Once kalkip toz aldik valla rezil olmayalim millete diye
Fark 800.000'e çıktı. Kim çalmış görmüş olduk en azından.Ses gelmiyor arkadaşlar, çalmasaymışsalar demek ki fark açılacakmış:))) dua edin belediye seçimlerini iptal etmediniz yoksa belediyeler de elinizden gidecekti.
Bu arkadaş bilir kişi midir? ?
Tebriği çok mu önemli?
Dönen dolaşan bundan tebrik istemiş. .
Suratlari carsamba pazarina donmustu ahahahaa haberin imamoğlunun hiçbir konuşmasını yayınlamama sorunu? halbuki muhteşem konuştu az önce
a haberin imamoğlunun hiçbir konuşmasını yayınlamama sorunu? halbuki muhteşem konuştu az önce
Allah seni valla hiç güleceğim yoktu bayadır kahkaha ile gülmüyordumBu arkadaş bilir kişi midir? ?
Tebriği çok mu önemli?
Bilirkisi olarak neden ilan edeyim. Evet kaçamak cevap verir ama alenen hakaret etmez, feci iktidar yanlısı olarak gorurum ve tabrik isterim . Bunda ne rahatsız etti sizi anlamadım.Bu arkadaş bilir kişi midir? ?
Tebriği çok mu önemli?
bence binali yıldırım kaybettiğine sevindi, adam kesinlikle söylediklerine kendisi bile inanmıyordu, şu an ohh kurtuldum diyordur muhtemelen
inanmıcaksın ama binip giderken yazlığa gidiyor kesin dedimdi
Bence şu an sahibinden.com’da ayvalıkta yazlık filan aratıyor. Çekip gidesi varmış gibi
N nicksiz 'in yerine ben cevap vereyim
Kibar kız, narin kız
Bilirkisi olarak neden ilan edeyim. Evet kaçamak cevap verir ama alenen hakaret etmez, feci iktidar yanlısı olarak gorurum ve tabrik isterim . Bunda ne rahatsız etti sizi anlamadım.
+10000bence binali yıldırım kaybettiğine sevindi, adam kesinlikle söylediklerine kendisi bile inanmıyordu, şu an ohh kurtuldum diyordur muhtemelen