Kürtleri kimse kullanmaya kalkmamalı. Neymiş Kürt sorunu varmış da mış mış. Ya ben kürdün ben sorunlumuyum ki kürt sorunu deniyor. Ben vergi mi algı mı son kuruşuna kadar veriyorum. Ha verdiğim verginin hesabını sormak da her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi hakkımdır.HDP lilerin oylarını alacağız derken kendi seçmenlerinden oldular. Açılım olur diyenler de gördü artık, halk açılım istemiyor.
Bu hepimizin sevincidir. Ki ben İstanbul da yaşamıyorum. Artık Türkiye Cumhuriyetinde hiç kimse ''Ya taraf olacaksın ya bertaraf olacak'' şeklinde muamele görmeyecek. Ne mutlu ülkemizin vatandaşlarınaVelhasıl siz sizler gibi delirriiz sandınız .Ancak haktan yanayız şükür ki
Son trt yayını ,mektup,tarafsızlık bilmem ne olmadı ,olmayacgi belliydi bu yolu neden izledigini yaptigini anlamadım anlasilacak yeri yönü yoktu zaten....
Biz davadan vazgeçmiş ,yolumuzdan dönmüş degiliz
Eminim ki dokulen yapraklar gelecek bahar için bir temizlik diriliş olacak....
En son yazan @demason
sanırım en cok tebrik ederim olgunlugun için...
Dua et bana dilek dilemeİçten bir şekilde bebek için parayı bulmanızı dilerim.
Bebek yahu mesele, niye samimi olmayayım.Dua et bana dilek dileme
Bende icten bi sekilde.samimiysen iyi bir arkadas es kisaca herseyin olacak kisiyi bulman icin dua ederim
İsteyen çatlasın isteyen patlasınHer şey çok güzel oldu
Yine ilçe seçim kurullarına itirazlar oluyormuş.Yorumların hepsini okuyamadım, yine çaldılar, sonuç içime sinmedi diyen var mi. Tebrik eden oldu mu diye sormuyorum.
Her şey çok güzel olduuuiui
İsteyen çatlasın isteyen patlasınHer şey çok güzel oldu
Çeyrek değil yarım hediye edeyim.Ben sevinmedim ki seçime, siyasetçilerin hepsinden bıktım, usandım.
Yazarım tabii, çeyrek getirecekseniz davetiye de gönderirim....
Kaç para lazım. Allah yardımcın olsun Allah gönlüne göre versin.Ceyregi unut haber falan verme istemem
Ben tüplü bebek yapacam param yok
Sende varsa sen el at
Oynayalım dostumBeraber oynayalim gel
Sendende:).Bizde beraber kutlama yapalım L lamelifAmine 'mO degilde baska yerde mi kutluyosunuz benide çağırın be nerdesiniz
ahhh minnoslar ya
ayy neyse saka bi yana gitmek istiyorum cok isim var
Elif gönlü güzel ablam etiket olmuyor neden bilmem Allah senden razı olsun
Hemen bir soda aç..Hazmetmesi zor olmasıncatlayan patlayan yok yalnız kendi calip kendin oynuyon da
Tebrik edilmemelimiydiYanliz, bunu geçen defada demisti ve oylar 15 gün sayildiktan sonra yine mazbata Imamoglunun elinden haksizca alinmisti. Sebeb sandik görevlileriydi. Üstüne adama iftira attilar oylar çalindi diye. Açiklama olarak Yildirim "ben halk agizi ile dedim onu" demisti.
Üstüne adama Pontus denildi, zillet ittifaki denildi, fetö denildi, terör örgütü ile isbirligi yapan denildi. Erdogan her gün binlerce insana hakaret ederken, Imamoglunun "basit" kelimesini "it" diye kisaltip günlerce medyada gösterdiler.
Yani bu twitler bana hiçbirsey ifade etmiyor. Gerçekleri yansitmiyor. Imamoglunun kazanmasi, bir sinyal olarak çok önemliydi fakat Erdoganin Istanbulu öylesini verecegini sanmiyorum. Zira ilk paragrafta yazdigim gibi, 31 mart seçimindede aynisini söylemisti. "Artik 4 yil boyunca seçim olmaz" demisti. Sonuc 23 haziran seçimleri olmustu.
Bu arada halen dava nasil diyebiliyorsun? Cidden öcalani televizyona çikartanlar ile ayni yolda yürümek istiyormusun? Aynisini Imamoglu yapsaydi, ne derdin? Dava adina daha neler yapilabilir? Hangi pisliklere adim atilabilir söyler misin? Hersey mesrumu kiliniyor adi dava diye?
Kiz Allah seni davul etmesin tas devrindemi yaşıyon o seviyesiz sacma espiri coktan yaptilarHemen bir soda aç..Hazmetmesi zor olmasın
Yok artik abla o kadarda degilSendende:).Bizde beraber kutlama yapalım L lamelifAmine 'm