Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

30 bin lazım takriben yer ,yol,yemek masrafları ile

bülent tıraşa gelirsek
Sorun çok😂😂
Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla kucağına al inş.Bizim üst komşu 6 senelik falan evli.Kistden dolayı bebek olmadı.Tüp denediler gene olmadı.Tüpden sonra 1 kere kendiliğinden hamiş oldu.Oda vefat etti karnında.Şimdi kendiliğinden gene hamiş ama düşük tehlikesi var.4 aylık oldu ama yatıyor dinleniyor.Belki seninde olur.

Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla kucağına al inş.Bizim üst komşu 6 senelik falan evli.Kistden dolayı bebek olmadı.Tüp denediler gene olmadı.Tüpden sonra 1 kere kendiliğinden hamiş oldu.Oda vefat etti karnında.Şimdi kendiliğinden gene hamiş ama düşük tehlikesi var.4 aylık oldu ama yatıyor dinleniyor.Belki seninde olur.
Allah bağışlasın ablacım onunda evladını

Bizede hayırlı ise inşaallah

Neden bu kadar ayrıştırıcı yorumlar yapılıyor, anlam veremiyorum gerçekten.

Biz burada akbile indirim, faturalara indirim beklerken ve birbirimizi yerken siyasetçiler dünyanın parasını ceplerine indirmiyor mu? Olayın artık parti fanatikliğinden çıkıp millete hizmet olduğunu idrak etmemiz gerekiyor. Bu sadece akpliler için değil herkes için geçerli.

Bu İmamoğlu’nun hak ettiği bir sonuçtu. 13bin farkı beğenmeyen Akp de şimdi 800bin farkı görmüş oldu.

Umarım bundan sonra liyakat gibi kavramlar dikkate alınarak adım atılır ve gerçekten başa geçenler milletin iyiliğini düşünerek hizmet eder. Sadece İmamoğlu’na oy verenler değil, bu şehirde yaşayacak herkes hizmet görecek. Zaten yeteri kadar ayrıştırıcı söylemlere maruz kalıyoruz, en azından burada bunu yapmayalım.

Tebrik edilmemelimiydi

Evet yanlıştı takriben kac kere daha soylersem ikna olursun toptan yazacam koptala yapıştırla

Ama arkasında başka düşüncesi oldugunu düşünüyorum

Yada yoktu ise eğer milletin çözüm sürecine asla yakın olmadığını görmüş oldu

Yolumdan döneyim mi kaybetti istanbulu diye '
Siz ayan beyan cenazelerine gittiler dönmediniz!!!!

Ne cözüm süreci ya? Cözüm süreci bir teröristin devlet kanalina çikartip, diger partiyi kötülemesi ile mi oluyormus? Yoksa haburda davul zurna çalarak, cadir mahkemleri kurarak, megri megri diyerekmi oluyor?

Cözüm süreci ile zerre alakasi yok. Sehitler ile, aglayan anneler ile zerre alakasi yok. Bu akp'nin istanbulu almasi için yaptigi son hamleydi. Ayni sekilde öcalana hapiste avukatlar ile görüsme hakkinide bunun için verdi, onun mektubu okunmasinida sirf iktidar olmak için yapildi.

Ve "eh iste, yanlis yaptilar" demek evet yetmiyor. Kaç tane daha "yanlis" yapmalari gerekiyor? Fetö? Reza Zarrab? Habur rezaleti? Gezide insanlarin ölmesinin vicdansizligi, saraylar, gemiler, atanmayan ögretmenler, yok olan egitim sistemi,..

Adam teröristi devlet kanalinda konusturuyor ve sen halen cenaze diyorsun ya! Pes!

"Yoldumdan döneyimmi" diyorsun. Sen yolun ne oldugunu farkindamisin? Senin yol ne yoluymus? Ne davasiymis?

Bazen diyorum ki ne ayaksin? Cok felaket telaliligi yapiyorsun ve bu felaket hep sol kesimi vuruyor ne hikmetse. Iki otelle elbette genelleme yapilamaz. Bunu statistikin bir dersine bile giren herkes biliyor.

Cok kibarsin. Secime katilim orani ayni kalmis zaten. Neyse keyfim o kadar yerinde ki seninle uğrasamayacam.

demek ki neymiş, öyle tepeden tepeden çalındı diye gezmeyecekmişsin, arabalarda videolar çekmeyecekmişsin, "çaldığı için elinden aldılar" anketlerinde boy göstermeyecekmişsin, millete sodalar ikram etmeyecekmişsin.. hele hele allahın ayetleriyle haksızlık yapmaya çalışmayacakmışsın.. işte böyle rezil edermiş allah insanı.. bu bir ders olsun diyeceğim ama size ders olacak herhangi bir olayın olduğuna inanmıyorum, oyna devam..

Biz burada seviniyoruz ama uluslarası olarak o kadar komik bir durumdayız ki.İki ingilizce aratın insanların ''best of 3'' esprilerini,''bir dahaki seçimde Erdoğan alır'' dalgalarını görmeniz mümkün.Gurur duyun.

X