Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Ses gelmiyor arkadaşlar, çalmasaymışsalar demek ki fark açılacakmış:))) dua edin belediye seçimlerini iptal etmediniz yoksa belediyeler de elinizden gidecekti.
Fark 800.000'e çıktı. Kim çalmış görmüş olduk en azından.

imamoğlunun şimdiki konuşmasından dikkatimi çeken iki unsur, 1. demokrasinin tamiri 2. aldatmayacağız, aldanmayacağız ve bonus küçük oğlu

Bu arkadaş bilir kişi midir? ?
Tebriği çok mu önemli?
Dönen dolaşan bundan tebrik istemiş. .
Allah seni valla hiç güleceğim yoktu bayadır kahkaha ile gülmüyordum
Çok kabasın bundan ne demek Lamelifamine ben

Eriyip bittim mi kilo anlamında bunu cok isterdim mesajları yorumlayacak kadar büyümedin mi çen

N nicksiz evet tebrik ettim .Seni bilmem ama bazıları gibi kaba mıyım ben

Bu arkadaş bilir kişi midir? ?
Tebriği çok mu önemli?
Dönen dolaşan bundan tebrik istemiş. .
Bilirkisi olarak neden ilan edeyim. Evet kaçamak cevap verir ama alenen hakaret etmez, feci iktidar yanlısı olarak gorurum ve tabrik isterim . Bunda ne rahatsız etti sizi anlamadım.

N nicksiz 'in yerine ben cevap vereyim Evet hem de çoOK..Şimdi mutlu musun?

Kibar kız, narin kız

Bilirkisi olarak neden ilan edeyim. Evet kaçamak cevap verir ama alenen hakaret etmez, feci iktidar yanlısı olarak gorurum ve tabrik isterim . Bunda ne rahatsız etti sizi anlamadım.

Yok arkadaş sizle güzel konuşmaya gelmiyor
Kacamak cevap degil ince konuşmaya çalışıyorum ama hoş laftan anlamıyorsanız o benim problemim degil
Kendini savunmak için beni gömmeseydin keşke

İktidar degilde Reisci diyelimSon olaylardan ayrı söylüyorum

Yolumdan dönmüş degilim ama mektup ve verilen mesajları kabullenmiyorum .Ve inşaallah bunun arkasında görünenden çok daha farklı birşey vardır.

Ve a haberden ve bazı sosyal medya ak partili gibi görunen sayfalarından kurtulmak gerek .Bu bir temizlik süreci olacak inşaallah

ulasimiz nesin sen komik mibence kabul komik ol güzeldir

Aynaya bakarak mi yazdın cevabı

Ayyyy bide sevimlilik yapmış ama aynanin karsisindan cekilerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…