- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Hadi güle güleNeyse hayden siz sevinin bakalim uslu uslu ben yoruldumişim gücüm var yarın !!
Ne dediğini anlamadım ama.. Bilmukabele..ulasimiz nesin sen komik mi bence kabul komik ol güzeldir
Aynaya bakarak mi yazdın cevabı
Ayyyy bide sevimlilik yapmış ama aynanin karsisindan cekilerek
L lamelifAmine hadi canım hadi sen kendi çıkarı için kanının son damlasına kadar ülkeyi bölmeye çalışan Apo sevdalısı reisini sevmeye devam et. Biz burada demokrasi naraları atacağız. SıkılırsınYok arkadaş sizle güzel konuşmaya gelmiyor
Kacamak cevap degil ince konuşmaya çalışıyorum ama hoş laftan anlamıyorsanız o benim problemim degil
Kendini savunmak için beni gömmeseydin keşke
İktidar degilde Reisci diyelimSon olaylardan ayrı söylüyorum
Yolumdan dönmüş degilim ama mektup ve verilen mesajları kabullenmiyorum .Ve inşaallah bunun arkasında görünenden çok daha farklı birşey vardır.
Ve a haberden ve bazı sosyal medya ak partili gibi görunen sayfalarından kurtulmak gerek .Bu bir temizlik süreci olacak inşaallah
Ablalarin varken sana noluyo sen konusma averL lamelifAmine hadi canım hadi sen kendi çıkarı için kanının son damlasına kadar ülkeyi bölmeye çalışan Apo sevdalısı reisini sevmeye devam et. Biz burada demokrasi naraları atacağız. Sıkılırsın
Sen bu yollardan giderken biz geri gelmiş çay içiyorduk Elif. Ablaların falan tam sizin güruhun lafları aferim biat etmeye devamAblalarin varken sana noluyo sen konusma aver
Senin sus demenle susacağım öyle mi
Ağzı ne söylüyor kalbi ne
Hani kucaklayacaktiniz ki
Ama sen kucaklama
dusuncesi bile irite etti beni
Bide.sesin gelmiyor aşağılardan azıcık bağır
Orasi seni hic ilgilendirmezSen bu yollardan giderken biz geri gelmiş çay içiyorduk Elif. Ablaların falan tam sizin güruhun lafları aferim biat etmeye devam
Aynen budaha baslangic bakalim hersey guzel mi olacak ne olacak evet karsit gorusluyum ama saygili olmayi biliyorum tipki kendj gorusume de saygiyla yakla silmasini bekledigim gibi . Ve gercekten merak ediyorum neler dwgisecek neler olacak insallah gercekten hersey guzel olur ... bu topraklar hepimizinİmamoğlu şimdi konuşuyor dinliyorum. Bunca iftira yalan dolandan sonra bu konuşmasında bile kimseye sataşmıyor kucaklayıcı konuşuyor. Böyle bir siyasetçiye hasret kalmışız resmen.
Bu daha başlangıç.
Değişecek müsterih ol.Aynen budaha baslangic bakalim hersey guzel mi olacak ne olacak evet karsit gorusluyum ama saygili olmayi biliyorum tipki kendj gorusume de saygiyla yakla silmasini bekledigim gibi . Ve gercekten merak ediyorum neler dwgisecek neler olacak insallah gercekten hersey guzel olur ... bu topraklar hepimizin
Sizin İstanbul il ilçe teşkilatlarınızdaki yöneticileriniz istifa mı etmiş?Ablalarin varken sana noluyo sen konusma aver
Senin sus demenle susacağım öyle mi
Ağzı ne söylüyor kalbi ne
Hani kucaklayacaktiniz ki
Ama sen kucaklama
dusuncesi bile irite etti beni
Bide.sesin gelmiyor aşağılardan azıcık bağır
Sizin İstanbul il ilçe teşkilatlarınızdaki yöneticileriniz istifa mı etmiş?
Birinci seçimde ampülün üstüne bas demişler çoğu seçim pusulasının en üstteki ampul logosunun üsütne basmişti. Ampulün camı kırıldı tabii. Onlar kanunen geçersiz oy idi. İtiraz ettiler seçimi yenilettiler...
Şimdi de ampule basma demişler gitmiş çoğu altı oka basmış. Güzelce anlatamamışlar. aşağıdaki dairenin içine basın diye.
Yanmayan kefen satan Cübbesiz Ahmet
Gerçekten öyle idi. Geçersiz oylar oy kullanan vatandaş seçim pusulasındaki en yukardaki ampul logosunda evet mühürü vardı. Kanunen geçersiz oylardı. İtiraz ettiler geçersiz olması gereken oyları geçerli yaptılar. Ama öne geçmeye yetmedi.Karadeniz fıkrası gibi bayıldım
L lamelifAmine hadi canım hadi sen kendi çıkarı için kanının son damlasına kadar ülkeyi bölmeye çalışan Apo sevdalısı reisini sevmeye devam et. Biz burada demokrasi naraları atacağız. Sıkılırsın
Orasi seni hic ilgilendirmez
Edebiyle adabiyla konusana her daim ayni konusurum
Senin guruhun tarzida saygıdan yoksunluk
Yada iyi niyet yetersizligi
Yada sevgisizlik
Vicdani kanser olanla isim olmaz
Bu gece beni sinirlendirmeyi basaran içi kötü şey
Senden bi kac tane var ve havale edildiğiniz yer
Ama ben yolumda inancimda belli şükür .