Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Ilk cumleyi saka olarak kabul ediyorum. Ocalanin tarafsiz kalin aciklamasindan bir tane bile hdp li etkilenmez mi diyorsun yani?

Elbette şaka olarak söylüyorum il cümlede... Öcalanın mektubunda böyle bir şey yazmadığını söylüyor sezai temelli, demirtaş.. Erdoğanın bu söylediğine sadece akpliler inanır diyorum ben... Onlar çünkü sadece inanırlar... Diyelim ki dedi bebek katili böyle bir şey... Ben bu terör olaylarından canı yanan hiçbir insanın buna prim vereceğine inanmıyorum... Siz sanıyor musunuz bu pkklılardan sadece Türkler rahatsız... Ya orda yaşayan kürtler... Hepsi o terör olaylarından zarar gördükleri için batıya geldiler... Yakın arkadaşım kürt... Derdi ki sinope dükknalarımızın camlarını indirdiler... Yerle bir ettiler..? Neden? Türk askeri ile iyi geçiniyoruz.. Onlara saygı duruyoruz diye.. Kendilerine yardım etmiyoruz diye bize huzur vermediler.. Biz de kalktık geldik demişti... Bakın şunca olaydan sonra eğer bebek katili böyle bir şey dedi diye dönecek varsa onlar zaten bizimle hiç olmamıştıır.. Onlar zaten hep akp ile beraberdi... Yine bizimle olmasınlar... Ben istanbulda yaşayan kürt seçmenin çoğunun imamoğluna oy vereceğini biliyorum, görüyorum.. Bu açıklamalar yapıldığında esenyurtta Türk Kürt halaylar horonlar oynadılar... Ben fikirlerinn değişeceğini asla düşünmüyorum..

Peki siz erdoğanın imralı (!) açıklaması hakkında ne duşünuyorsunuz teröristlerle işimiz olmaz deyip gorüsmeler duzenleyip hdplilere oy kullanmayın diye zarf atmak çok mu etik? Yada daha hayatın içinden bi çok insan açlık sınırının altında yasiyor devletin ekonomi bakanı çıkıp ekonomimiz iyileşiyor kriz falan yok diyor şimdi sizce kim pişkin kimin ağzı iyi laf yapıyor. Bu arada ben chpli değilim daha dogrusu hic bir parti liderinin hedefleri ve fikirleri beni yansitmiyo fakat ilk defa cani gönülden ekrem imamogluna oy attım çunku ilk kez insanları ayristirmayan güzel konuşan güzel gören güzel bakan bi insan gördüm siyasette. bence samanlıkta iğne aramak yerine sezarın hakkı sezara diyin adamın mazbatasını gasp ettiler siz hala iki saniyeymis de le le le lö lö lö diyosunuz

neyim ben le le lö lö diyecek yada o hangi dil tercüme lütfen

siz benim soruma cevap vermemişsiniz ama cevap bekliyorsunuz .Önce otel buluşmasının etik mi değil mi olduğu cevabını veriniz .

The Marmara Oteli'nin sahibi akpnin müteahhiti çıktı.. Bütün ihaleler adamlarda.. :) Bir otel müşterisinin görüntülerini böyle ayan beyan verebiliyorsa asıl etik olmayan budur.. İmamoğlu maldı çünkü gidecek orda soru isteyecek.. Küçükkayanın sorduğu tüm soruların cevabı zaten mitinglerde günlerdir verilmişti...Bunlar da önceden soru alıp hazırlandı sanıyor.. İmamoğlu küçükkaya ile görüştü tamam hata.. Ama emin olun soruları görüşmemiştir.. O kadar ezik bir adam değil o :) Asıl ahlaksızlık bunu servis eden otel sahibi.. Kşm bilir İstanbulun hangi köşesine sattı şerefini..?

PKK'nın bir kanadı CHP adayına destek veriyor. Bir kanadı 'üçüncü yol' diyor." diyen Erdoğan, "Hamdolsun Binali Bey'in bunların hiçbiriyle ne ilgisi ne alakası yok. Biz sadece MHP ile kurmuş olduğumuz Cumhur İttifakı ile bu süreci götürüyoruz. Bununla ilgili bir desteğin gelemeyeceğini herkes biliyor. Ben derim ki burada bir liderlik mücadelesi var. Öcalan, Demirtaş'a ve dağa mesajlarını veriyor. Siyasetçi olarak ister istemez bu konularla belli ilgimiz olur. Kürt kardeşlerimin istismarına çok üzüldüm. Bölücü terör örgütünün listelerini dağın başında yapıp meclise gönderdiği milletvekilleri sizin hangi yaranıza merhem oldu. Böyle bir şey yok. Bunlarla iş tutanları biliyoruz. Bunlar görsel yazılı medyada yer aldı. PKK'nın desteğinden beslenen partilere oylarınızı vererek zayi etmeyin diyorum." dedi.

yayını izlemedim .Ama sizin yazdıklarınıza bakınca hayrolsun ne oluyo demekten kendimi alamadım .Hakkatten pkkya göz mü kırpıyor diye .Yazılanlardan benmi anlamadım siz mi çözemedim.

bu zillet parti içi bir oy chpye bir oy hdpye deyip zorla barajı geçirttiniz.

Ha şimdi bunun arkasından haburla davul ikilisi gelecek biliyorum ...hooop girdik kısır döngüye...Adamlar haklarını dostluk kardeşlişkten yana değil nankörlükle kullandılar.Ayan beyan aponun heykelini dikeceğiz dediler.Ak parti tavrını koydu.Ama imamoğlu çizgisini beğenir.Yarkadaş kitabını alıp hemen okuyacağını söyler.Standlarını ziyaret eder.

Heeeyyyy arkadaşım adamın yatak odasını ifşa etmedi.Özel hayatını ifşa etmedi. Şu an Türkiyenin en önemli gündemi olan.Soruları istemiş diye iftira edip otelde buluşan adamı ifşa etti edecek tabi.Şaka mısınz ? komik misiniz ? Özel üretim veya bunların kadrolu sosyal medya temizlik ve aklama hizmetlisi misiniz ?

ahahaa Nasreddin hocanın fıkrası gibi hırsızın hiç mi suçu yok diyesim geldi

niye servis etmiişmiş.Ak partinin mütahitinin otelinde yakalanmak için mi buluşmuşlar Ak partinin mütahiti ne hem tövbe Yarabbi ya gece gece

Edemez efendim... Edemez.. Görüntüleri veremez... Soruları aldığına inandıysanız ben de diyorum ki bir tane mitingi açıp izlediniz mi? Hep söylediği şeylerin söylüyor imamoğlu hiç şaşmadı.. Sorulara şak şak cevap vermesinin sebebi bu... Binali bey sayıştay raporunu okumadan geldiyse suç kimin? Allah aşkınıza ya fetö sorusunu ekrem beye sordu, ordu valisi sorusunu sordu.. Sorularda binali beyi zora sokacak ne vardı? Vaatlerini anlattı o da.. Akp nin müteahhiti çok siz bilmezisniz? Bu milletin bilmem neresine koyacağız diyen mi dersiniz... Çoooooook...Bu da onlardan biri... Otel sahibinin müteahhit olduğunu neden böyle bir şerefsizlik yaptıklarını anlamak için araştırınca öğrendi insanlar ... Nasreddin Hoca fıkrası gerçekten dediğiniz gibi.. Koskoca iktidar partisinin geldiği durum bu.. Gülüyoruz biz de... :) İyi geceler...

bir benzeri ak parti ve çevresi için yaşanmış olsaydı yine veremez efendim veremez dermiydiniz demezdiniz o zaman yine mağdur olurdunuz !!!!size iyi gülmeler

ALLAH cc kim vatanım milletim için hayırlı ise oy kullanacak kişilerin layık olana oy atmasını nasip etsin.
Her kim oynuyorsa başına yıksın ne diyelim.

Emin olun derdim.. Veremez çünkü... Bunu anlasanız iyi edersiniz..

yok biz mobesede kaya aradık ,bulduk ,gördük küçüktü ama olsun
Size kayayı gösteriyim ben yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma, kanki fetö, benden olmayanın mazbatasını çal, halkı birbirine düşman et, ülkenin cumhur başkanı ol ama partizanlik yap, işine gelince kürt vatandaşım işine gelmeyince terörist, işsizlik, zengin ile yoksul arasındaki farkın uçurum olması, daha pek çok şey....8
Bu arada sürekli etiklikten bahsediyorsunuz Allah aşkına 31 martta Binalinin çıkıp kazandık açıklamasına ne diyorsunuz çok omurgasızca değilmi seçim sonuçları kesinleşmemisken.
Erdoğan: Binali kaybediyoruz hemen çık kazandık de çabuk çabuk
Binali: Kazandık..
Erdoğan: yok öyle değil Bu kez sert kayaya çarptık oyları az dala vere ettik olçü tutmadı hemen trafoya kedi sokun neyse ilçeler bizde diye nispet yapalım sonra mazbatayı yürütürüm benim değil mi vermicem Binali sende arada çık mağdura yat

Binali yildirim ile gorusulseydi otel de programi izledikden sonra vay sorulari onceden verdiler yine demezdim ben cunku programi izleyince iki taraf icinde ekstra bir kotu durum olusmadi etik olmayan bir durum da yok imamogluda 2 dk gorustuk diyor ozel olarak falanca otel de bulusalim da olmamis:) imamoglunun proje tanitimi varmis o sebeple orada gorusulmus bu adamlar gizli sakli is yapmak isteseler oradami bulusurlardi yani bosa ugras geliyor burdan vurmaya calismak nasil devamli pkk chp isbirligi deyip de kendi yaptiklarini unutmak gibi

Sen ve senin gibileri Allaha havale ediyorum. Erdoğanist seni. Dur yeni çözüm sürecine az kaldı. O zaman nasıl savunacaksınız aşırı merak ediyorum

Bu devirde soruları elden dosya olarak alacağına ihtimal veren var mı diyordum. Varmış. AKP döneminde oldu ajsjajsj

Arkadaşlar mail var, WhatsApp var, usb var. Zaten 15 soru mu neydi, telefonda söylese söylenir deli misiniz siz?

O gün sizin "aaa ne değişik soru" dediğiniz bir soru oldu mu? O soruların sorulacağını tahmin edememek de şey çünkü biraz... Evet şey. Seçim öncesi kendimi banlatamam

Dün akşamki konulara hala yeterince vakıf değilim yorum yapamıyorum. Çünkü lucifer çok güzel dizi arkadaşlar öyle ha deyince bırakılmıyor.

Senin alık mı yoksa tatlı su kurnazı mı olduğuna karar veremiyordum. Dümdüz alıksın sen ya kurnazlık senin neyine

Hakaretten banlamayın efenim ben sadece var olan bir gerçeği dile getiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…