fakir ailelerde oluyor canım....bırak refahlığı sadece karın doyurmak için her türlü çalışıyorlar..

Evet bir arkadaş yazmış. Saati 4 lira diye. Ben 3 saat çalışıp gidicem diyip girebiliyormuşsun anladığım kadarıyla. 10 lira verirler düz hesap. Al git. Ekmeğini sebzeni alır gidersin işte evine. Bir akşam yemeğin çıkar.. :(

Back