- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
Lamelif hanım beni de canı evlilik çekiyor diye şikayet etmediniz inşallah.....
yooo hakkındır bence senin sevincin daha doğal ama aklimdasin kriterlerini yaz bende koca bulcam sana
Yapay degil en azından ...
Kiz koca bulunca bana mesaj at zengin mi fakir mi merak ederim
Şu video yu izlersen bazı gerçekleri görürsün. a televizyonundan ibaret kalmayalımÇözüm süreci yoklamalarına tepkidir bu!!!
En azından gelecek seçim için tamamen ortadan kalkar
Hayırlısı olsun inşaallah vatana millete hayırlı olur
sen gocunmussun bayaa
Konuyu iyi analiz ederseniz şöyle oluyor: AKP il ilçe belde... teşkiltları gerçekten dökülüyor. Ben L lamelifAmine ye de ilk seçimden sonra söylemiştim ''Teşkilatlarınızda çaycı ya kadar herkesi değiştirin. Beyinlerinden başka her yerleri çalışıyor.'' demiştim.Adama bak ya oy çalınan seçimde de calinmayan seçimde de kazandıbu nasıl bir iştir ya rabbim
Hemfikirim sizinleKonuyu iyi analiz ederseniz şöyle oluyor: AKP il ilçe belde... teşkiltları gerçekten dökülüyor. Ben L lamelifAmine ye de ilk seçimden sonra söylemiştim ''Teşkilatlarınızda çaycı ya kadar herkesi değiştirin. Beyinlerinden başka her yerleri çalışıyor.'' demiştim.
Ama nedense yandaşlık çıkardaşlık ihaledaşlık gibi sebeplerle değiştirilmedi.
Seçmenlerine ampulün üstüne basın demişler. Seçmenin çoğu seçim pusulasındaki AKP bölümünde en üstteki ampul logosuna evet diye mühür basmış. Kanunen bu oylar geçersizdir. Kimseyi hırlı hırsız diye suçlamaya gerek yok. Yok fetöcü yok totocu yok lotocu sayısalcı gibi suçlamalar savunma mekanizmasıdır. Tek suçlu teşkilatta ki görevlilerdir.
Sonrasında itirazlar edildi, sandıklar sayıldı yeniden, seçim tekrarlatıldı.
İkinci seçim yapılmadan propaganda döneminde bu kez de ampulün üzerine basmayın demiş teşkilatlar. Akp seçmeni de ''Ampulun üzerine basılmayacaksa; o zaman Bilal Bey in Okçular Vakfı ndan dolayı 6 ok a oy vermiş Tayyip Bey in Cahape dediği Cumhuriyet Halk partisine.
Velhasıl teşkilatlar dökülüyor. Daha seçmenlerine nasıl oy vereceklerini anlatamıyorlar.
Binali Yıldırım kaybetmedi bence , Tayyıp Erdoganbence binali yıldırım kaybettiğine sevindi, adam kesinlikle söylediklerine kendisi bile inanmıyordu, şu an ohh kurtuldum diyordur muhtemelen
Artık aile içine kadar indi kutuplaşma. Akrabalarla görüşmek istemez hale geldik.Ama bu kadar kutuplaşma yoktu
Binali Yıldırım kaybetmedi bence , Tayyıp ErdoganNagihan Alçı nın studyoyu terk etme anına bayıldım
Artık aile içine kadar indi kutuplaşma. Akrabalarla görüşmek istemez hale geldik.
Nasıl terk etti? Ne zaman oldu, ben kaçırmışım
Terk etme değil de sanki panikle miş gibi müsaade isteyip gittiNasıl terk etti? Ne zaman oldu, ben kaçırmışım
Ve gozlerı dolu doluTerk etme değil de sanki panikle miş gibi müsaade isteyip gitti
Bende terk etme denince sey sandım seçim sonuçları kızdırdı falan ama değil
Binali açıklama yapacak kaybetti denilince panikleuip bir müsaade nizi istiyorum deyip ayrılıyor yayından
kesinlikle ben sahsen sogudumArtık aile içine kadar indi kutuplaşma. Akrabalarla görüşmek istemez hale geldik.
moderatordu sanirim o da laf soktu guzelde oldu.Nagehan Alçı stüdyoyu terk etti Fatih Altay'lı espiriyi patlattı
İSTANBUL yerel seçim sonuçları açıklandığında Habertürk ekranları ilginç anlara sahne oldu. Programda seçim sonuçlarını değerlendiren Nagehan Alçı stüdyodan apar topar ayrıldı.www.internethaber.com