Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Adama bak ya oy çalınan seçimde de calinmayan seçimde de kazandı bu nasıl bir iştir ya rabbim
Konuyu iyi analiz ederseniz şöyle oluyor: AKP il ilçe belde... teşkiltları gerçekten dökülüyor. Ben L lamelifAmine ye de ilk seçimden sonra söylemiştim ''Teşkilatlarınızda çaycı ya kadar herkesi değiştirin. Beyinlerinden başka her yerleri çalışıyor.'' demiştim.
Ama nedense yandaşlık çıkardaşlık ihaledaşlık gibi sebeplerle değiştirilmedi.

Seçmenlerine ampulün üstüne basın demişler. Seçmenin çoğu seçim pusulasındaki AKP bölümünde en üstteki ampul logosuna evet diye mühür basmış. Kanunen bu oylar geçersizdir. Kimseyi hırlı hırsız diye suçlamaya gerek yok. Yok fetöcü yok totocu yok lotocu sayısalcı gibi suçlamalar savunma mekanizmasıdır. Tek suçlu teşkilatta ki görevlilerdir.
Sonrasında itirazlar edildi, sandıklar sayıldı yeniden, seçim tekrarlatıldı.

İkinci seçim yapılmadan propaganda döneminde bu kez de ampulün üzerine basmayın demiş teşkilatlar. Akp seçmeni de ''Ampulun üzerine basılmayacaksa; o zaman Bilal Bey in Okçular Vakfı ndan dolayı 6 ok a oy vermiş Tayyip Bey in Cahape dediği Cumhuriyet Halk partisine.

Velhasıl teşkilatlar dökülüyor. Daha seçmenlerine nasıl oy vereceklerini anlatamıyorlar.

Hemfikirim sizinle

bence binali yıldırım kaybettiğine sevindi, adam kesinlikle söylediklerine kendisi bile inanmıyordu, şu an ohh kurtuldum diyordur muhtemelen
Binali Yıldırım kaybetmedi bence , Tayyıp Erdogan Nagihan Alçı nın studyoyu terk etme anına bayıldım

L lamelifAmine Halen cevap vermedin, nedir senin davan? Bir hükümetten beklentin ne? Dinimden vazgeçmem diyorsun. Iyide kimse bunu senden beklemiyor ki. Akp sayesinde islam var olmadi. Akp'den öncede cami vardi, imam vardi.

Ama bu kadar kutuplaşma yoktu.

Reisçiyim diyorsun. Peki reisten vaz geçmek için ne gerekiyor? Ayrica dinde biat kültürüne pek sicak bakilmiyor normalinde. Bu kadar çok kurali yok sayan adama halen biat etmek niye?

Keşke ulke bukadar bu hale gelmeden basarabilseydik.
Illa o yumurta oraya gelecek.
illa fabrikalarimiz kapanacak satilacak.
illla açlık olacak
illa işsizlik olacak.
illa birilerine hakaret edilip haklari somurulecek.

Yani ulke daha guzel olabilirdi.
Tek tesellim bir devrin daha kapanmis olmasi.
cocugumun hatta gelecekdeki torunlarimin görmemesi.

Kendi adima da uzuluyorum.
Bilmem kac milyar yasindaki dunyaya dogma dogmada su zamana denk gel..
Sezonun en behbaht insanlariyiz.

Artık aile içine kadar indi kutuplaşma. Akrabalarla görüşmek istemez hale geldik.

Ben şahsen görüşmek istemiyorum.
Bu kadar kör giden insanlarla konuşmak içimi boğuyor.
Devletin kendine ait kurumu neredeyse kalmadı, hepsi satıldı diyorum. Akrabam bama olsun erdoğana kurban olsun diyor.

Niye görüşeyim

Nasıl terk etti? Ne zaman oldu, ben kaçırmışım
Terk etme değil de sanki panikle miş gibi müsaade isteyip gitti

Bende terk etme denince sey sandım seçim sonuçları kızdırdı falan ama değil

Binali açıklama yapacak kaybetti denilince panikleuip bir müsaade nizi istiyorum deyip ayrılıyor yayından

Ve gozlerı dolu dolu

Artık aile içine kadar indi kutuplaşma. Akrabalarla görüşmek istemez hale geldik.
kesinlikle ben sahsen sogudum
Ama usluplari yuzunden.
Ben mesela dun kutlama resmi videosu atiyorum bir akrabam hemen durum yapiyo zillet vs bisiler yaziyor.

Kimseye hakaret etmeden gayetde hakkimiz olarak seviniyoruz.
Hatta parti bayragi dahi görmedim ben.
Türk ve Ataturk bayraklari vardi genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…