evli adam otel odası derkenKizlar Ekrem Imamoglunun kazanacagina cok inaniyorum artik. O yuzden tayyip erdogan resmen çırpınıyor. Ahmet Kayanın mezarini getiririm demeler mi? Saadetten özür dilemeler mi? Otel goruntulerini servis edip sanki evli bir adami sevgilisiyle basan magazinci gibi aciklamalar yapmalar mı? Her seyi geçtim valiye hakaret etti secilse de görev yapamaz demis en sonunda..
Pes pes diyorum. Edep yahu edep !!
evli adam otel odası derken
öncelikle acıklamasını yap bakalım otel odasından ne çıkartıyorsun
utanç verici yüz kızartıcı olması lazım
sandıkda kazanamaz
ama önceki seçimde olduğu gibi sandık dışı kazanır
imamoğlu kazanır yazmıssınya
OYLAR çalındı demistik hani inanmıyorsunuz işte apacık
soruları çaldığı gibi
büyük şehir belediye başkanı olursa neler yapar
NELER NELER gideer
İmamoğlu kazanacak. Zerre şüphem kalmadı. Bu planlar hep bundan.
otel odasında ne oldu sorular değilse ne?Ne sorulari canim? Sinav sorusu mu? Mulakat sorusu mu? Ne sorusu bunlar Allah aşkına bir tv programindan bahsediyorsun yahu. Binali onlarca programa elinde sorularla cevaplarla cikmadi mi? Sizi duyan da programin sonucuna gore baskan secilecek sanır. Senin fikrin degisti mi programi izleyince? Benim degismedi Bir kisinin bile değiştiğini sanmam. Kucukkayayi secen de binalinin kendisi. Bu neyin tantanası?
Hala sandikta kazanamaz ama kazanirsa kesin hile var diyorsun. O zaman secimlere guvenmiyor, iktidari da bir belediye secimini dahi beceremeyecek kadar yetersiz görüyorsun Bu da sizin probleminiz
Su ahmet kayanin mezari cikisi o kadar acınası ki.. Zaten olmasi gerekeni lütfeder gibi söyleyip oy beklemek.. Neyse az kaldi gorecegiz
otel odasında ne oldu sorular değilse ne?
soruları neden BİNALİ YILDIRIMA da önceden vermediler
sizin bilginiz varmı otel odasında neoldugundan
OYLAR çalındı ben enbasta yazdım hep üstünü örtüyorsunuz
pazar günü belli olacak
bol bol soda dagıtırım burada size
Eki Görüntüle 2280503
hani mutevazi ya imamoğluProgramda binali yildirimi zora sokacak kotu gosterecek sorumu soruldu hep ayni seyler konusuldu otelde bulustular diye olay yaratmak imamoglunu kotu gostermek icin yapiliyor
tabiki böyle birsey olamazGeçen seçimde ampule basan seçmen bunu da yapar paylaşma her yerde kendi ayağına sıkma.
Sonra bir bakmışsın her boş zarf Binali Yıldırım'a oy yazılıyor.
hani mutevazi ya imamoğlu
valiye küfretti
BİNALİ YILDIRIMIN KARŞISINA cıkmak yemedi önceden soruları alıp cevabınıda tak tak verdi demistiniz iste soru iste cevap o daha lise ögrencisi gibi davranıyor neymis BÜYÜK şehir belediye başkanı olacakmış
tabiki böyle birsey olamaz
biz oyumuzun arkasındayız sandıgımızın başındayız