Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Neyse hayden siz sevinin bakalim uslu uslu ben yoruldum işim gücüm var yarın !!

L lamelifAmine hadi canım hadi sen kendi çıkarı için kanının son damlasına kadar ülkeyi bölmeye çalışan Apo sevdalısı reisini sevmeye devam et. Biz burada demokrasi naraları atacağız. Sıkılırsın

Ablalarin varken sana noluyo sen konusma aver

Senin sus demenle susacağım öyle mi
Ağzı ne söylüyor kalbi ne
Hani kucaklayacaktiniz ki
Ama sen kucaklama
dusuncesi bile irite etti beni
Bide.sesin gelmiyor aşağılardan azıcık bağır

Sen bu yollardan giderken biz geri gelmiş çay içiyorduk Elif. Ablaların falan tam sizin güruhun lafları aferim biat etmeye devam

Sen bu yollardan giderken biz geri gelmiş çay içiyorduk Elif. Ablaların falan tam sizin güruhun lafları aferim biat etmeye devam
Orasi seni hic ilgilendirmez
Edebiyle adabiyla konusana her daim ayni konusurum

Senin guruhun tarzida saygıdan yoksunluk
Yada iyi niyet yetersizligi
Yada sevgisizlik
Vicdani kanser olanla isim olmaz
Bu gece beni sinirlendirmeyi basaran içi kötü şey
Senden bi kac tane var ve havale edildiğiniz yer
Ama ben yolumda inancimda belli şükür .

Aynen budaha baslangic bakalim hersey guzel mi olacak ne olacak evet karsit gorusluyum ama saygili olmayi biliyorum tipki kendj gorusume de saygiyla yakla silmasini bekledigim gibi . Ve gercekten merak ediyorum neler dwgisecek neler olacak insallah gercekten hersey guzel olur ... bu topraklar hepimizin

Değişecek müsterih ol.
Yanmayan kefen satan Cübbesiz Ahmet damadına yüksek kazançlı ihale alamayacak. İhaleleri halk tv den sen izleyebileceksin.
Çocuklara tecavüz etti diye para verilen ensar artık para alamayacak ve danıştay ve sayıştay tarafından denetlenecek. O paralar nereye harcandı diye araştırılacak.

Ya taraf ya bertaraf olursun denmeyecek. Belediye de işi olan her yuttaşımız kucaklanacak.

Öbür seçim siz de oy vereceksiniz.

Sizin İstanbul il ilçe teşkilatlarınızdaki yöneticileriniz istifa mı etmiş?

Birinci seçimde ampülün üstüne bas demişler çoğu seçim pusulasının en üstteki ampul logosunun üsütne basmişti. Ampulün camı kırıldı tabii. Onlar kanunen geçersiz oy idi. İtiraz ettiler seçimi yenilettiler...

Şimdi de ampule basma demişler gitmiş çoğu altı oka basmış. Güzelce anlatamamışlar. aşağıdaki dairenin içine basın diye.

Gerçekten teşkilatta çaycıya kadar herkes istifa etsin.

Karadeniz fıkrası gibi bayıldım

Karadeniz fıkrası gibi bayıldım
Gerçekten öyle idi. Geçersiz oylar oy kullanan vatandaş seçim pusulasındaki en yukardaki ampul logosunda evet mühürü vardı. Kanunen geçersiz oylardı. İtiraz ettiler geçersiz olması gereken oyları geçerli yaptılar. Ama öne geçmeye yetmedi.

Şimdi de ampulün üstüne basma diye seçmenlerine tembih etmişler. Onlar da 6 ok a basmışlar. Güzelce anlatamamışlar. Şimdi de Binali Bey arabasında ağlamış.

Lütfen!
Herşey çok güzel olacak. Herşey çok güzel olacak

L lamelifAmine Ekrem İmamoğlu Bey'in sana çok selamı var.
Dedi ki; ''Bütün dostlarınıza arkadaşlarınıza benim selamımı söyleyin.''

Ekrem Bey'in selamını ileteyim sana da; benim üzerimde kalmasın. Çünkü sen de benim arkadaşımsın dostumsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…