- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
30 bin lazım takriben yer ,yol,yemek masrafları ileÇeyrek değil yarım hediye edeyim.
Kaç para lazım. Allah yardımcın olsun Allah gönlüne göre versin.
Peki:)Yok artik abla o kadarda degilhayirli olsun dedik iste nelerine yetmiyor .....bence bu kutlama mevzunu kapatalim
Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla kucağına al inş.Bizim üst komşu 6 senelik falan evli.Kistden dolayı bebek olmadı.Tüp denediler gene olmadı.Tüpden sonra 1 kere kendiliğinden hamiş oldu.Oda vefat etti karnında.Şimdi kendiliğinden gene hamiş ama düşük tehlikesi var.4 aylık oldu ama yatıyor dinleniyor.Belki seninde olur.30 bin lazım takriben yer ,yol,yemek masrafları ile
bülent tıraşa gelirsek
Sorun çok
Allah bağışlasın ablacım onunda evladınıAllah tamamına erdirsin.Sağlıkla kucağına al inş.Bizim üst komşu 6 senelik falan evli.Kistden dolayı bebek olmadı.Tüp denediler gene olmadı.Tüpden sonra 1 kere kendiliğinden hamiş oldu.Oda vefat etti karnında.Şimdi kendiliğinden gene hamiş ama düşük tehlikesi var.4 aylık oldu ama yatıyor dinleniyor.Belki seninde olur.
Tebrik edilmemelimiydi
Evet yanlıştı takriben kac kere daha soylersem ikna olursun toptan yazacam koptala yapıştırla
Ama arkasında başka düşüncesi oldugunu düşünüyorum
Yada yoktu ise eğer milletin çözüm sürecine asla yakın olmadığını görmüş oldu
Yolumdan döneyim mi kaybetti istanbulu diye '
Siz ayan beyan cenazelerine gittiler dönmediniz!!!!
Bazen diyorum ki ne ayaksin? Cok felaket telaliligi yapiyorsun ve bu felaket hep sol kesimi vuruyor ne hikmetse. Iki otelle elbette genelleme yapilamaz. Bunu statistikin bir dersine bile giren herkes biliyor.
Çeyrek değil yarım hediye edeyim.
En sakin cevap verenlerdensiniz tabrik ettiniz mi merak ettim.catlayan patlayan yok yalnız kendi calip kendin oynuyon da
Bu arkadaş bilir kişi midir? ?En sakin cevap verenlerdensiniz tabrik ettiniz mi merak ettim.
Mesajları okuyamadıgim için soruyorum . Ekrem İmamoğlu bir tebrigi halletti çünkü
Ne sakini..eriyip bitti eriyip bittiEn sakin cevap verenlerdensiniz tabrik ettiniz mi merak ettim.
Mesajları okuyamadıgim için soruyorum . Ekrem İmamoğlu bir tebrigi halletti çünkü
Once kalkip toz aldik valla rezil olmayalim millete diyebu arada herkesin tv ünitesi nasıl, tv markası ne öğrenmiş oldum storylerden